• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik arifesinde ayrıldık

ben 4 senelik ilişkimi evlenmemize ramak kala bitirdim. gelinliğim, evim, düğün her şey hazırdı.
İyi ki bitirmişim diyormuşum. Hayatımda yaptığım en mantıklı karar oldu. İnşallah sizin için de öyle olur.
Ben çok özledim daha şimdiden

neden bu durumdasınız siz birseylermi yasadınız..5 sene boyunca surekli hakaret siddet vamıydı sizden karsı ona son zamanlardamı oldu bide yalanlarından bıktım demis ne soylediniz
Ne olduysa son zamanlarda oldu ailevi sorunların vardı köyü etkilendim

Kendini duzelt sorunlarini coz. Yani sen bu davranslari ilerde gene bir baskasina yapablrsn.

Haklısınız bende cok seviyorum ve evlendim iki bucuk sene oldu ama bir yalanini yakaladim simdi en ufak birseyin de süphem var dogru birsey de söylese acaba yalan mı diye düsünüyorum birsey dedigim zaman huzursuzluk cıkıyor bende ayrilmayi cok düsündüm ama inanin nisanliyken sevgiliyken ayrilmak daha iyi evlendikten sonra biraz zor oluyor neden zor derseniz adiniz cikacak evlenmis ayrilmis diye dul diyecekler tabi ki normal birsey insanin.basina gelebilir hersey ama cevreni ne kadar takmiyorum deseniz az cok takiyorsunuz ailenizi dusunuyorsunuz ben en cok ailemi.dusundum mesela onlarin uzulmelerine dayanamam sizin cok sevmeniz önemli.degil karsinizdaki insanin cok sevmesi önemli kadin bir sekilde sviyor cunku
Bu yalan ve kotu davranilmadan sikayetci olan erkek tarafi. bu kizimiz degil. Bence adam arkasina bakmadan kacmali.. iyi dayanmis

O da bi hastalık

ohh herşeye bir hastalık kılıfı uydurmuşsunuz..
kim koydu peki söylediğiniz yalanların hastalık tanısını .. kendiniz mi ?
öfkemi kontrol edemiyorum hastayım, yalan söylüyorum hastayım vs vs..

bana şımarıksınız gibi geldi.. sabır taşı çatlamaz zannedip her türlü egonuzu adamın üstünde tatmin etmiş şımarık çocuklar gibi davranmışsınız.. 5 sene az bir zaman değil neden destek almak için bu kadar beklediniz .. sevgiliniz sizi idare ettiği için kaybetme korkusu yaşamadığınız için mi ?

Yardım alıyorum zaten onu iyileşinceye geri kazanabilir miyim
Onu ben yada siz yada başka biri bilemez inanın bana..siz biraz şimdi sakin olmaya çalışın.. hayatin kaderin önünde durmaya çalışmayın...bırakın hayat akıp gitsin siz mücadele ettikçe hersey ters Tepecek..kendiniz iyileşmek için uğraşın doktorunuzu dinleyin ilaçlarıniz varsa onları düzenli bir şekilde kullanmaya devam edin.. zaman en iyi ilaçtır bunuda unutmayin

O da bi hastalık[/QUOTEdaha once tamamini okumadan yorum yapmistim simdi tamamini okudum fikrim degismedi ama sizin karsit ve sizi kirici yorumlara bile gayet iyi yaklasiyor olmanizi gercekten takdir ettim bunu belirteyim. Ama yalan soylemenizi saglayan hastaligi bu alanda ilgili ve bilgili biri olarak merak ettim. Hic bir hastalik bilinc kaybi yaratip disari yansimadikca baska bir insana kotu davranmayi ve ben hastayim deyip arkaya siginmayi gerektirmez bu acidan gercekci bir elestiri yapip keyfinizce yaptiginiz bu davranisi ama hastayim kilifi arkasina saklamayin..

Bunu bir erkek yazsaydi derdimki bu hastalikli ve bencil bir sevgi. Sizinkide o hesap.. onsan sevdigini incitmez uzulur onu kirmamaya ugrasir. Eger bunlar yoksa orda sevgi yoktur..
O da aynen bunları söyledi ama ben onun için değil kendim için düzeleceğim

ohh herşeye bir hastalık kılıfı uydurmuşsunuz..
kim koydu peki söylediğiniz yalanların hastalık tanısını .. kendiniz mi ?
öfkemi kontrol edemiyorum hastayım, yalan söylüyorum hastayım vs vs..

bana şımarıksınız gibi geldi.. sabır taşı çatlamaz zannedip her türlü egonuzu adamın üstünde tatmin etmiş şımarık çocuklar gibi davranmışsınız.. 5 sene az bir zaman değil neden destek almak için bu kadar beklediniz .. sevgiliniz sizi idare ettiği için kaybetme korkusu yaşamadığınız için mi ?
Evet ne söylerseniz Haklısınız ancak ben hatalarımı telafi etmek istiyorum

Onu ben yada siz yada başka biri bilemez inanın bana..siz biraz şimdi sakin olmaya çalışın.. hayatin kaderin önünde durmaya çalışmayın...bırakın hayat akıp gitsin siz mücadele ettikçe hersey ters Tepecek..kendiniz iyileşmek için uğraşın doktorunuzu dinleyin ilaçlarıniz varsa onları düzenli bir şekilde kullanmaya devam edin.. zaman en iyi ilaçtır bunuda unutmayin
Öyle de yapacağım zaten hersey güzel olsun istiyorum

Hatalarini telafi etmeye hazirsan kendini duzeltince cik karsina konus seviyorsan eger bisey kaybetmezsin elinden geleni yap

Suc demedim ki.Ama bu yedavi surecini yalniz gecirmen ikiniz icin de saglikli.Arama,sorma bir sure.Degiseceksen de,ofke ve siddet egilimin azalip bitecekse de bunu ona inandirman lazim.Su anda adam haliyle kendi ruh sagligini dusunecek.3-5 ay ayri kalsan ölmezsin.
Bu yalan ve kotu davranilmadan sikayetci olan erkek tarafi. bu kizimiz degil. Bence adam arkasina bakmadan kacmali.. iyi dayanmis
Öyle mi Uyku sersemi anlamamisim haklinlsiniz :) :)

Back
X