Bence bu soruyu "içinizde evliliği monotonlaşmayan var mı?" diye sormalıydın. Benim gibi en az 10 yıldır evli olanların cevabını tahmin edebiliyorum.
peki hiç monotonlaşmaktan kurtulmak için çabaladınız mı? Ay benimde mi evliliğim monotonlaşacakkkkkafamçokkarıştı
Arkadaslarim ))))dikkat ettim 6 yila kadar evli olanlar monotonlasmaktan yakiniyorlar...belki haklilar..cunku henuz askin buyusunden kurtulamamislardir...ama malesef askin yerini sevgi saygi almaktadir....sizler olgunlasiyorsunuz sadece bu sureci cabuk kabullenemiyorsunuz..yakinmak yerine canlanin kizlar hareketlenin ..bazen simarik bir cocuk olun..bazen arkadas .. esinizle konusmayi ,ona derdinizi anlatmayi ..ne istediginizi neleri begenip begenmediginizi karsilikli olarak ...arkadasim Selena sanirim birazini basarmis ..ve boylece ...monotonlasmayi huzura birakmis.Ben 26 yillik tecrubemle konusuyorum arkadaslar ...esinizle mutlaka konusmayi ogrenin ..ondan neler beklediginizi ve onun sizden ne bekledigini ..zaman zaman ona asik olun ,arkadas,anne,simarik cocuk....ne yaparsaniz yapin yuzunuzdeki sefkatli gulumsemeyi asla eksik etmeyin..ve esinizede bunu ogretin...ne icin kavga ederseniz edin asla 5 dkk asmamali cunku o sizin dusmaniniz deyil sizin yariminiz ,bir kolunuz...
canım tek taraflı olmuyorki uğraşmak.erkeklerin % 90 nı akşam eve gelince maç seyretmeyi,konuşmamayı veya ailesine gitmeyi istiyor.uğraşıp duruyorsun ama sonunda sende pes ediyorsun.inşallah senin evliliğin bu anlattıklarımın tersi olur canım a.s.
Bence bu soruyu "içinizde evliliği monotonlaşmayan var mı?" diye sormalıydın. Benim gibi en az 10 yıldır evli olanların cevabını tahmin edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?