• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız

:ecrin_bebek:evliliğimin 3.ayında hamile kaldım...zor oldu korunmadığım halde!!!bide evde test yapıyoruz negatif,her ay ama.sonra 3.ayımda da yaptık pozitif çıktı fakat adet oldum.delikafaduldensonra doktora gittik ki 2 aylık hamileyim...:CüvCüv:şaşırdık tabii oluyomuş böle durumlar!!!neyse bir oğlum oldu tam bir hafta vardı,1.evlilik yıldönümümüze .şimdi 5 yaşına girmek üzere:lepi:opuyorumnanaktan.allah olmayanlara da nasip etsin.:Saruboceq:saygılara.s.

tam 21 ay sonra hamile kaldım. nerdeyse 2 yıl bekledik. önce erken diye düşündük sonrada benim rahatsızlığım ortaya çıktı.bir süre hastalığım yüzünden hamile kalamadım. geçirdiğim operasyon sonrası hamile kalabildim. şimdi 22 aylık bir oğlum var. allah herkese nasip etsin

2.yılı bitince hamile kaldım korunuyorduk öncesinde.şuan 5 aylık bi oğlum var.allah herkese nasip etsin bu duyguyu

peki kaç yıllık evlisin :1shok:[/QUOTE]

herhalde 1 buçuk yıllık evlidir şuan hamileyse
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

1,5 yıllık evli nasıl oluyo? hem nerden hesapladınız onu anlamadım
evlendikten 1 yıl sonra hamile kalsa zaten 1 yıl geçmiş oluyor. 9 ay hamilelik
zaten 1,5 yılı geçti
doğurduktan ne kadar sonra şu an ikinciye hamile onu demedi ki, hesabını yapılım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

topiğinn başlığındaa ne yazıyorr evlendiktenn ne kadar ay sonra hamile kaldınız dio bende 1 sene sonra dedimm gayet açık yazdığımı düşünüorumm neden bu kadar abarttınızz anlamıorumm evlendim 1 yıl istemedimm 1 yılın ardından yaptımm iştee buu şimdi açık olmusturr umarımm vede 3 aylık hamileyimm 1 buçuk senelik evliyimm yaniii

topiğinn başlığındaa ne yazıyorr evlendiktenn ne kadar ay sonra hamile kaldınız dio bende 1 sene sonra dedimm gayet açık yazdığımı düşünüorumm neden bu kadar abarttınızz anlamıorumm evlendim 1 yıl istemedimm 1 yılın ardından yaptımm iştee buu şimdi açık olmusturr umarımm vede 3 aylık hamileyimm 1 buçuk senelik evliyimm yaniii

iyi de niye baarıyon ki :çok üzgünüm:
ben biriciyi doğurdun ve hemen ardından ikinciye hamilesin sandım. tamam yanlış anlamışım :kedi:

Ben de evliliğimin ilk ayında hamile kaldım.1 sene sonra diye planlamıştık ama evde ki hesap çarşıya uymadı.Şu an 6 aylık hamileyim.Halet-i ruhiyemi bilmiyorum.

Evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım.Ne yeni evliliğimden birşey anladım ne hamileliğimden.
Bılinçsizce hemen kalmıştım.
Ama yeni evleniyor olsam kesinlikle 1yıl hamile olmayı istemezdim.
Eşler önce bir evliliğe ,birbirine alışmalı , çocuğa ihtiyaç hissedip istemeli diyorum.
26 yaşında evlendim ,27 yaşında anne oldum.

evliliğimin dokuzuncu ayında hamile kaldım.18.ayında bebeğim kucağımda idi.istiyerek planlayarak yaptım.şimdi o bebek 13 yaşında ve birde 6 yaşında kardeşi var.keşke evlendiğim ay yapsaydım diye çok düşünmüşümdür.onlara biraz daha erken kavuşurdum.yaş geçtikçe sabırda bitiyo.rahatlık ii geliyo geç gelen çocuk -tatlicadiarzu-

6 ayında hamile kaldım ve şimdi 24 aylık bi kuzum var evet çocuk büyütmet çok zor olabilir ama bence geciktirme ve ben 22 yaşında anne oldum.
hamile olduğumda üzülmüştüm çok erken diye açıkcası baya da ağladım daha yeni evliyim diye ama şimödi tek dediğim şey şükürler olsun yabbime bana böle güzel bi kızı verdin diye allah isteyenlerede versin

evliliğimin 2. yılında planlayarak hamile kaldım ama 3 ay önce düşükle sonuçlandımafoldumben
ilk 1,5 yıl vajinismustum zaten...kafamçokkarıştı

Back
X