Evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan koca yoktur diyen adam...

garlic

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
90
44
3
30
Kaç saattir ne ders calısabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yeminle. Annemin eskiden çalıştığı yerde samimi bir erkek arkadaşı varmış. Gel zaman git zaman ailecek tanışmışız tabi ben o zamanlar küçükmüşüm, annem adamın karısını tanıyor, babam adamı tanıyor vs. Bu adam zamanında anneme evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden. Yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre. Anneme kac kez dedim bu adamı evimizde görmek istemiyorum gelmesinler diye midem bulanıyor adamı görünce. Annem de zamanında babanla biz boşanacaktık bu adam bizi barıştırdı diye hep susturdu beni. 1 kasımda oy kullanmaya gideceğim ve adam ve ailesi yine gelecekler bize adamdan gercekten cok tiksiniyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum. Bir de kadına nasıl iyi davranıyor. Anneme hayret ediyorum facebookta karısıyla çekildikleri resimleri beğenip duruyor anne o kadına yazık değil mi sen nasıl kandırılmasına göz yumuyorsun diyorum sesi çıkmıyor annemin. Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum ya gerçekten ruhum daraldı.

ben de senin eşin sevgilin böyle bir şey söyledi sandım
ne olacak desin insanların içeri de ne hayatlar yaşadığını bilemezsin
belki karısı aldatılıyor da biliyor yahut adamın laf sadece ağzında
artık herkese güvenemiyorum bazısı da ben çok sadığımdır diyor başı önde geziyor hiç ummazsın hal hareketlerinden ama metresinin metresi var
adama sinir oluyorsunuz anladığım kadarıyla ama anneniz babanız görüşmek istedikten sonra bir şey yapamazsın
ancak eve geldiğinde çok yüz yüze gelmemeye çalışırsın

Nasıl bu kadar duyarsız olabilirim bir insanın kandırılmasına sana ne diyecekler lütfen yazmayın ne bu ya nasıl bana ne olur adam benim evime geliyor ailesiyle benim de oturduğum sofraya oturuyor midem kaldırmıyor.

Kadının bişeyden haberi yokmuş ben kocama çok güvenirim demiş beni aldatmadığına eminim demiş bir keresinde anneme.

ee napalım ki kadın kocasıyla mutlu demekki
zaten üstünden senelerrrrrr geçmiştir kadına bu saatten sonra kocan böyle demişti seni aldatmış olabilir desek kim inanır?
sen çok aynı ortamda durma yeter

Adam karısını aldattığını annene mi demiş.
AldattıM dememiş ki ilk 5 sene aldatmayan yoktur demiş. Erkeklerle ilgili bi tespitini söylemiş
belki annene gözünü aç demiş babanın arkadaşı yaa
be biliyimm da bu konu onun özeli ben esiniz sandim

Ben kendimden biliyorum demiş serefsiz adam ya.

sımdı sen her soylenenı boyle takarsan ohhooo
belkı adam karısıyla bıle cınsellıgı yasatamayıp kendını ıspatlarcasına boyle bı cumle kullanmıstır
hanı ılk 5 yıl tek kadın yetmıyor bana der gıbı oyle salak erkekler var cunku
hıc yapmamıs olmasına ragmen yapmıs gıbı gosteren
ayrıca dırek aldattım da dememıs
ortaya bı laf atmıs
karısı sorun etmıyor sen nıye bukadar gerıldın
evet dedıgı hıc hos bırsey degıl aldatmıssa da kısı kendınden bılır işi mısalı tum erkeklerı aynı kefeye koymus
ama karısından baska kımseyıde ılgılendırmez bence bu sozu

Kendisi aldattığını söylemiş anneme. Ya kandırılan insanlar için üzülmem neden bu kadar tuhaf anlamadım ki. Kadın kocasına cok güveniyor.

Ben evimize böyle bir adamın gelmesini istemiyorum anneme de net bir tavır koydum ben gelmeyeceğim bir daha sen de kankalarını ağırla evde diye.

Kendisi aldattığını söylemiş anneme. Ya kandırılan insanlar için üzülmem neden bu kadar tuhaf anlamadım ki. Kadın kocasına cok güveniyor.
adam emın ol bu cumleyı sadece annene soylememıstır
bunu soylemekten gurur duyan bı adam var ortada yanı karısı adamın bu dusuncesını emın ol bılıyodur

Dert mi arıyorsun arkadaşım?? çeşit çeşit insan var daha neler duyacaksın-göreceksin ....

Nasıl bu kadar duyarsız olabilirim bir insanın kandırılmasına sana ne diyecekler lütfen yazmayın ne bu ya nasıl bana ne olur adam benim evime geliyor ailesiyle benim de oturduğum sofraya oturuyor midem kaldırmıyor.
senin tanıdığın erkeklerin hepsi pir-ü pak adamlar mı da bu adamdan özellikle tiksiniyorsun?? karımı şöyle aldattım böle aldattım die bi ayrıntı da vermemiş.. bir genelleme yapmış sonuçta.. seni duyan adamı yatakta bastı da dert ediniyor sanır..
zaten konu başlığından da kocan felan sandık dedim bi aldatılan kadınımız daha ama baya baya komik bişe çıktı.. nese allah başka dert vermesin..
sanırım senin hayat hakkında yemeden içmeden kesilmeni gerektirecek çok daha önemli şeyler olacaktır.. bence onlara kanalize ol.. duyarlılığını da daha önemli konularda göster.. otur dizini felan izle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…