• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİĞİNİZDE KENDİNİZİ DEĞERSİZ HİSSETTİĞİNİZ AN NEYDİ?

İlk evliliğimde değersiz hissettiğim o kadar çok an oldu ki sayısını unuttum. Yemek yapıp onu beklediğimde ben annemde yedim demesi, bana haber vermeden dışarı arkadaşlarıyla vakit geçirip gecenin bir vakti eve gelmesi, yılbaşını yine arkadaşlarıyla kutlayıp o gece hiç eve gelmemesi zaten son yılbaşımız oldu üç ay sonra boşandım. Bunun gibi o kadar çok şey vardı ki boşandıktan sonra uzun bir süre kendimi bu değersizlik duygusundan kurtaramadım. Şimdi ikinci evliliğim çok şükür henüz bu şekilde hissettiğim bir olay olmadı ama bi taraftan da ya yine olursa diye korkmuyor değilim.

Neden değersiz hissedeyim ki gayet değerliyim ben. Kocamın yaptığı bikaç saçma hareket anca kendi değerini düşürür benim değil.
Valla tebrik ederim sizi nasi geldiniz bu aşamaya ben de gelmek istiyorum :) sadece eş için değil hayatımızdaki herhangi birisi için, bu dediğinizi diyebilmek kolay birşey değil. Ben eşime çok düşkün olduğum için ondan gelecek ufacık bir ilgisizlik bana kendimi değersiz hissettirebilir. İlgisizlik yapmıyor ama kendi degerimi onun ilgisine bağlamam da hastalıklı bir düşünce farkındayım böyle olmamaliyim umarım ben de sizin kurduğunuz bu cümleyi birgün kurabilirim :)

Bende degerimi karşımdakine gore bicimlendirmem acikcasi
Ne koca ne de baskasina gore benim değerim de artmazda azalmazda

Back
X