- 12 Eylül 2015
- 90
- 44
- 3
- 30
Kaç saattir ne ders calısabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yeminle. Annemin eskiden çalıştığı yerde samimi bir erkek arkadaşı varmış. Gel zaman git zaman ailecek tanışmışız tabi ben o zamanlar küçükmüşüm, annem adamın karısını tanıyor, babam adamı tanıyor vs. Bu adam zamanında anneme evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden. Yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre. Anneme kac kez dedim bu adamı evimizde görmek istemiyorum gelmesinler diye midem bulanıyor adamı görünce. Annem de zamanında babanla biz boşanacaktık bu adam bizi barıştırdı diye hep susturdu beni. 1 kasımda oy kullanmaya gideceğim ve adam ve ailesi yine gelecekler bize
adamdan gercekten cok tiksiniyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum. Bir de kadına nasıl iyi davranıyor. Anneme hayret ediyorum facebookta karısıyla çekildikleri resimleri beğenip duruyor anne o kadına yazık değil mi sen nasıl kandırılmasına göz yumuyorsun diyorum sesi çıkmıyor annemin. Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum ya gerçekten ruhum daraldı.