• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik ajansları

Bu arada alakasiz belki, konu dagilirsa ozur dilerim ama bu konuyla alakali bir dizi vardi sanki. Evlendirme ajansi vardi ciftleri birlestiriyorlardi falan. Yanlis mi hatirladim acaba? Ruhsar miydi ki. Yok sanirim degildi. Acayip kafama takilir simdi bu. :(

Madem aklına yatıyor böyle şeyler bence ne idüğü belirsiz yerler yerine Esra Erol gibi yerleri dene. Yoksa sonucunda paranı kaptırdığınla kalırsın hatta belki öyle olduğuna bile dua edersin. Riske atma hayatın bu kadar ucuz değil..

Bu arada alakasiz belki, konu dagilirsa ozur dilerim ama bu konuyla alakali bir dizi vardi sanki. Evlendirme ajansi vardi ciftleri birlestiriyorlardi falan. Yanlis mi hatirladim acaba? Ruhsar miydi ki. Yok sanirim degildi. Acayip kafama takilir simdi bu. :(

Evet vardı onda böyle bir ajans. Menkıbe hanım gidiyordu sürekli :)) Ne çok severdim o diziyi :1:

evlilik ajansimi cok ilginc ilk defa duyuyorum..
izdivac programlari gibi birsey oluyor heralde..
kac yasindasin merak ettim ???
niye bu kadar telasa kapildin,elbet kismetinde biri vardir..
bekarlik sultanlik ya ne yapacan evlenip :9:

Başlıgı ilk önce evlilik ajanları diye okudum evlilikte ajanmı olunuyormuş dedim:27::27::1:konu içeraigine bakınca farklı bir olay çıktı bu evlilik ajansları mankenlik ajansları gibi bir yer mi oraya belirli bir ücret karşılıgında kayıt mı oluyorsunuz peki bu ajans ne kadar güvenilir,araştırmadan ögrenmeden kayıt olmayın derim sonuçta kimlik fotokopisi ve adres bilgilerinizi vereceksiniz sonradan başınız agrımasın.

bide para verip mi kayit olunuyormus :53:
bosver arkadasim ya disarisi koca dolu hemde bedava :9:

​Evet paralıymış 150 tl ile 250 tl arasındaymış

bide daha belli degil aradigin kisi bulabilecekmisin bulamayacakmisin..
niye veriyim o parayi..
izdivac programina katilsin daha iyi ekmek elden su gölden :12:

evlilik ajansimi cok ilginc ilk defa duyuyorum..
izdivac programlari gibi birsey oluyor heralde..
kac yasindasin merak ettim ???
niye bu kadar telasa kapildin,elbet kismetinde biri vardir..
bekarlik sultanlik ya ne yapacan evlenip :9:

öncelikle kayıt oluyorsun sonra sana uygun adaylarla yüz yüze görüştürüyorlar tamam dersen görüşmeye devam ediyorsun bu sanal sitelerdeki evliliğin gerçek verrsiyonu gibi bişi

Başlıgı ilk önce evlilik ajanları diye okudum evlilikte ajanmı olunuyormuş dedim:27::27::1:konu içeraigine bakınca farklı bir olay çıktı bu evlilik ajansları mankenlik ajansları gibi bir yer mi oraya belirli bir ücret karşılıgında kayıt mı oluyorsunuz peki bu ajans ne kadar güvenilir,araştırmadan ögrenmeden kayıt olmayın derim sonuçta kimlik fotokopisi ve adres bilgilerinizi vereceksiniz sonradan başınız agrımasın.

bide para verip mi kayit olunuyormus :53:
bosver arkadasim ya disarisi koca dolu hemde bedava :9:

Ayy nasil guldum sunlara. Allah da sizi guldursun. :)))

vallaha 35 yaşındayım bekarım, 35 değil, 55 olsam gene de öyle yerlere gitmem. niye gideyim yahu, ben istediğim gibi bi kocayı bulmaktan aciz miyim, Allaha şükür elim ayağım tutuyor fiziğim yerinde. hertürlü olumlu özelliğe sahibim. oraya mı kaldım :ssz: bir de paranı bilgilerini bilmediğin yerlere kaptırmak var. devir kötü :ssz:

peki AŞK ıda yanında eşantiyon olarakmı veriyorlar :ssz: bence bekleyin eninde sonunda sevdiğinizle evlenin :34:

sen iyi niyetle başvurabilirsin,
ama bilemezsin ki karşı taraf öyle mi?
tanıyacağım diyorsun ama bu devirde adamı ayak üstü uyutuyorlar..
görüyoruz burda,yıllarca sevgili olup evlenip,eşlerinden beklemediği şeyleri yaşayan bayanları...
ayrıca ben tv,ajans,
buraya katılan erkeklerin çok da ciddi olduğunu düşünmüyorum.
düşünsene?
anneler erkek çocuklarına ayrı bir düşkün oluyor,nerdeyse 25 yaşına basar basmaz tüm kızlara alıcı gözüyle bakıyorlar.
yani ciddi düşünen bir erkek ya sevdiği kadını bulur evlenir,ya da eş dost vasıtasıyla görücü usulü evlenir,
sanmıyorum ki hiç bir aklı başında,ciddi düşünen bi erkek bu ajanslara başvursun.
bu devirde kimseye güvenilmiyor...
bence bir müddet daha bekle,alnına yazılmışsa er geç olur.
yaşın kaç bu arada?

öncelikle kayıt oluyorsun sonra sana uygun adaylarla yüz yüze görüştürüyorlar tamam dersen görüşmeye devam ediyorsun bu sanal sitelerdeki evliliğin gerçek verrsiyonu gibi bişi

komsu teyzecilik yapiyorlar yani :12:

herkesin bakış açısı farklı olabilir ama ben böyle bişeyi kesinlikle düşünmeyin derim. son derece sunni bir tanıştırılma.ve üstelik de para karşılığı. görücü usülü falan da değil ki bu. görücü usülünde çevrenizden eş dost, falancanın kızını filancanın oğluyla tanıştıralım diye adım atıyor çünkü onlar her iki tarafı da tanıyor, aileyi tanıyor az çok hakkınızda bir fikirleri mutlaka oluyor. yanlış eşleştirmeler:1: yapsalar bile en azından iyi niyetli çabalar bunlar. ama siz ajansa gittiğinizde dolduracağınız iki üç formdan ibaretsiniz. ne kadar sağlıklı tanışmalar olabilir ki böylesi yapay bir ortamda?

yaşınız kaç bilmiyorum. ama naçizane önerim kendinizi biraz da akışa bırakmanız.insan evleneceği insanı hayatın içinde hiç beklemediği bir anda karşısında bulabilir. gerçekten kısmet bu işler..

Back
X