Evlilik bana göre değil miydi?

Aile ziyaretini azaltın, kayınvalide mesajlarını sessize alın, eşinizle ikinizin ruhuna iyi gelecek ortak şeylere odaklanın.
Evliliğin ilk ayları hatta ilk yılları oryantasyon süreci diyelim, acabalar, iyikiler, eyvahlar havada uçuşur. Ama bak ne güzel demişsin "eşin aileci değildir" diye. Seni bağlayan bu kısım, gerisi fasa fiso.

Çok yumuşak olmamak gerekiyor. Şimdiden tepkinizi koyun sonra tepkinizi koyunca daha sıkıntı oluyor . Sizi yönlendirmeye çalışıyor şimdi telefonla daha sonra evinize gelir işlerinize karışır .bizim ki bi ara geldi kendi kendine plan yapıyor bugün şurayı yarın burayı temizleyecem.hamileydim çocuğa ben bakacam ben istemiyorum dediğim halde hayır ben bakacam diye bütün gebelik boyunca strese koydu bende en son patladım.baya büyük tartışmalar çıktı. Şimdi konuşmuyorum kendisiyle yüzsüz hala geliyor . Yani sizde bitiyor izin vermeyin

iki haftada bir ayda bir kafi görüşme konusunda benim şahsi fikrim,çalışıyorum dönemiyorum dersin sorarsa annesi şuan bi adaptasyon sürecindesiniz 1 ,1,5 senede oturuyor hemen hamile kalmayın

Eşinizle açık açık konuşun.Annesiyle kanka olmak zorunda deyilsiniz.Şimdiden sınırı çizon,yoksa önünde duramazsınız

Evlilige adapte asamasindasiniz henuz, daha cook yenisiniz. Bunlari problem haline getirdiginizi hissederse esiniz, araniz bozulabilir
Biraz zaman , biraz sabir . Hersey rayina oturacak.. Esinizle birlikte olmanin tadini cikarin, problem etmeyin bunlari lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…