Evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan koca yoktur diyen adam...

sadece varsayım bunu dile getirmiş ...gözle gördüğünüz birşeye tanık oldunuz mu ? Fikrini beyan etmiş olabilir.bunun için adam karısını aldatmış veya hala aldatmaya devam ediyor diyemeyiz.Siz bu kişiden hoşlanmadığınız için kelimeleri de size ağır geliyor olabilir elinizden geldiğinizce aynı ortamda bulunmamaya çalışın....

Olaydan aslinda size ne? Ben olsam annemi bu adamla samimiyeti ve onu korumasi rahatsiz ederdi... Tövbe tövbe... Gidin kötü düsünlceler aklimdan...

konu sahıbı garlic
enteresan bı ozel mesaj attınız bana
sanırım buna neden olan sey 1 bu konuda sızı desteklıyıcı yorum yapmamam; 2 yıne bı konunuzda daha hayatımızı her kurtaranla evlenseydık ohoo demıs olmam yanı yıne ıstedıgınız cevabı vermememdı ...
kıbledım ama cevabını burdan vermek ıstedım.... gızlım saklım yok cunku
mesajınızda ;
kendımı cok buyuk gordugumu, kendımı begenmıs tavırlarım oldugunu, guya ıyı bı es secımı yapmıs olmamla böbürlendıgımı, ama buna fazla guvenmemem gerektıgını, ne bellı yerdekı adamların ne metreslerle oldugunu ,yasadıgınız sorunların buyuk konusmam nedenıyle cocugumun basına gelmemesını dılemıssınız...
anladıgım kadarıyla cıddı bı destege ıhtıyacınız var
hayatınızda basarılar dılerım...

Benimde bu tur insanlardan midem bulanirdi gelgorki yasamak zorunda kalmak disardaki nefret ettiginizden binkat daha zor .hisleriniz nasilsa oyledir icinizden gelen bu.ama ................malesef hayat devam ediyor herkes icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…