Evliliğinizin Monotonlaşması

Bence bu soruyu "içinizde evliliği monotonlaşmayan var mı?" diye sormalıydın. Benim gibi en az 10 yıldır evli olanların cevabını tahmin edebiliyorum.

valla benimki için monoton lafı bile az gelir bu aralar.nerdeyse iki arkadaş gibi olduk

4 yıllık evliyim ama benimde evliliğim hep aynı çoğu zaman biribirimizle konuşmuyoruz bile hep aynı şeyler

offffffhhhh demeyin böyle nolur. 2 aylık evliyim ve korkuyorum monotonlaşmaktan. Elimden geleni yapıyorum bunun için ama. Dilerim birgün bende vazgeçmem .

6 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim.çünkü her zaman hep aynı şeyler sıkıldım yaaa bekarlık gibisi var mı ya gez toz flörtlerin arkadaşların deniz herşey seninle ama evlendim kocaya hesap ver gitmek istersin bir yere izin vermez izin verirse burnundan getirir.gezmeye gitmek istersin bu akşam çok yorgunum veya işinden sana zaman kalmaz.denize gitmek istersin ama eşin var diye deniz hayattın biter.çünkü insanlar çıbıl çıbıl dayanamam katiyen.böyle işte hayattan zevk almıyorum anlıyacağınız bekar arkadaşlar siz keyfinize bakın evlilik zaten bir gün gelicek er yada geç:enbuyukkk:

monoton lafi bile monoton kalir benim evliligimin yaninda
cogu zaman yemekte konusmayiz bile
allahtan cocuklar var bi onlarin hakkinda konusuruz sonra oda bitti
kocalariyla muhabbet edenlerede hayranlikla bakiyorum

yaa esim cok cenesizdir anca uyuyunca susar..birde paylasmayi cok sever..gelir istenn anlatir toplantilarini filan..severim onu dinlemeyi..

allah yardımcın olsun esenyel napıcan işte başa gelen çekilir.kendimiz
ettik kendimiz buluyoz.inş hayırlı bir bebek dünyaya getirirsin sana hayırlı bir evlat olması dileğiyle.

a.s.esenyel cim hiç öyle düşünme çocuğun problem olmasını yani tam tersine onunla yeniden doğmuş olacaksın bende dokuz yıllık evliyim haliyle herşey eskisi gibi değil ama oğlum sayesinde herşeyin üstesinden gelmeye başladım .eşim pek konuşmaz ve ben onun açığını oğlumla kapatıyorum . daha altı yaşında ama sanki arkadaş gibi muhabbet ediyoruz.rabbim çekemeyeceği derdi vermez kuluna herşey gönlünce olsun.

Arkadaslarim ))))dikkat ettim 6 yila kadar evli olanlar monotonlasmaktan yakiniyorlar...belki haklilar..cunku henuz askin buyusunden kurtulamamislardir...ama malesef askin yerini sevgi saygi almaktadir....sizler olgunlasiyorsunuz sadece bu sureci cabuk kabullenemiyorsunuz..yakinmak yerine canlanin kizlar hareketlenin ..bazen simarik bir cocuk olun..bazen arkadas .. esinizle konusmayi ,ona derdinizi anlatmayi ..ne istediginizi neleri begenip begenmediginizi karsilikli olarak ...arkadasim Selena sanirim birazini basarmis ..ve boylece ...monotonlasmayi huzura birakmis.Ben 26 yillik tecrubemle konusuyorum arkadaslar ...esinizle mutlaka konusmayi ogrenin ..ondan neler beklediginizi ve onun sizden ne bekledigini ..zaman zaman ona asik olun ,arkadas,anne,simarik cocuk....ne yaparsaniz yapin yuzunuzdeki sefkatli gulumsemeyi asla eksik etmeyin..ve esinizede bunu ogretin...ne icin kavga ederseniz edin asla 5 dkk asmamali cunku o sizin dusmaniniz deyil sizin yariminiz ,bir kolunuz...

peki hiç monotonlaşmaktan kurtulmak için çabaladınız mı? Ay benimde mi evliliğim monotonlaşacakkkkkafamçokkarıştı

peki hiç monotonlaşmaktan kurtulmak için çabaladınız mı? Ay benimde mi evliliğim monotonlaşacakkkkkafamçokkarıştı

canım tek taraflı olmuyorki uğraşmak.erkeklerin % 90 nı akşam eve gelince maç seyretmeyi,konuşmamayı veya ailesine gitmeyi istiyor.uğraşıp duruyorsun ama sonunda sende pes ediyorsun.inşallah senin evliliğin bu anlattıklarımın tersi olur canım a.s.

sağol ablacım dediklerini yapmaya calışacağım.bakalım ne olacak gerçi o maç seyretmekten beni duyarmı bilmiyorum ama

amin ya kimsenin olmasın.. Çok zor birşey gerçekten. Hergün aynı şeyleri yaşamak ve daha da kötüsü buna alışmak.senağlama çaresi yok mudur aceppp:sm_confused:

Bence bu soruyu "içinizde evliliği monotonlaşmayan var mı?" diye sormalıydın. Benim gibi en az 10 yıldır evli olanların cevabını tahmin edebiliyorum.

hahahahaha:Roflol::Roflol: sen merak etme nevvalci çıkar çıkar aaaaaaa süper ne demek monotonluk biz ilk günkü gibiyiz neden bu kadar karamsarsınız diyen hemcinslerimiz

)))))))))))) dogrudur esiniz futbol tutkunuysa is biraz daha zorlasir ama onu bu hobisinden vazgecirmek onu mutsuz edebilir ....birakin kendisini hobisiyle bas basa ...sizde kendinizi oyaliyacak ,sevdiginiz seyleri yapin...kendinize hobi bulun ..bilemiyorum bu konuda daha ne diyebilirim..esim hic sevmez futbol izlemeyi bu yuzden sansli olabilirim ...

İlerisini bilemem ama 2.senemizi doldurduk. Bir gün bile evliliğimin monotonlaştığını düşünmedim...

Belki de biz çok ayrı kaldığımız için hep hasret doluyuzdur birbirimize.. Ayrıca futbol izlemek,bara gitmek ikimizin de çok sevdiği şeyler,tüm arkadaşlarını tanırım beni çok severler ben de onları. Onlarla beraber de çok eğleniriz...

Ailesine özel bir durum olmadan gitmeyiz zaten. Genelde ya başbaşayız ya da arkadaşlarımızla beraberiz...

kizlar ya sevmedim bu monotonlasma sozcugunu insan kendi kendini mutlu eder bence hersey sizin beyn kontrolu altindadir ,oturup bunu esinizden beklemek yalnistir ,bazi kadinlar esiyle dertlesemezler konusamazlar yanlis anlasilmaktan veya kizacak korkusundan dolayi kendi kabuklarina kapanirlar ve boyuna sikayet ederler oysa deyismek ve deyistirmek sizin elinizde ....butun gun evde kaldiniz ve aksamlarida esiniz yorgun bir sekilde eve gelmis sizleri ilgiye bogacak diye bekliyorsaniz yaniliyorsunuz cunku erkeklerde kadindan bekler... monotonlasma bu sanirim ...cifterden birisi bari bu monotonlasmayi deyistirme cabasinda olmali zaten bunu hisseden es buna seve seve katililacaktir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…