- 30 Mart 2014
- 305
- 203
- 103
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence seven insan için anormal davranışlar bunlar
Aynen ölüm sebebi bu:) Ek olarak horlaması, ter kokusu, onun ardından hemen girdiğin WC . O çekici Adam totosunu devirip göbeğini kaşırken tv izlerken görmekCevabını hep merak ettiğim bi soru. Öldürdüğünü düşünenlerdenim. Çünkü eş olduktan sonra aynı evde daha önce onun hiç görmediğin huylarını görüyorsun. Sinirlendiğinde aslında nasıl birine dönüştüğünü, ya da hijyenine ne kadar dikkat ettiğini, yemek yeme şeklini.. Her şeyini her an görüyorsun. Flört dönemindeki gibi dikkatli davranılsa ölmeyebilir aslında..
yani benim görüşüm seven insan ister istemez bunu davranışlarına da yansıtırBir vurdumduymazlik var amaaaan bosvermişlik var bunun farkindayim... ama lafta seviyorum diyebiliyor
Tespitin dibi, bayıldım![]()
Hayır el el tutuşma sarılma var ama böyle canım cicim aşırı heyecan aşk dolu gözler falan yok ya onlar sadece dizilerdeHiç heyecan duymuyormusunuz ?
Ya da el ele tutuşma sarilma hicmi yok
10 akşamdan birinde sarılma öpüs kokus normal degilmi yaaaa ben her aksam olsun demiyrm ki zaten sogugum hep. Bazen kanim kayniyor ondada red :)
Aşk ölür sevgi Baki kalırEvlenmekten çok korkardim ve bi turlu karar verip evet diyemezdim. Birgun nasil olduysa oldu ve evlilikten korkan o kizin başina korktuklari geldi...
Az çok evli olan her bayan eşinin evlenmeden önce nasıl oldgunu ( aşk sozleri , sarılmalar , öpüş kokuş , ilgi , buram buram aşk ) biliyor...
Benim merak ettigim evlendikten sonra neden değiştigi...
Ve her erkek evlendikten sonra odun mu olur ?
Eşim beni sever ben de onu severim... Eşim bana aşıktı çok fedakarlıklar çok sıkıntıları aşıp evlendi. bende seviyordum ama evlendikten sonra aşık oldum...
Ama bazen etrafimda sevgilileri nişanlilari goruyorum boyle mıç mıç :)
Çok ozeniyorum eski halimize.
Şimdi yeri gelir elimi tutmaz aklina gelmez , ailelere gidince gozgoze bile gelmeyiz ben gulerken suratina bakarim gülmuyodur falan filan...
Yanyana bile gelmeyiz. Ailesiyle hep ben konuşurum o tv izler gulumsemez.. mutfaga gelir bise yer icer en fazla 2 dk sonra hemen kaçar...
Birde ben kucuk kacamaklari severim. Asansorde operim annesigilde falan araba surerken falan. Rahatsiz olur yakalanma korkusundanmi yoksa benden mi bilmiyorum.
Birde eşim öpüsmeyi de sevmiyor yani onceden boyle degildi. Mesela tam romantik bir anda öpüşürken cocuk oper gibi yapip beni sogutur...
Sarilirken bir bahane bulur. Kolum agridi vs..
Ben konusmak istersem sallama cevaplar verir.
Yani bunlar sevmediginin gostergesimi yoksa normal mi bilmek istiyorum.
Çok uzuluyorum boyle olunca.
Birde garip bi olay var mesela ben trip atiyor veya kussek bunlari hep kendisi yapar bi ilgi alaka gelir yanima sarilir oper falan elimi de tutar benle bir sohbetler eder şaşiririm... Ama benle arasi iyiyken yapmaz.
Benmi üstüne düşüyorum da sıkıyorum bilmiyorum. İçim sıkılıyo boyle olunca.
Kendimde hiç sevmedigim bir huyumda var ben gulmeyi eglenmeyi sohbeti sevdigim kisilere ilgi gostermeyi cok severim.. sevdigim kişiden de ayni ilgiyi beklerim gormedigim zaman kırılır ve cok mutsuz olurum yapım boyle...
Ilgiyi seviyor olmam bu evliligi ilerde sıkıntıya sokarmı ?
Bir cok soruya cevap ariyorum ama bulamiyorum...
Sizin için söylemiyorum bunu ama biz kadınlar cidden bazen nefes aldırmıyoruz erkeklere adam sıkılıyo yaa.. Yeteeer diye bağırası geliyodurNefes almak istiyormuş...!