bende kabullendım sayılmaz degıstırmeye calısıorum esımı..cunku ben sınır hastayım..herseyı ıcıme atarım haklıysam bıle aglarım hemen derdımı anlatırken cok sulugozum yanı:) ıçime atınca kendıme yapıorum dedım ya o sınırlıyken hıc bıse deme kafanı baska seylerle mesgul et ben ole yapıorum yarın napsam ne gıysem nereye gıtsem gıbı..benım esım sınırlenır 5 dk snra unutr..o unutunca ben agardan satarım kendımı bu sefer ben baslarım tabı..hemde aglayarak:) ozman dayanamaz haklısın ama der elımde dııl der..ne bılım sevıyorum esımı her ewde bole sorunlar olur kımse dortdortluk dııl bebem bende bı bucuk yıllık ewlıyım alısmayıp napcaksın bazı seylere o yuzden kadın bazen fedakarlık gostermelı ben ole yapıorum ama kendını de ezdırmemelı sabır et bıtanem sabrın sonu selamettır demısler
benim esimde sinirlenir 5 dk sonra hic birsey olmamis gibi davranir.sakinlesir..bende ayni senin gibiyim sinirim bozulunca hemen uzulur aglayiveririm.bu huyumu sevmiyorum..ne zaman tartismaya baslasak hemen gozlerim dolar aglarim.esimde aglamama dayanamaz gonlumu almaya calisir..hic canimi sikmasa gonlumu almasina da gerek kalmayacak halbuki...ama buna da sukur en azindan gonlumu almaya calisiyor ...