- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada alakasiz belki, konu dagilirsa ozur dilerim ama bu konuyla alakali bir dizi vardi sanki. Evlendirme ajansi vardi ciftleri birlestiriyorlardi falan. Yanlis mi hatirladim acaba? Ruhsar miydi ki. Yok sanirim degildi. Acayip kafama takilir simdi bu.![]()
bide para verip mi kayit olunuyormus
bosver arkadasim ya disarisi koca dolu hemde bedava![]()
​Evet paralıymış 150 tl ile 250 tl arasındaymış
evlilik ajansimi cok ilginc ilk defa duyuyorum..
izdivac programlari gibi birsey oluyor heralde..
kac yasindasin merak ettim ???
niye bu kadar telasa kapildin,elbet kismetinde biri vardir..
bekarlik sultanlik ya ne yapacan evlenip![]()
Başlıgı ilk önce evlilik ajanları diye okudum evlilikte ajanmı olunuyormuş dedimkonu içeraigine bakınca farklı bir olay çıktı bu evlilik ajansları mankenlik ajansları gibi bir yer mi oraya belirli bir ücret karşılıgında kayıt mı oluyorsunuz peki bu ajans ne kadar güvenilir,araştırmadan ögrenmeden kayıt olmayın derim sonuçta kimlik fotokopisi ve adres bilgilerinizi vereceksiniz sonradan başınız agrımasın.
Evet vardı onda böyle bir ajans. Menkıbe hanım gidiyordu sürekli :)) Ne çok severdim o diziyi![]()
öncelikle kayıt oluyorsun sonra sana uygun adaylarla yüz yüze görüştürüyorlar tamam dersen görüşmeye devam ediyorsun bu sanal sitelerdeki evliliğin gerçek verrsiyonu gibi bişi
1000 lira parayı verince adamdan etkilenirim ben :) cebim boşaldı bari kalbim dolsun derim![]()