• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı öldürürmü?

Aynı dertten bende de var.Ama ne yaparsan yap evliliklerin geneli böyle
Filort döneminde,nişanlılık döneminde nasıl msj lar atarız,aşkımsın,canımsın,ömrümsün
Evlendikten sonra iş degisiyor,nerdesin,kaçta geleceksin,gelirken ekmek al,patates bitti vs vs,hele çocuk olduktan sonra tamamen farklı bi boyuta geçiliyor.[/QUOTE]

Aşk,heyecan geçicidir mantık bakidir..Yaşasın mantık evliliği..
Şimdi sevgi olmadan olmaz diyenler koşuşur.Mantık diyorum mantık yani herşeyden biraz ve tabiki mantıklı olarak sevgi de barındıran!

Emin ol bunu yapiyordum az kalsin. Aslinda beni cok seven biri vardi ya cocuk 8 sene oldu hala seviyor. Liseden arkimdi. Cok kafadar , prensipli çalismayi seviyordu... o kadar sevdi ki beni. Bazen dusunuyorum o cocukla mantik evliligi yapsaydim ne olurdu :) sarilmasa uzulmem opmese uzulmem bana neden boyle dedi diye aglamak yok. Neden cnku sevginin degerini birtek onlar cok iyi anlarlar...
Aşık çünkü kaybetme korkusu var. Ya da blmiyrm yanlis da dusunuyor olabilirm

Aynı şeyleri ben de yaşadım aynı cümlelerle. Nefret ettim evlilikten pişman oldum . Sonra anladım ki beklentim masallar da ki prens mis ☺ gerçek hayat öyle değilmiş . Ama suan hersey çok iyi maşallah yani 20 yaşında yaşamak istediğim hayatı (eşimle ) şimdi yaşıyorum . Güzel sözler ozlemler vs . Biraz zaman biraz sabır gerekiyor arkadaşım . Yorulursun üzülursun ama mutlaka güzel olur hersey . Allah başka dert vermesin . Bu birazda bBeynimizi boş birakmaktan kaynaklanıyor kuruyoruz sürekli . Beklentisiz yaklaş esine . Beklediğinsşeyleri sen gösterona sen yap bbelki göre göre oda degsir bir nebze ☺

Evlilik demek benim.icin artik sdece aliskanlik demek ,,,,ne aski hic zannetmiyorum ask dolu bir evliligin oldugunu ilk evliyken bilememde hersey ama hersey butun heyecanlar bitiyor ask yerini sevgiyle yemek yemek tv izlemek gezmek cocuk yapmak ve hayati yasamaya calismak gibi rutin seylere birakiyor

Hayat felsefeme o kadar karşı ki...
Ben bu hayatta karşimdakiyle gülmedigim kahkaha atmadigim bir günü yaşanmış saymiyorum...
Hayat çok kısa degilmi ?
Neden sevdiklerinle gulmek eglenmek varken monoton bir evlilik yasayayim ki ?
Yarin ölsem esimin benim hakkimda bilmedigi o kadar şey varki...
Ya da benimle yapmadigi hayal ettigim ama onun sormaya tenezzul bile etmedigi...
Hikayelerim var benim tamamlanmamiş.
Haksizmiyim
Yoksa evlilik gercekten bana gore degilmi

Aynı şeyleri ben de yaşadım aynı cümlelerle. Nefret ettim evlilikten pişman oldum . Sonra anladım ki beklentim masallar da ki prens mis ☺ gerçek hayat öyle değilmiş . Ama suan hersey çok iyi maşallah yani 20 yaşında yaşamak istediğim hayatı (eşimle ) şimdi yaşıyorum . Güzel sözler ozlemler vs . Biraz zaman biraz sabır gerekiyor arkadaşım . Yorulursun üzülursun ama mutlaka güzel olur hersey . Allah başka dert vermesin . Bu birazda bBeynimizi boş birakmaktan kaynaklanıyor kuruyoruz sürekli . Beklentisiz yaklaş esine . Beklediğinsşeyleri sen gösterona sen yap bbelki göre göre oda degsir bir nebze ☺

Onceden bana konuş derdi konusarak çözelim. Simdi konusuyorum guzellikle ama anlamiyor. Unutuyorum diyor icinden gelerek yapsan unutmassin diyorum.
Bide liste ver bana bakip yapayim diyor :KK42:

Ben bu hayatta karşimdakiyle gülmedigim kahkaha atmadigim bir günü yaşanmış saymiyorum...
Hayat çok kısa degilmi ?
Ya da benimle yapmadigi hayal ettigim ama onun sormaya tenezzul bile etmedigi...
Haksizmiyim

Bu konu hakkında konuşmayı denedin mi?

Hayat çok kısa degilmi ?
Haksizmiyim
Valla canim benim hic kendini kandirma yazdiklarim evliligin ta kendisi
Evli olupta esine ilk tanistigin gibiki aski heyecani titreme terleme yuz kizarma olayini yasayani duymadim varsa yasayan inanmam hatta gorucu usulunu bilemem ama o bana herzaman heyecanli gelmistir:) biz esimle 5 sene ciktik evlendik 3 sene evliyiz ve asik olmayi ozledim resmen heyecanlanmayi falan..ama simdi tek hedef birlikte guzel bir aksam yemegi evde her aksam , tv keyfi bogaz keyfi market alisverisi falan , dedigim gibi evlenince ask hayat arkadaslina donusuyor ask bitiyor

Bu konu hakkında konuşmayı denedin mi?

Defalarca kez konuştuk iyi gidiyor iki 3 gun sonra yine ayni...
Ya kizlar benmi cok abartiyorum gercekten bilmiyorum ama arkadaslariyla konusuyorum bazen bize gelip gidiyolar. Arkadaslariyla o kadar iyi anlasiyorum ki... o da arkadaslariyla iyi. Ama arkadaslari bile benim daha kafadar oldugumu soyleyip benle konusuyolar.
Esim benimle konusurken gozlerime bakmazken onlar gozlerini ayirmiyolar benim konusmam bitene kadar...

Valla canim benim hic kendini kandirma yazdiklarim evliligin ta kendisi
Evli olupta esine ilk tanistigin gibiki aski heyecani titreme terleme yuz kizarma olayini yasayani duymadim varsa yasayan inanmam hatta gorucu usulunu bilemem ama o bana herzaman heyecanli gelmistir:) biz esimle 5 sene ciktik evlendik 3 sene evliyiz ve asik olmayi ozledim resmen heyecanlanmayi falan..ama simdi tek hedef birlikte guzel bir aksam yemegi evde her aksam , tv keyfi bogaz keyfi market alisverisi falan , dedigim gibi evlenince ask hayat arkadaslina donusuyor ask bitiyor

Oyle olmasin diye gösterdigim çabayi gorsen aglardin emin ol oturur aglardin karsimdaki odunsa ben ne yapayim daha

Güzellikten anlamıyorsa sende tavır yap bi kaç gün yada onun gibi davran umursama,görme,duyma.

Yaptım. 2 gun konusmak cirpindi ben biliyorum konusursam eskisi gbi olacak diye 3.gunde konusmadim.. sonra bi baktim iki yabanci gbi olduk o da konusmadi uyuyorum bile demiyordu...

Defalarca kez konuştuk iyi gidiyor iki 3 gun sonra yine ayni...
Ya kizlar benmi cok abartiyorum gercekten bilmiyorum ama arkadaslariyla konusuyorum bazen bize gelip gidiyolar. Arkadaslariyla o kadar iyi anlasiyorum ki... o da arkadaslariyla iyi. Ama arkadaslari bile benim daha kafadar oldugumu soyleyip benle konusuyolar.
Esim benimle konusurken gozlerime bakmazken onlar gozlerini ayirmiyolar benim konusmam bitene kadar...

Aynı durumu yaşayan biri olarak bence sen abartmıyorsun, sen sohbet etmek,güzel sözler duymak,sevildiğini hissetmek istiyorsun buda gayet doğal.
Ben 19 aylık evliyim yanılmıyorsam 2.ayda eşime evet hayatım HAYAL ETTİĞİM GİBİ DEĞİL AMA BEKLEDİĞİM GİBİ Bİ EVLİLİK demiştimmm.ve eşim benimle evlenmek için çok uğraştı.bu arada sormak istedim eşinin burcu ne

Canim cabayla alakasi yok ki dunyanin en romantk erkegiyle de evlensn zamanla hayat arkadasi olucaksin sevgilini sucalamana gerek yok

Esim bazen sevgiyi farkli yansitiyo. Sen beni sevmiysn diyip sevgi sozcukleri beklerken bile bana her istedigine tamm diyorum daha ne diyebiliyor. O zaman keske evlenmeseydim diyorum.

Aynı durumu yaşayan biri olarak bence sen abartmıyorsun, sen sohbet etmek,güzel sözler duymak,sevildiğini hissetmek istiyorsun buda gayet doğal.
Ben 19 aylık evliyim yanılmıyorsam 2.ayda eşime evet hayatım HAYAL ETTİĞİM GİBİ DEĞİL AMA BEKLEDİĞİM GİBİ Bİ EVLİLİK demiştimmm.ve eşim benimle evlenmek için çok uğraştı.bu arada sormak istedim eşinin burcu ne

Biz evliligimin 1. Ayinda bir kavga ettik butun apartman bizi dinledi... ilk 1 sene coook zorlandim hergun aglamakla gecti ama sonra duzeldik simdide iyiyiz ama o gunleri cok ariyorum..
Bu arada ben yengeç eşim yay...

Esim bazen sevgiyi farkli yansitiyo. Sen beni sevmiysn diyip sevgi sozcukleri beklerken bile bana her istedigine tamm diyorum daha ne diyebiliyor. O zaman keske evlenmeseydim diyorum.
Malesef evliligin gercek yuzu bu
Bende cok diyorum keske evlenmeseydim
Onu pesimde surundurdugum gunleri ozledimmmmmmmmm

Malesef evliligin gercek yuzu bu
Bende cok diyorum keske evlenmeseydim
Onu pesimde surundurdugum gunleri ozledimmmmmmmmm

Esm bazen bana gulerek
Zamaninda sende bana cok cektirdn simdi brazcik sen çek diyor.
Bnm yapimda soguktur boyle seviyosmda gostermem ama bazen bana oyle bir bakis atiyorki parcalayarak sevesim geliyor ki bunu nisanliyken hic yapmadim yapamadim. Hep koşttu pesimden kac kere agladi yalvardi. Allahim diyorum ne acı cektirmişim simdi bende yaşayinca anliyorum. Yani o gunleri ozlemek yerine bence ders cikarmaliyiz. Cnku o bize boyle davrandiginda şekil a daki gibi çareler ariyoruz

Biz evliligimin 1. Ayinda bir kavga ettik butun apartman bizi dinledi... ilk 1 sene coook zorlandim hergun aglamakla gecti ama sonra duzeldik simdide iyiyiz ama o gunleri cok ariyorum..
Bu arada ben yengeç eşim yay...

Ooooo sen yengeçsen senin ilgi alaka beklemen çok normal,hassas,duygusal, romantik,bazen neye küstüğünü bile anlamazsın yengeç burcunun

Aldığımız bir kazağı, daima ilk gün gibi giymeyiz. Yediğimiz bir yemeği tekrar tekrar aynı iştahla yiyemeyiz. Arabamıza binince ilk gün gibi heyecan duymayız. Bebeğimizi kucağımıza aldığımızda, ilk gün kadar tuhaf hissetmeyiz. İşe başladığımızda ilk gün gibi tuhaf bir gurur duymayız. Vs vs.

Her şeyin heyecanı zamanla azalır. Buna alışmak denir. Ha sevgimiz mi biter? Asla. Severiz elbet ama tepkilerimiz değişir.

Üstelik aşk bahsettiğiniz minik kurlardan çok daha fazlasıdır. Evlilikte aşk kadar bazen daha çok önemli şeyler vardır. Sabır, hoşgörü, vefa, sadakat, destek, birlik, güven, fedakarlık, dostluk, sırdaşlık ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şey. Bunlar eksikken, yapılan sevgi gösterilerinin hiçbir anlamı ve kıymeti yoktur. Samimi de gelmez. Evlilik aşkı öldürür klasiği de baydı artık bence. Evlendikten sonra iki taraf da bazı şeyleri bırakır çünkü. Oturup onu nasıl baştan çıkaracağını değil geleceğini nasıl kuracağını düşünür.

Back
X