Evliliimizde son demi yayorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off offf okadar doluyumki bgn..nedesem die düşünüorumm..
bikere bazı arkadaşların dediği gibi maaşını verme eşine....paranı kendin birkitir...hiçbirimizn yarın ne olacagı belli değil..kaldıki bizi güçsüz gördükleri için sözde kapı önün ekoymaları an meselesi...güçlü ol bitanemm....güsel yapmışsın bak evlendim die evinde köşe yastıgı olmamışsın..çalışıosun okula devam etmeyi düşünüosun..bunlar çok güzel şeyler..ezdirme kendini bitanem..bu ezdirmeme olayını her geçen gün daha ii anlıorum biliomusun..sakın sakın ezdirme kendini...

çok teşekkür ederim destekleriniz için de parayı vermesem dahada çirkinleşmesin istemem rabbim büyük nolur dua edin kardeşlerim

ne diye paranı ona veriyorsun anlamadım sen çalışmasan ne olacaktı
sen sadece destek ol maaşını niye veriyorsun. üstelik sana birşey almayı layık göremeyen bir adammış bırak ya sakın yüz verme, inşallah en kısa sürede tek başına ayaklarının üstünde durabilecek duruma gelirsinde kurtulursun ...

niye 700 alıp 550 sini ona veriyosun ki.. evine bakamayacaksa evlenmeseydi.. benim de ailme yardım etmem lazım deyip maaşının çoğunu ona verme bence...

çok saolun bilmiyorum ya parada pulda gözüm yok sadece 10ay boyunca sıkı bi ders çalışıp herşeyi arkamda bırkamak isityorum içim çok acıyor...

canim bnim cok uzuldum inan
cok guzel karar almissin dualarim seninle tatlim
uzme kendini yuce rabbim seninle olsun...

niçin kazandığınızı eşinize veriyorsunuz?fazla yüz bulmuş.Ayrıca ben olsam eşimle giderdim. hem sizi üzmek istemem ama bence amcaoğlu nasıl boşanıyor karısı kahkahalar atıyorsa nereye ne yapmaya gitti bu adam gecnin o saatinde ben olsam inanmam sizi ezmeye çalışıyor

canım borç sizin borcunuz olsa 700 ün tamamını da ver ama onun ailesinin borçları için niye o kadar para veriyorsun ki eşine

yetmiyor de bişi de azalt vediğin miktarı 500 ver bir süre 550 yerine sonra daha da azalt madem çirkefleşecek para vermezsen ya da olmadı maaşımı düşürdüler de

sen sabahtan akşama yorulup onun ailesine mi bakacaksın ne münasebet

eşim işten geç çıkıyor teklif eetmediki gidiyim zaten o kahkaha atanda yengesesiydi yani boşanan çocuğun annesi.

çok doğru diyorsdun ipleri bikere verdim sana alıcağım bilmiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…