• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilii byle hayal etmemitim..

bende 2 yıllık evlıyım ınan sankı benı anlatmissin ayni durum ama gıttıkce artıyor degisecegini sanmıyorm huylu huyundan vazgecmez.bizimde aramızda 10 yas var
dua et..allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun arkadasim....degismez deme canim yaaa...degisirler insallah...seytan kulagina kursun son konusmamizdan sonra esimde degisiklik farkediyorum.:nazar:tabi birden bire o huyunu birakmismidir hayir tabiiki..ama enazindan caba gosteriyor..benim esimin siniri birazda is hayatindan kaynaklaniyor..belki senin esinde oyledir..eger hala asiri bir sinir gozlemlersem ben esimi bir psikologa goturmek istiyorum.sende dene canim...

valla ben böyleyim kızım işine gelirse diye kenara çekilemez, madem evlenmiş hamam giren terler, sen onun için özenli oluyosan o da senin için özenli olmalı
evlenmeden önce sinirli oluşunu bilmiyormuydun diye sorasım geldi, yani bu sinir olayı bana karşısındaki insanları kullanmak, isteklerini yaptırmak için bi mazeret gibi geliyor
sinirliyim, sus, sinirliyim üstüme gelme diye erkekler rahat etceklerini sanıyorlar bazen

İnsan anlayamıyor bence çünkü bizde eşimle nişanlılıyken hiç siniri yoktu çok pozitifti düğünden önce nikahımızı kıydık kıydıktan 2 gün sonra sinirli olduğunu anladım köprüyü geçene kadarmışkaydirigubbakcemile3

ayni benim esim de oyleydi demistiniz simdi ne oldu ki esinize?

aldatıldımsenağlama ne oldu bana göstermedigi ilgiyi alakayı sevgiyi başkasına gösterdi nihayetinde oda aldatıldı allahın sopası yok işte sevene görmesen böle aldatılan gibi aldatılırsınkötükedihüso

Evlenip iki karakter aynı evin içinde olduktan sonra heleki ilk aylarda
çok zorluklar yasanıyor sende onu kendi haline bırak..
Üstüne gitme ne yaparsa yapsın kendi havana göre git sende ilgisiz ol ona..
inan biraz işe yarıyor denendi..
hem karsılıklı konuşun anlaşın beklentilerini ihtiyaclarını
acıkca söylemelisin konuşup tartışmalısınız
baska yolları yok bu işin inan..

evlilik ile ilgili hayallerimin yıkılmasına dayanamam :1no2:

hayatımızdaki hareketliliği devam ettirmenin bir yolu olamaz mı evlendikten sonra kaydirigubbakcemile

aldatıldımsenağlama ne oldu bana göstermedigi ilgiyi alakayı sevgiyi başkasına gösterdi nihayetinde oda aldatıldı allahın sopası yok işte sevene görmesen böle aldatılan gibi aldatılırsınkötükedihüso

alkisalkisalkis ILAHI ADALET diye ben buna derim iste...aladatan aldanirda aldatilir da...o cezasini bu dunya da da oteki dunya da da cekecek...Rabbimiz kimsenin ahini kimsede birakmaz...suan baskasiylami evlisiniz? umarim cook mutlu olursunuz...sevgilerzemuszemus

Evlenip iki karakter aynı evin içinde olduktan sonra heleki ilk aylarda
çok zorluklar yasanıyor sende onu kendi haline bırak..
Üstüne gitme ne yaparsa yapsın kendi havana göre git sende ilgisiz ol ona..
inan biraz işe yarıyor denendi..
hem karsılıklı konuşun anlaşın beklentilerini ihtiyaclarını
acıkca söylemelisin konuşup tartışmalısınız
baska yolları yok bu işin inan..

konustuk anlastik bakalim...o gunden sonra degisiklikler var.:nazar: insallah hep boyle gider:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umarım bazı şeyler degişirrr
ama arada o konuşmaları yap olur mu
durduk yere yap hatta
ikide bir kulagına küpe olsun kaydirigubbakcemile3

yaa simdi hersey yolundayken de konuyu acmak iyi olmaz..ama ben ona laf çarpıtırım:1rolleyes: gereken mesajı verırımkaydirigubbakcemile3 demek ıstedıgını anladım cnmkaydirigubbakcemile5

Back
X