nerden çıkar böyle şeyler bir imzayla aşkmı bitermiş saçma sadece hergün beraber yaşadığımız için herşey normal gelir ben aşk evliliği yaptı gerçi 2 yıl olcak daha ama işten gelmesini 4gözle bekliyorum evde birşey bitsinde beraber markete gidelim beraber pazara gidelim die içim gidiyo gitmeyince moralim bozuluyo ben gidip başka odada uyunca gelir yapışır yakama hadi gel benim oturduğum odada uyu gözümün önünde ol zannetmiyorum bu değişssin aşkın başka halini yaşıyosun evlendikten sonra ben galiba ağır derecede aşığım eşime
aynı valla arkadaşlarıyla bile görüşmüyo dışarı bensiz sadece saç tıraşına gideroda ayda bir kere işten hep dakikası dakikasına evde olur ve aynıdır ilk günki gibi hiç bana çıkarken kendini değiştirmeye çalışmadı o yüzden bence benimkide senin gibi cnm ayrı yerde yatılmaz çocuk aramızda yatıyo bazen dio ben gideyim içerde yatayım gözler dönüyo benim heheh biliyo kızacağımı beni kızdırmak için barışmak içinde özür falan yok haksız olduğunda yan yana otururken arar tlfndan veya çarpar pardon bilerek oldu der ben kikirdek hemen gülerim benim için daha iyi oldu evlilik çıkarken görüşmede sorun kim görcek ne deriz sürekli panik şimdi hep dizimin dibinde kimseye yem etmem valla hehehAynı benim evliliğimi anlatmışsın sanki. Kavgalar tuzu biberi hayatın ve asla bu kavgalarda bile yatak ayrılmaz, aynı yatağa girilir ve sabaha küslük olmaz. Eşim böyle öğretti bana. 10 yıldır tanırız birbirimizi, 5 yıllık da evliyiz. Hala aşığız ben eşime (KEndime nazardeğdiriyorum hep, inşallah bu laflarımın arkası bir tartışma olmaz :26: Biz kendi işimizi yapıyoruz ve neredeyse yapışık bir hayat yaşıyoruz. Şimdi 16 aylık oğlum var ve ben mecburen işlerimi evden hallediyorum ve istiyorum ki hep dibimde olsun. Eşim Allah için evcimen o da işlerini halleder etmez evde alır soluğu. Ama öyle hep romantik romantik değil tabi ki malum hayat flört hali gibi olmuyor. Yani işten güçten ayırdığın vakit kalıyorsa sırnaşmak çok güzel. Birde eşlere bağlı bir durum. Sanırım şanslıyım. Çünkü ben kocama aşığım, o bana aşık mı bilmem ama sevgisinden asla şüphem olmaz. Allah herkese mutlu yuvalar nasip etsin...
aynı valla arkadaşlarıyla bile görüşmüyo dışarı bensiz sadece saç tıraşına gideroda ayda bir kere işten hep dakikası dakikasına evde olur ve aynıdır ilk günki gibi hiç bana çıkarken kendini değiştirmeye çalışmadı o yüzden bence benimkide senin gibi cnm ayrı yerde yatılmaz çocuk aramızda yatıyo bazen dio ben gideyim içerde yatayım gözler dönüyo benim heheh biliyo kızacağımı beni kızdırmak için barışmak içinde özür falan yok haksız olduğunda yan yana otururken arar tlfndan veya çarpar pardon bilerek oldu der ben kikirdek hemen gülerim benim için daha iyi oldu evlilik çıkarken görüşmede sorun kim görcek ne deriz sürekli panik şimdi hep dizimin dibinde kimseye yem etmem valla heheh
evli değilim ama şu yorumu yapabilirim .şimdi eğer gerçek bir aşk varsa ölüceğini sanmıyorum çünkü sokakta hala yaşlı başlı teyzeler amcalar bilmem kaç yıllık evlilikleri var ele ele geziyorlar mesela çok tatlı aşkları ölmemiş artmış hatta .
ama eğer ortada aşk yoksa yani sadece fiziksel bir beğeni,hoşlanma varsa o zaman o bitince aşkda biter .
slm herkese bugün nazar değdi bize kızım babaannesiyle oynuyodu su almak için dışarı çıkmış kızımda çekyattan düşmüş çığlık atarak getirdi annem baygın kucağıma verdi çıldırdım resmen dünyam tersine döndü hastahanelerdeydik bugün çok şükür bir şey çıkmadı korkmuş ondan öle olmuş ama hani derlerya hayat film şeridi gibi gözünün önünden geçer gerçekmiş şimdi rahat yazıyom sabah delirdik eşimle ben allah düşmanımı evlat acısıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?