Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim derdimi ufak bulduysan yorum yapma basına silah mı dayadım yorum yap diye. Ben erkekleri özeline kadar tanımadığım için bilmiyorum huyları nasıl diye. Bu adamı annem söylemese ben yine bilmeyecektim. Merak etme cok kötü günlerim de oldu ama bir insanın kandırılması haksızlık adaletsizlik en cok kaldıramadığım şeylerdir.Gölge etme baska ihsan istemem. Baslıkta ADAM demişim sevgilim kocam dememişim.senin tanıdığın erkeklerin hepsi pir-ü pak adamlar mı da bu adamdan özellikle tiksiniyorsun?? karımı şöyle aldattım böle aldattım die bi ayrıntı da vermemiş.. bir genelleme yapmış sonuçta.. seni duyan adamı yatakta bastı da dert ediniyor sanır..
zaten konu başlığından da kocan felan sandık dedim bi aldatılan kadınımız daha ama baya baya komik bişe çıktı.. nese allah başka dert vermesin..
sanırım senin hayat hakkında yemeden içmeden kesilmeni gerektirecek çok daha önemli şeyler olacaktır.. bence onlara kanalize ol.. duyarlılığını da daha önemli konularda göster.. otur dizini felan izle..
Halimi anlayan bir sizsiniz valla ne bu ya bir insan için üzülmemin nesi tuhaf, ya da böyle birinden tiksinmemin? Kendime dert aramıyorum ama HAKSIZLIK en gelemediğim şeydir bu dünyada. Gelen tepkilere bak ya.ee napalım ki kadın kocasıyla mutlu demekki
zaten üstünden senelerrrrrr geçmiştir kadına bu saatten sonra kocan böyle demişti seni aldatmış olabilir desek kim inanır?
sen çok aynı ortamda durma yeter
Kocam ya da sevgilim desem başlıkta ADAM diye bahsetmem bana ne olur mu hiç bir insan KANDIRILIYOR.Ay sanane ayol bende kocan dedi sandım.
Bu arada sizin disinizda herkes konuyu kocaniz diye anlamış bende ole anladım bole bi konu olduğunu bilsek kim aldatiyo yardimci olalım diye girmezdik okumazdik konuyuYa benim derdimi ufak bulduysan yorum yapma basına silah mı dayadım yorum yap diye. Ben erkekleri özeline kadar tanımadığım için bilmiyorum huyları nasıl diye. Bu adamı annem söylemese ben yine bilmeyecektim. Merak etme cok kötü günlerim de oldu ama bir insanın kandırılması haksızlık adaletsizlik en cok kaldıramadığım şeylerdir.Gölge etme baska ihsan istemem. Baslıkta ADAM demişim sevgilim kocam dememişim.
Ya allah aşkına yorum yapma basına silah dayamadım sonucta okuyup gecersin. Değerli vaktini çaldım pardon.Bu arada sizin disinizda herkes konuyu kocaniz diye anlamış bende ole anladım bole bi konu olduğunu bilsek kim aldatiyo yardimci olalım diye girmezdik okumazdik konuyu
Öyle bişey yapmışsa tabi ki çok kötü, yazık kadına.Ben kendimden biliyorum her erkek böyledir demiş anneme
Kocalar adam olmuyo mu burda adam die bi sürü kocadan bahsettikKocam ya da sevgilim desem başlıkta ADAM diye bahsetmem bana ne olur mu hiç bir insan KANDIRILIYOR.
Ya sevgilim derdim kocam derdim başlıkta yazacak olsam. Ya bir git allah askına bela mısın aksam aksam. Takılma konuya es gec.Kocalar adam olmuyo mu burda adam die bi sürü kocadan bahsettik
Tamam kaçtım ben iyi geceler sadece 2 arkadaşıma sert tepki verince onları savunmak istedimYa sevgilim derdim kocam derdim başlıkta yazacak olsam. Ya bir git allah askına bela mısın aksam aksam. Takılma konuya es gec.
haklısınKaç saattir ne ders calısabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yeminle. Annemin eskiden çalıştığı yerde samimi bir erkek arkadaşı varmış. Gel zaman git zaman ailecek tanışmışız tabi ben o zamanlar küçükmüşüm, annem adamın karısını tanıyor, babam adamı tanıyor vs. Bu adam zamanında anneme evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden. Yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre. Anneme kac kez dedim bu adamı evimizde görmek istemiyorum gelmesinler diye midem bulanıyor adamı görünce. Annem de zamanında babanla biz boşanacaktık bu adam bizi barıştırdı diye hep susturdu beni. 1 kasımda oy kullanmaya gideceğim ve adam ve ailesi yine gelecekler bizeadamdan gercekten cok tiksiniyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum. Bir de kadına nasıl iyi davranıyor. Anneme hayret ediyorum facebookta karısıyla çekildikleri resimleri beğenip duruyor anne o kadına yazık değil mi sen nasıl kandırılmasına göz yumuyorsun diyorum sesi çıkmıyor annemin. Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum ya gerçekten ruhum daraldı.
Annemin zaten bilmemem gereken seyleri söylemesi adetidir onun. Genel olarak böyle değilim 4 yıldır adliyelerde avukat yanında calısıyorum böyle olayları görüyordum ama icine girince cok farklı oluyorum anlayın iste. Baskalarının yasadıklarını seyretmek çok kötü bişeymiş gerçekten. Bilip de söyleyememek. Hazmedemediğimiz insanların yanı basımızda olması cok kötü. Yaslanacaksam bundan yaslanayım ne olacak ki.garlıc gercekden genel olarak boylemısın
ani cıkısların sert tavrın herseyı kafana cok takman vallahı erken yaslancaksın
ınankı senın ıyılıgın ıcın soyluyorum benı yanlıs anlama lutfen
ınan hayatda ne ınsanlar var neler neler oluyor
ustunden uzun zaman gecmıs karısının bıle takmadıgı bı mevzuda sen boyle sınırlenır tepkı verırsen yanlıs anlasılır ters tepkı alırsın
deseydın kı adam karısını aldatıyor fıkır beyan ederdık
yaptıgı kesın olmayan ortaya atılmıs bı laf var annenızın bunu sıze soylemesı yanlıs bıkere
adam kendını ıspatlamak ıcın ortaya bı laf atmıs
hatta acık soylıyım bırı anneme boyle bırsey demıs olsa acaba babam annemı aldatıyormu derdım aklıma o gelırdı baska bırsey degıl
ALLAHA BİN SÜKÜR. Benim gibi düsünen biri....haklısın
ben olsam bende adamdan tiksinirdim..
ya ben de anlamadım doğrusuALLAHA BİN SÜKÜR. Benim gibi düsünen biri....
Bu lafından uzun süre sonra annemler boşanmak istemişler.Zamanında annenle baban sanırım aldatma yüzünden ayrılma noktasına geldi, bu adam yapmış ya aralarını, sanırım annene durumu makul göstermek adına ben de yaptım içerikli bu lafı etmiş, benim anladığım bu, yoksa şu tarihte şu kadınla şu kadar süre aldattım diye birşey soylememis, dediğim gibi anneni eylemek adına öyle dediğini düşünüyorum