• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız

peki kaç yıllık evlisin :1shok:[/QUOTE]

herhalde 1 buçuk yıllık evlidir şuan hamileyse
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bugün evliğimizin tam 14. ayı ve hala hamile değilim
sanırım bir 14 ay daha geçer
zaten hamile kalmayada müsait değilim yani
kocacımla beraber aynı hayatı yaşıyomuyoruz bile
ona kavuşunca çokta gecikmez heralde :))

merhaba ben evliliğimin 2. yılını doldurduktan sonra hamile kaldım. Korunurken hamile kaldım ama kızım 6 aylıkken eşim vefat etti, Rabbimin bana bir mucizesi diyorum şimdi. ALlah isteyen herkese nasip etsin.

merhaba ben evliliğimin 2. yılını doldurduktan sonra hamile kaldım. Korunurken hamile kaldım ama kızım 6 aylıkken eşim vefat etti, Rabbimin bana bir mucizesi diyorum şimdi. ALlah isteyen herkese nasip etsin.

cok uzuldum,
basiniz sagolsun.
Allah kizinizi size bagislasin..

birlikte mutlu uzun bir omur gecirin dilerim

cnm çok üzüldüm
allah sabır versin.
rabbimin en güzel hediyesi o sana
öpüyorum çook

evliliğimin ilk ayında korunurken hamile kaldım. 2 3 sene sonra diye pilanlamıştık ama paşam beklemedi. iyikide gelmiş hayatıma o da ayrı ama evliliğin tadını çıkarmk lazım bi kaç sene

offf yaaa yürwgim sızladıı çok üüüzlldüm allahrahmet eylesin kazamıııı başın saolsun...allahım çooçugunu sana bagışlasınnsenağlama

peki kaç yıllık evlisin :1shok:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı[/QUOTE]

1,5 yıllık evli nasıl oluyo? hem nerden hesapladınız onu anlamadım
evlendikten 1 yıl sonra hamile kalsa zaten 1 yıl geçmiş oluyor. 9 ay hamilelik
zaten 1,5 yılı geçti
doğurduktan ne kadar sonra şu an ikinciye hamile onu demedi ki, hesabını yapılım kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

1,5 yıllık evli nasıl oluyo? hem nerden hesapladınız onu anlamadım
evlendikten 1 yıl sonra hamile kalsa zaten 1 yıl geçmiş oluyor. 9 ay hamilelik
zaten 1,5 yılı geçti
doğurduktan ne kadar sonra şu an ikinciye hamile onu demedi ki, hesabını yapılım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

2. ye hamile olduğu nerden çıktı pardon..
daha da doğurmamış hamileyim diyo
hesabın süper yanlız:lepi:
neyse çok karıştı bu iş CADIARZUCADIARZU
selametle:delphin::delphin:

Back
X