- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Çok teşekkürlerİdeal yaş diye birşey yok,ideal insan var.Lütfen takmayın kafanıza bunları,zamanı gelince olur.
Rica ederimÇok teşekkürler
Evlilik gözde çok büyütülüyor. Özellikle kadınların ihtiyacı yok ama kadınların üzerine gidiliyor evlen diye anlamadım ki neden. Doğru kişiyi bulunca evlenirsiniz. Bunun yaşı da yok zamanı da.
Evlilik gözde çok büyütülüyor. Özellikle kadınların ihtiyacı yok ama kadınların üzerine gidiliyor evlen diye anlamadım ki neden. Doğru kişiyi bulunca evlenirsiniz. Bunun yaşı da yok zamanı da.
Evliliğin yaş zamanı yok bence... Tıpta sadece çocuk sahıbı olmak ıcın yasları rısklı- rısksız gruplara ayırıyorlar...Daha çok gençsiniz...Doğru zaman ve doğru kişi geldiğinde sizde hissedeceksiniz
Beklemedıgınız bır anda tabı...Siz meslegınıze, hayatınıza adapte olun o zaman aşk kesın kapıyı calar...Diyorum şahsen..
Ay hiç kimseyi takma. Herkesin hayat dinamikleri farklı. Sen 35'inde aradığın insanı bulursun, bir başkası 20'sinde. Önemli olan o kişiyi bulduğun zaman evlenmek, belli bir yaşı yok bunun.
Asıl sırf yaşın geldi diye acele edip evlenmek için evlenirsen göğsüne öküz oturur bence.
İnsanlar konuşur. Onlar hep konuşurlar. Evlenince de 'çocuk yap, yaşın geçiyor' diyecekler. Çocuk yapınca da 'ikinciyi doğur yaşın geçmeden' diyecekler. Bu liste böyle uzayıp gidecek, asla susmayacaklar. Sen he de geç, hiç dert etme.
Evleneceğin kişiyle bir ömrü sen geçireceksin, onlar hiçbir şey bilmeyecek. O yüzden aceleye gerek yok bence.
Rahat ol, hayat herkes için aynı şekilde akmıyor. Umarım doğru zamanda, doğru insanla yuva kurar ve çok mutlu olursun.
Çok teşekkürlerEvlilik gaza gelip yapılan bir şey değil keşke anlasalar sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan karşında da öyle biri varsa o zaman olur. Dhaa yeni işe girecekmişsin bence biraz tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?