• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız

evliliğimin 2. yılında planlayarak hamile kaldım ama 3 ay önce düşükle sonuçlandımafoldumben
ilk 1,5 yıl vajinismustum zaten...kafamçokkarıştı

canım benim rabbim büyük tekrar nasip eder inşallah..
bende ilk 8 ay öyleydim nasıl kurtuldun cnm vajinusmustan merak ettim.
bana özelden yazabilirsin.
öpüyorum çoook:a015:

bende 9.5 aylık evliyim.adetlerim sancılı geçiyor ve ateşim çıkıyordu dr gittim ilk kez.rahmim terse dönükmüş hafif.ve çikolata kistim varmış sağ yumurtamda, solda ise yeni oluşmaya başlamış çok üzüldüm doktorum deneme yapın dedi bakalım hemen olacakmı oda var tabi.eşimde varikoselden ameliyat olmuştu daha önce.doktoru ona tüp bebekle çocuk sahibi olabılırsın demiş.bimiyorum moralım çok bozuluyor

22 aylık evliyiz.Hala hamile değilim.
Zaten hamile kalabilmem için enaz bi 22 ay daha geçer.
Valla takmıyorum hatta 3. yıldan sonra bebekleri olanlara helal olsun gözüyle bakıp
Takdir ediyorum.Bizimkide mecburi sebeplerle 3 yılı bitirecek gibi :)

ben evliliğimin ilk ayında hamile kaldım.bir oğlum oldu.gercekten cok buyuk sorumluluk.annelık harıka bır duygu.ama tekrar secme sansım olsa bu kdr erken olmasını istemezdim.evliliğinden ve eşinden emin olmak gerek en öenmlisi.evlilik heyecanını yitirmeye basladıgında cocuk yenı bı heyecan olmalı bence.hem yenı evli olup hemde bı yandan cocuk telasına dusmek,bunun yanında esden ayrı olmak(dogu görevi sebebiyle)insanı gercekten cok yoruyor.10 yas yaslandım.ama yıne de iyiki bebegım var.ona deger...

bekarken doktorum yumurtlama sorunun var tedavisiz hamile kalamazsın dedi bizde korunmuyoduk evliliğimin 6. ayında tamda çekip gitme kararı almışken o geldi mucizem yaşama sevincim herşeyim hala çekip gidebilirim grlmrsinler üsümeee

konuyu başlattığımda çocuk düşünüyodum..
ama acaba erkenmi diyodum kendi kendime..
ve konuyuda bu nedenden açmıştım.
anlıyorumki erken değilmiş.
Ve şuan 26 aylık evliyim ve 2buçuk aylık hamileyim..
rabbim bebeğimi kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah.

korunmadıgım halde isteyerek 18.ayımda hAMİLe kaldım.ama 2 aylıkken kürtaj oldum.evlilligimin 25.ayın hamile olmak istiyorum

7 aylık evliyim 23 yaşımdayım eşim çok istiyo ama ben 2 yıl sonra falan istiyorum nedeni de iş hayatı ev ve iş zor oluyo önce öğretmenliğim pekişsin acemiliğim gitsin ev hayatı içinde geçerli bu sonra ben herşey yoluna girince bu durumun biraz keyfini çıkarayım sonra da bebek böyle ağırdan alabilmemin en önemli nedeni yaş tabiki belki 27-28 yaşımda olsaydım böyle düşünmezdim belki zaten o zaman 5 yıllık çalışan olarak sıkıntılı olmazdım herhalde çocuk düşünürdm

Back
X