• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı öldürürmü?

image.webp
Bu konuyu cevabım:KK48::KK53:

Ben oldurmedigine, percinledigine inaniyorum.
Daha dogal bir hal aliyor sadece.

Slim ilk 6 aydan bildirdi.

Ya hanimlar hep erkekleri elestiriyoruz ama biz ilk zamanlardaki gibimiyiz hic sordunuzmu kendinize okadar bakimlimiyiz ilk zamanlardaki gibi asikmiyiz ilgili miyiz heycanlimiyiz ilgi cekiyomuyuz ona ilk zamnlardaki gibi askla bakiyomuyuz. Hayir bu imkansiz yani yok oyle bisey hayal dunyasindan cikin ve geriden bi bakin izleyin. Kendinizde olmayan biseyi karsidanda beklemeyin ki bi erkekden cok fazla bisey beklememek lazim onlarin yaradilisinda var bu. Erkekler cok ince olamaz. Tamam cok romantik erkekler gordum cok kibar erkeklerde var ve yapmacik olduklarini ve eslerini aldatan erkeklerin bir cogununda boyle olduklarini gordum. Dogal olmalari daha iyi bence yapmacik olmasindan iyidir. Bi evliligin oturmasi icinde 2 sene yetmez bence 5 sene gecmesi lazim diye dusunuyorum.

Cevabını hep merak ettiğim bi soru. Öldürdüğünü düşünenlerdenim. Çünkü eş olduktan sonra aynı evde daha önce onun hiç görmediğin huylarını görüyorsun. Sinirlendiğinde aslında nasıl birine dönüştüğünü, ya da hijyenine ne kadar dikkat ettiğini, yemek yeme şeklini.. Her şeyini her an görüyorsun. Flört dönemindeki gibi dikkatli davranılsa ölmeyebilir aslında..
Aynen ölüm sebebi bu:) Ek olarak horlaması, ter kokusu, onun ardından hemen girdiğin WC . O çekici Adam totosunu devirip göbeğini kaşırken tv izlerken görmek:KK57: neyse ben daha konuşmayım. :KK70:

Bence çok beklentiye girmemek gerekiyoor o zaman çok güzel oluyor en azından güzel bir şey söyledğinde jest yaptığında daha mutlu oluyorsun zaten beklentin olmadığı için

Haklısınız. Benim kastettiğim bu düzeyde bir alışkanlık değil. Umarım sorunlarınızı karşılıklı çözersiniz. Ama lütfen soru sormaktan çekinmeyin. Bazen bize ...miş gibi gelenler öyle olmayabiliyor. Konuşup halledeceğinize eminim.

Kişisine göre değişir benim annemle babam 35yıldır evli hâlâ aşıklar..Annem o yüzden hep severek evlen der bana:oops:

Evlenmekten çok korkardim ve bi turlu karar verip evet diyemezdim. Birgun nasil olduysa oldu ve evlilikten korkan o kizin başina korktuklari geldi...
Az çok evli olan her bayan eşinin evlenmeden önce nasıl oldgunu ( aşk sozleri , sarılmalar , öpüş kokuş , ilgi , buram buram aşk ) biliyor...
Benim merak ettigim evlendikten sonra neden değiştigi...
Ve her erkek evlendikten sonra odun mu olur ?
Eşim beni sever ben de onu severim... Eşim bana aşıktı çok fedakarlıklar çok sıkıntıları aşıp evlendi. bende seviyordum ama evlendikten sonra aşık oldum...
Ama bazen etrafimda sevgilileri nişanlilari goruyorum boyle mıç mıç :)
Çok ozeniyorum eski halimize.
Şimdi yeri gelir elimi tutmaz aklina gelmez , ailelere gidince gozgoze bile gelmeyiz ben gulerken suratina bakarim gülmuyodur falan filan...
Yanyana bile gelmeyiz. Ailesiyle hep ben konuşurum o tv izler gulumsemez.. mutfaga gelir bise yer icer en fazla 2 dk sonra hemen kaçar...
Birde ben kucuk kacamaklari severim. Asansorde operim annesigilde falan araba surerken falan. Rahatsiz olur yakalanma korkusundanmi yoksa benden mi bilmiyorum.
Birde eşim öpüsmeyi de sevmiyor yani onceden boyle degildi. Mesela tam romantik bir anda öpüşürken cocuk oper gibi yapip beni sogutur...
Sarilirken bir bahane bulur. Kolum agridi vs..
Ben konusmak istersem sallama cevaplar verir.
Yani bunlar sevmediginin gostergesimi yoksa normal mi bilmek istiyorum.
Çok uzuluyorum boyle olunca.
Birde garip bi olay var mesela ben trip atiyor veya kussek bunlari hep kendisi yapar bi ilgi alaka gelir yanima sarilir oper falan elimi de tutar benle bir sohbetler eder şaşiririm... Ama benle arasi iyiyken yapmaz.
Benmi üstüne düşüyorum da sıkıyorum bilmiyorum. İçim sıkılıyo boyle olunca.
Kendimde hiç sevmedigim bir huyumda var ben gulmeyi eglenmeyi sohbeti sevdigim kisilere ilgi gostermeyi cok severim.. sevdigim kişiden de ayni ilgiyi beklerim gormedigim zaman kırılır ve cok mutsuz olurum yapım boyle...
Ilgiyi seviyor olmam bu evliligi ilerde sıkıntıya sokarmı ?
Bir cok soruya cevap ariyorum ama bulamiyorum...
Aşk ölür sevgi Baki kalır

Evlilik degil erkekler evlendikden sonra kadinini tapulu mali olarak gordugu icin zaman kadinin icindeki heycani yasama sevincini olduruyolar odunluklariyla. Ilk baslarda kadin agoanir sizlanir cozumler nedenler arar sonra agliya agliya artik hic birsey hissetmez olur.

Bu seferde erkekler baslar sen eskiden boyle degildin sarkisi soylemeye ama artik is isten gecmis olur. Sadece cocuklarin hatrina bazi seyler katlanmak mecburiyetinde olunur.

Ne olursa olsun onemli olan SAYGI bitmesin cunku iste o zaman daha vahim oluyor.

Nefes almak istiyormuş...!
Sizin için söylemiyorum bunu ama biz kadınlar cidden bazen nefes aldırmıyoruz erkeklere adam sıkılıyo yaa.. Yeteeer diye bağırası geliyodur :KK53::KK53:
Her erkek aynı bence biraz kendi haline bırakın bence çünkü bu dünyanın kanunu bu kaçan kovalanır siz kendinizi çekerseniz o da anlar belki de biraz kendisinin yaklaşması gerektiğini.. Hep adım atan taraf olunca karşıdaki de düşünüyor ki bu kadın zaten hep peşimde deli divane benim için kaybetmem mümkün değil...

Back
X