Evlilik adımlarını atmak

Direk evlilik demeyin de aileleri tanistiralim deyin. Ya da cocuk düşünüyorsaniz ileride cocuguma su ismi koymak istiyorum.diyebilidsiniz

Bam bam bam diyorsun😂😂

1.5 yıllık ilişkide açık açık sorulabilir bence. Sorulmayacak kadar mesafe olmaz en azindan

Bam bam bam diyorsun😂😂

1.5 yıllık ilişkide açık açık sorulabilir bence. Sorulmayacak kadar mesafe olmaz en azindan
Ya ben acik acik söylerdim evlilik hakkinda nr düşünüyorsun diye 1.5 sene olmuş çünkü. Bir de nedense evlenince sadakat daha gecerli oluyormuş gibi geliyor cocuk olmasa bile sanki ciftler bosanmamak icin sadik ve iyilermis gibi. Sevgiliyken ayrilmak kolay 😂

• Beğen
Reactions: 000
Ya ben acik acik söylerdim evlilik hakkinda nr düşünüyorsun diye 1.5 sene olmuş çünkü. Bir de nedense evlenince sadakat daha gecerli oluyormuş gibi geliyor cocuk olmasa bile sanki ciftler bosanmamak icin sadik ve iyilermis gibi. Sevgiliyken ayrilmak kolay 😂

Yok o sorulur da çocuk ismine bam bam bam dedim ainajxwknd
Berdan Mardini nin miydi senden çocuğum olsun istiyorum şarkısı😂 konu sahibine direkt onu onermissin😂😂

Yok o sorulur da çocuk ismine bam bam bam dedim ainajxwknd
Berdan Mardini nin miydi senden çocuğum olsun istiyorum şarkısı😂 konu sahibine direkt onu onermissin😂😂
Gözleri senin gibi baksın görenlerin icini yaksin neyse konu disindan daha yeni ban yedim lütfen beni kiskirtma 💥

Merhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.

Yaşlar kemale ermiş, çekinecek yanı yok bunun, açıkça söyleyin, yeterince zaman geçmiş evliliği konuşmak için

Vallahi evlenme niyeti olan erkek direk açılıyor. Benimkisi 1 aylık sevgiliyken evlenme teklif etti. Hadi lan ordan dedim 🤣 neyse ciddiye almadım tabi...
Sonra babanla tanışayım diye tutturdu neyse tanıştılar derken birden baktım ki evleniyorum. Bu arada ben ay ne gerek var belediyeden izin mi alacağız modunda yokuş yapıyordum üstelik birlikte yaşıyorduk. Ama adam tutturdu evlenelim diye, evleniyoruz vallahi 1 ay kaldı.
Neyse yani evlenmek niyetinde olan erkek dile getiriyor bir şekilde. Sizi oyalıyorsa ayrılın vakit kaybetmeyin.

Vallahi evlenme niyeti olan erkek direk açılıyor. Benimkisi 1 aylık sevgiliyken evlenme teklif etti. Hadi lan ordan dedim 🤣 neyse ciddiye almadım tabi...
Sonra babanla tanışayım diye tutturdu neyse tanıştılar derken birden baktım ki evleniyorum. Bu arada ben ay ne gerek var belediyeden izin mi alacağız modunda yokuş yapıyordum üstelik birlikte yaşıyorduk. Ama adam tutturdu evlenelim diye, evleniyoruz vallahi 1 ay kaldı.
Neyse yani evlenmek niyetinde olan erkek dile getiriyor bir şekilde. Sizi oyalıyorsa ayrılın vakit kaybetmeyin.

Bence de bu isler tam su soz gibi olur; o bana bakti ben ona baktim sonra birlikte 3 cocuga baktik 🤪

Direkt konuyu ac bence uygun bir anda. Ben öyle yapmistim.
„Ben artik gelecegimi planlamak istiyorum, belirsizlikten hoslanmiyorum. Ikimiz hakkinda ne düsünüyorsun - sence evlilige dogru gider mi?“ gibi birsey söyleyebilirsin.

Evlilik teklifi gelecekse ondan öncesinde erkekten bi artık ayrı kalmak istemiyorum seninle , işte çocuk düşüncesi, senle evlensek şöyle böyle olur, ev hayatı ile alakalı konuşmalar, gibi gibi şeyler geliyor zaman zaman. Bu konuşmalar yoksa evlilik düşüncesi yoktur. Çünkü erkekler evlenmeyi düşününce bunu sevgililik döneminde mutlaka ara ara söylüyor , belli ediyor, kendileri hayal kuruyor, plan yapıyor .Aslında anlıyorsun onu ya . Böyle şeyler de mi yok aranızda ?

Merhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Acik acik konuş bu işin kizi erkeği kalmadi hayatımın duzene oturmasını istiyorum de karşı tarafın ne düşündüğünü anlamış olursun

Ben ilk bir buçuk ay sonra rahatsız olduğumu söylemiştim. Sonra hani bu şekilde devam edemeyeceğimi bu işin adının konulmasini istemiştim. Beş ay sonra nisanim olacaktı. O günden sonra şu zamanlara denk geliyor yani. Ha olamadı başka sebepler girdi ayrılmak zorunda kaldık. Bence artık evlilik meselelerinin açılmasını istemek yanlış bir şey değil.

Eşimle 11 yıllık sevgiliyken bir gün ailesi akşam çayına geldi. Eşimle bir sigara içmeye çıkıp geldik ki düğün tarihimiz bir ay sonra olarak belirlenmiş. Sevgilimle zorla evlenmiş gibi hissettim :KK53:

O zamanlar tabi ki evlilik ile ilgili konuşmalarımız olmuştur fakat hiç belirli bir tarih üzerinden gitmemiştik. Siz neden sormaktan çekiniyorsunuz, sonuçta iliskiye bu şekilde başlamışsıniz.

Bu iliskiden beklentin ne diye sor? Bunu sormak ayip degil ki? Evlilik meraklisi da yapmaz ki bu soru. Hetkesin hayattan beklentidi farkli olabilir. O belki de evlilige sicak bakmiyordur. Sen de evlilik dusundugun icin ikinizin beklentisi tutmazsa bos yere zamanindan calmasina da gerek yok bence.

Açık açık sorun,işiniz olmasa olgun düşünmeseniz böyle şeyleri düşünmeyin derim ancak zaten evlilik amacıyla yola çıkmış hayatı oturmuş kişilersiniz.Siz de ona göre yol çizersiniz

Ondan hayallerinden bahsetmesini iste eğer seni seviyorsa seninleyiz evlenmeyi falan der

Yemek takimlarindan konu acmistim ben 😁 yemek takimi alip ceyizim icin bir koseye koymak istiyorm ama senle evlenene kdr modasi gecer mi bilemedim demistim. İsterse kacsin bu cumleden sonra :KK48: sen de boyle bir yol deneyebilirsin. En olmadi patir patir sor,ne dusunurse dusunsun. Ben esimden bi yanit alamasaydim soruyu sordgmda elimi belime koyar sen benle niye gorusuyorsun,yolun sonu nereye gidiyor bi anlat hele bakiim diye cikisirdim kesin :KK62:

Bu zamana kadar söylememesi sıkıntılı bir şey
Bence bir süre daha bekleyin lafı geçmezse konuşun

Back
X