Z
zamannn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zamannn
-
bence de...keşke sen de gitseydin...Ay canım yaaa ağlamaaa..
Nedir bu erkeklerden çektikleriniz ya
Evlenmeden önce kul köle olurlar, evlendikleri an, tapulu mal gibi istediklerini yapmaya başlarlar..
Tabii ki ezdirme kendini, senin de fikirlerin var senin de düşüncelerin var, ortak paydada buluşmak lazım mutlaka...
Bir de şu geldi aklıma, akşam sonuçta önemli bir konu için gitmiş, geç kalması normal..
Sen de gitseydin keşke..
niye ona para veriyorsun?
bence de...keşke sen de gitseydin...
ve evet neden veriyorsun???
bence o herife maaşından o kadar para verme.ayrıca aldığın kararlarda güzel.zararın neresinden dönersen kardır.bence eşin ezik biri olduğu için gücü sadece sana yetiyor.ondaki cinsel sorunlar onu asabi ve sorumsuz yapıyor erkekliğini o şekilde göstermeye çalışıyor.ya gecenin 4 ünde eve gelmek ne demek.önce kendi sorunuyla uğraşsın elaleminkiyle değil.ay çok sinirlendim okuyunca ya bu ne rahatlık anlamadım ki.sen çok pasif kalmışsın ya.güçlü ol onun karşısında artık ona muhtaç değilsin bak iyi kötü işede girmişsin.
benim anlamadığım gecenin o saatine kadar ne sorunu hallediyor.
hem seni ne diye götürmedi. sen yabancımısın, sen de artık o ailedensin, g,zli saklı mı var ki?
madem bu kadar uzlaşmacı ve sorunları çözmeye meraklı kendi evliliğindeki sorunları halletsin önce.
hem ortada boşanma gibi kötü ve olumsuz bir durum var, tatsız bişey sonuçta ki eşin bu meseleyle ilgili konuşmaya gitmedi mi oraya. sen arayınca tadımı kaçırma niye diyor ki. sanki ortam harika, muhabbet koyu, zevk sefa aleminde gibi tadımı kaçırma ne demek. herhalde ortam güzeldi.
hem yengesi niye kikir kikir gülüyor.
gecenin o saatinde seni yalnız bırakmış, bu kadın evde tek başına, korkarmı, beni merak edermi umrunda değil.
ayrıca amcanla yengen git oğlum evine karının yanına geç oldu yanlız bırakma kızı, sonra yine konuşuruz diyeceğine bide gülüyorlarmı. ay ne tuhaf insanlar ya. başkalarının üzüntüsünden, endişesinden, zora düşmesinden zevk alan insanlardan nefret ediyorum.
sanırım eşinin ailesinin seninle diyaloğu pek iyi değil.
arkadaşım kusura bakma, yazdıklarımla seni kırmış olabilirim ama eşinin yaptıkları bana pek normal gelmedi. ayrıca siz yeni evlisiniz sanırım. diğer başlığını da okumuştum, şu defter meselesini. bir hiçsin yazmıştı ya sana. yeni evli bir çift için hiç hoş bir şey değil. bence eşini karşına al ve uzun uzun konuş. deftere yazarak veya içine atarak çözemezsin hiç birşeyi. eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız düzeltmenin yollarını bulun. inşallah düzeltirsiniz.
ne güzel yazmışsın arkadaşım çok tşk.. işte zoruma giden o sen kendi evliliğin için ibşey yapma git oraya geç saatekadar otur ben yine bekeldim 2.30 kadar korktum aradım neyse yine suçlu benim ne diyim canı soalsun sevgtiliyken hastalandımda hastanede benle kalan o değil miydi hastayken gecenin bi vakti ilaç gietiren yaa herağladımda mutlu odluğumda hayal miydi hepsimafoldumben
bırak verme bence eşin kendi ailesine yardımcı olsun. seni kullanmasına izin verme. illa vereceksen de onun ailesine ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?