• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik arefesindeyim... Lütfen yardım edin...

hadı sevgılınız olsa tmm ...

nısanlınızz olmasına ramen bılmemesı ılgınc.

tuhaf gerçekten...
insan hiç merak etmezmi nişanlısı nasıl bir ortamda çalışıyor ...
gidip bi göreyim demezmi..
saçmalık...

erkeklik duygusuyla en azından gidip bakması lazım bence,bu kadar ilgisiz olması gerçekten benide şaşırttı,acele etmeyin derim,biraz daha bekleyin,ayrıca yukarıda bir yorumda çok hoşuma gitti,birbirinizi ne kadar tanıdığınızla ilgili küçük bir test yapın bence,evliliği şansa bırakmayın derim ben,

ben okurken tamamen çok şaşırdım.
nasıl olurda nişanlın senin çalıştığı ortamı bilmez.
çok tuhaf.
yani insan iş çıkışı gider alır nişanlısını bakalım nasıl bir ortamda kimlerle ne iş yapıyor bilmesi gerekir.
tamam bazı şeylere karışmıyor olabilir ama bu konudada seven adam senin nerde ne yaptığını bilmesi gerekir.sen nasıl onun nerde nasıl çalıştığını bilgilerini biliyorsan,oda senin hakkında herşeyi bilmesi gerekiyor öyle şeymi olur.
bence evlilik konusunda düşün derim ben.

Son düzenleme:
Burnuma kötü kokular geliyosengözlerimebaksanab sen bu soruyu bi kendine sorar msın meleğim böle bi insanla ömür geçermi?
sorumsuz kıskanmayan nerde ne yapcağı belli olmayan bi insan

kendini ateşe atıyosun dikkat etsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

benimki deli olur böyle durumlarda
hatta iş görüşmelerine o geldi benimle hep, şimdi ki işimi de o buldu bana hatta.
hatta iş yerimdeki çalışanlarla benden daha samimi :delphin:

bir insan sevgilisinin bide heleki nişanlısının iş adresini bilmezmi? bilmese bile hçmi öğrenmk istemez? akLm almadııı mirmirmirmir

bilip de bilmmemezliğe veriyordur belki?
belki de adamın huyu böyle ne illa bazı yakıştırmalar yapıyorsunuz ki ... şimdi burda herkes kendi sevgilisi ile kıyaslayacak e haliyle sizin moraliniz bozulacak.
nişanlının giydiğin kıyafete kadar bilmesi gerekmez hem ne o oyle...
abartma direk onla konuş,en sağlam cevabı o sana verir.
kıskanılmak merak edilmek istiyorum de direk söyle kimden neden çekiniyorsun. kuruntulara kapılacagına gerçekleri öğren.
baktın laf alamıyosun oyun yap. bi iş çıkışı "ayağım burkuldu yardım et diye ara" bak bakalım geliyo mu gelmiyo mu? öyle bi durumda bi insanın iki eli kanda olsa gelmesi gerek kaldı ki hayatı paylaşacagın insan.

Back
X