evlilik benim icin tam bir fiyasko

yazdıklarınızı yenı gordum canlarım bende sımdılık hersey yolunda. wıldone ve flexxy anladıgım kadarıyla yakın karakterlerdeyız dık kafalıyız kısasa kısas yapan dogrucu tıplerız ama sevgısını hıssedıncede hemen yelkenlerı suya ındırıyoruz:):) Allah sonumuzu hayretsın , halası kayınvalıdemde bırkacgundur hersey yolunda haftasonu gelıcek sanırım eşimde koye donmeden cagırıyım dıye ısrar edıyor ama kadın asırı tıtız hastalık derecesınde o davranıslarıda bana kendımı kotu hıssettırıyor kendı evımde mısafır gıbı oluyorumm durup durup temızlık yapıyor. eşime dedım halan benım psıkolojımı bozdu lutfen bır psıkologa gıtsın 37yasında bekar ...kafasına bendende cok asırı herseyı takıyor ama bendende beter helekı temızlıkte:( haftasonu kesın gerılıp mısafır dıye ona bırsey dıyemem ve esıme patlarım sanrım off off:( oysa bırkacgundur cok mutluyuz hala ozurler dılıyor opmeler ,sarılmalar, ıltıfatlar herseye yardım edıyor ama halası varken pek yaklasmıyor saygısızlık olur dıye:S:S

canım benim senin derdinin somut bir çaresi var anladığım kadarıyla... eşini seviyorsun, evliliğinin devamını istiyorsun, tek yapılması gereken malum şahsiyetlerden kurtulmak:)) kendim yapamıyorum hoş sen de biliyosun ne yapman gerektiğini ama kadınlığını, dişiliğini kullanıp kocanı kendi tarafına çekceksin... etrafımda gözlemlediğim kadarıyla akıllı diye niitelendirdiğim kadınlar kocalarını öyle bir kendi taraflarına çekmişler ki adamlar analarını babalarını bile arayıp sormuyolar:)) birisi de benim kayınpeder... annesi yaşlı kadın köyde tek başına yaşıyor, bi kere bile arayıp öldün mü kaldın mı diye sormuyo hiç, tek erkek evlat bide, ama ayda 1-2 kere mutlaka kaynanamın köyüne gidiliyo mesela:)) kaynanam mazlum gözüken, sürekli idare eden ve kocasına sensin deyip kendi işini yürütenlerden... görümcem de aynı, kocası hiç gitmiyo annesigilie, kayınvalidemler onlarda yaşıyo, adamın hiç sesi çıkmıyo,çünkü görümceme kul-köle:)) ulannn bi akıllı karı olamadık beee:)) (şaka) ben de sömestrda memlekete gitcem annemlerin yanına, annemlerin gelmesini bırak 2 günlüğüne benimle gel sen erken dönersin diyorum yeter ki ön yargı olmasın annemlerden yana sana diyorum, yok nuh diyo peygamber demiyo bu sefer direkt agresif geçimsiz bi tipe dönüşüyorum... izmire yakın bi ilde oturuyoruz ordan uçağa binip gidiyorum normalde ama sırf izmire gitmemek için 20 küsür saatlik yolu göze alıp otobüsle gitcem işte, yok öyle yağma ben de onlara gitmiyorum var mı??? :))

canım benim senin derdinin somut bir çaresi var anladığım kadarıyla... eşini seviyorsun, evliliğinin devamını istiyorsun, tek yapılması gereken malum şahsiyetlerden kurtulmak:)) kendim yapamıyorum hoş sen de biliyosun ne yapman gerektiğini ama kadınlığını, dişiliğini kullanıp kocanı kendi tarafına çekceksin... etrafımda gözlemlediğim kadarıyla akıllı diye niitelendirdiğim kadınlar kocalarını öyle bir kendi taraflarına çekmişler ki adamlar analarını babalarını bile arayıp sormuyolar:)) birisi de benim kayınpeder... annesi yaşlı kadın köyde tek başına yaşıyor, bi kere bile arayıp öldün mü kaldın mı diye sormuyo hiç, tek erkek evlat bide, ama ayda 1-2 kere mutlaka kaynanamın köyüne gidiliyo mesela:)) kaynanam mazlum gözüken, sürekli idare eden ve kocasına sensin deyip kendi işini yürütenlerden... görümcem de aynı, kocası hiç gitmiyo annesigilie, kayınvalidemler onlarda yaşıyo, adamın hiç sesi çıkmıyo,çünkü görümceme kul-köle:)) ulannn bi akıllı karı olamadık beee:)) (şaka) ben de sömestrda memlekete gitcem annemlerin yanına, annemlerin gelmesini bırak 2 günlüğüne benimle gel sen erken dönersin diyorum yeter ki ön yargı olmasın annemlerden yana sana diyorum, yok nuh diyo peygamber demiyo bu sefer direkt agresif geçimsiz bi tipe dönüşüyorum... izmire yakın bi ilde oturuyoruz ordan uçağa binip gidiyorum normalde ama sırf izmire gitmemek için 20 küsür saatlik yolu göze alıp otobüsle gitcem işte, yok öyle yağma ben de onlara gitmiyorum var mı??? :))

aynen canım eşimle bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz ama o sinirlenıyor sankı o an bırbırımızden nefret edıyoruz olaylar oyle gelısıyorkı ve hep sebep aılesı herzaman:) baska kavga sebebımız evlendıgımızden berı hıc olmadı eskıden kıskanclıgı yuzunden tartısırdık sımdı sadece aılesının dusuncesızlıgı. dogalgazları bozulmus kombı olana kadar halanla sızdemı kalsan dıyordu aksam kocama:S ıkı kadın benı cıldırtırlar yemek temızlık konusunda... kaynnmda oyle cok cektım cok dıyor sımdıkıler rahat dıyor ama sessız gozukup kocasını parmagında oynatıyor ahh be guzelım kocam cınsellıgıe asırı duskun degılkı gorev gıbı yapıyor 3-4gunde bır sanırım erkende bo...yor ben daha tam olarak hıssedemıyorum kadınlıgımı napıyım oyle seksı davranmaya calıssam kızabılırde efendı ol falan dıye kıskanır sen boyle degıldın noldu falan dıye bıraz gerı kafalı.Allah sanada kolaylık versın canım bızım gıbı aksi eşi olan aılesınden kopamayan aıle duzenıne tam alısamayan her kocanın eşine.. aminn:)

arkadaşım ben bir sene 4 aylık evliyim üçüncü aydan sonra ben evliilikten nefret ettim.düğünde bana kocamın annesi babası alt tarafı iki bilezik taktı onlarda eşimin kardeşininmiş bana düğünden bi gün sonra söledi ben kandırıldığıma yandım sadece evlilikte herkez kadın kocasına alttan alcak ,dedğini yapcak diyolar yapıyosun ne oluyo severek evlendim bende ama bi çok kez ayrılmayı bile düşündüm.herzaman işi her zaman borcu var gece geç saatlere kadar daha yeni evliyim yanlız yaşadığımı biliyorum çalışıyorum aldığım maaşı sırf borcu var die eşime veriyorum ama yine yaranamıyorum ben çoktan bıktım bunaldım uzatmaları oynuyorum.kaynanam ve ailesi herzaman oğullarından yana oldular ben hep dış kapının dış mandalıydım işten gelirim yorgunum yemeğe gelirler yemek yicez sürekli onu getir bunu götür derler artık oturmak istiyorum dediğimde kötü gelin oluyorum kimse kimseye acımıyo eşimde dahil kimse bi anam babam acır yoksa kimsenin umrunda değilsin neler gördüm neler yaşadım bir senedir allahım bana sabır ver diye diye ömrümü çürütüyorum mutlumuyum değilim yüzüm gülmedi mutlu olmak için evlendim ama benden başka çaba gösteren yok herşey boş be.

Back
X