evlilik benim icin tam bir fiyasko

Kötü kalpli değilsin, aksine saf yüreklisin. Gerçekten fitne fesat bir insan olsan o zaman kocan istediği gibi at koşturabilir miydi sanıyorsun? Bir de elini acıttı diye üzülmedim duygularımı mı kaybediyorum diyorsun? Esas üzülseydin bir tuhaflık olurdu, bırak isterse kırsın elini o el unutma ki sana şiddet uyguluyor.

isin kotu tarafi kardeslerine falan birsey diyemiyorum misafire ne denir onlari israrla cagiran kocam.bana diyorki sahtesin ikiyuzlusun.avukat gibi annemlerin yaninda kendini masumda gosteriyorsun dedim olanlari anlattim yalvariyorum dedim birsure kimseyle gorusmeyelim dedim :(( hayatta en zor sey seni anlamayan bir insanla.anlasmak zorunda olman sanirim.anneside aksi evet ama alttan al sen diyor bende alamiyorum aksine psikolojim okadar bozulduki sinirim gecmiyor biturlu

Kötü kalpli değilsin, aksine saf yüreklisin. Gerçekten fitne fesat bir insan olsan o zaman kocan istediği gibi at koşturabilir miydi sanıyorsun? Bir de elini acıttı diye üzülmedim duygularımı mı kaybediyorum diyorsun? Esas üzülseydin bir tuhaflık olurdu, bırak isterse kırsın elini o el unutma ki sana şiddet uyguluyor.

hergunmu geliyorlar sanki diyor sanki halasi bihafta kalmadi yada kardesi herhaftasonu gelmiyor haftaici zaten herkes isinde ama herhaftasonu ya geliyorlar yada cagiriyorlar bunlar yeni evli sinemaya giderler gezerlr diye dusunen yok:(

Siz bu şekilde kavga dövüş giderse nasıl düzelebilirsin ki canım? Öfke kontrolü yok eşinin doktorsuz bu nasıl çözülür bilemiyorum. Hep alttan alsan çözüm olmaz yine de sinirlenecek bir olay bulur, sen kendine güvenini kaybedersin. Allah akıl fikir versin eşine, kalbine de merhamet.

doktora o gitmez ama ben kendim tedavi.olsam nebileyim susabilsem kavga aninda cunku bende cok.sinirliyim ve ben aciksozluyum buyuzdende kaybediyorum alttan alttan sinsilikle yapmiyorum istemiyorsam pat diye soyluyorum...ona kalirsa da benim cenem onu sinirlendiriyor...ama sorun olmasa dillendirmem dimi ona kalsa bde ben biraz mutlu olunca canim sikiliyormus sorun ariyormusum :(( yengec burcuyum biraz fazla hassasim sanirim

İşin çok zor canım Allah kolaylık versin. Biraz sakinleşmeye çalış yine de, başka işlere odaklan. Hep bu olayları düşünüp üzülsen yine en çok sana zarar.

Sakin bir kafayla ölç biç evliliğe devam etmek veya etmemek sana artısı eksisi neler olabilir? Buna göre adımlarını at.

Ayrıca bilgisayarın geçmişini silmeyi unutma, eşin görürse yeni bir kriz çıkmasın.

İşin çok zor canım Allah kolaylık versin. Biraz sakinleşmeye çalış yine de, başka işlere odaklan. Hep bu olayları düşünüp üzülsen yine en çok sana zarar.

Sakin bir kafayla ölç biç evliliğe devam etmek veya etmemek sana artısı eksisi neler olabilir? Buna göre adımlarını at.

Ayrıca bilgisayarın geçmişini silmeyi unutma, eşin görürse yeni bir kriz çıkmasın.
evdeki bilgisayrdan girmiyorum canim is bilgisayarindan isyerinde haftasonu da telefondan sonra telefondan siliyorum detaylarida sagol yinede uyardigin icin.

tesekkur ederim canim simdi ve yarin zamanim var haftaici ia var dusunememde haftasonu soylediklerini dusunecegim...ilgin.icin sagol mutluluklar

iyi aksamlar ben.cikiyorum simdilik

doktora o gitmez ama ben kendim tedavi.olsam nebileyim susabilsem kavga aninda cunku bende cok.sinirliyim ve ben aciksozluyum buyuzdende kaybediyorum alttan alttan sinsilikle yapmiyorum istemiyorsam pat diye soyluyorum...ona kalirsa da benim cenem onu sinirlendiriyor...ama sorun olmasa dillendirmem dimi ona kalsa bde ben biraz mutlu olunca canim sikiliyormus sorun ariyormusum :(( yengec burcuyum biraz fazla hassasim sanirim

Sen hassaslığı bırak kuzu gibi olsan sinirli adama yaranabilir misin? Hep kendinde suç arıyorsun hala, çenemi tutamıyorum diyorsun. Mutlu olunca canın niye sıkılsın, sanki seni el üstünde tutuyor, mutluluktan uçuyorsun da böyle laflar ediyor. Bunları geç sen, sinirli olmasına neden ararsa elbet bulur.

seni anlıyorum arkadaşım tavrını koy ! lisanı münasiple evine kabul etme gerekirse kibarca kov! kocanla da bu yüzden aranız bozulursa bozulsun baştan tavrını koymazsan daha çok tepene binerler haberin ola..... bir de oyalamakta ne demekmiş git ve bileziklerini hemen al ve bir kenara koy yumuşak yüzlü olma kocanla kötü olmaktan korkma çünkü böyle de kötü oluyorsun bari sinir harbi yaşamazsın....

seni anlıyorum arkadaşım tavrını koy ! lisanı münasiple evine kabul etme gerekirse kibarca kov! kocanla da bu yüzden aranız bozulursa bozulsun baştan tavrını koymazsan daha çok tepene binerler haberin ola..... bir de oyalamakta ne demekmiş git ve bileziklerini hemen al ve bir kenara koy yumuşak yüzlü olma kocanla kötü olmaktan korkma çünkü böyle de kötü oluyorsun bari sinir harbi yaşamazsın....

cumartesı kotuydu ama pazar gunu kımse gelmedı sakın guzel bır haftasonu gecırdık ama canımı encok sıkan kullandıgım hap bana kılo aldırdı yazz 24+4 dıye bır hap kullanıyorum dogum kontrol hapı moralım cok bozuk en hızlı sekılde nasıl kılo verebılırım

cumartesı kotuydu ama pazar gunu kımse gelmedı sakın guzel bır haftasonu gecırdık ama canımı encok sıkan kullandıgım hap bana kılo aldırdı yazz 24+4 dıye bır hap kullanıyorum dogum kontrol hapı moralım cok bozuk en hızlı sekılde nasıl kılo verebılırım

Tabiki aldırır kilo.Hormonların dengesini bozuyor. Bırakmanda fayda var çünkü 2-3 ay sonra kalçaların genişlemiş göbeğin çıkmış olacak.

Tabiki aldırır kilo.Hormonların dengesini bozuyor. Bırakmanda fayda var çünkü 2-3 ay sonra kalçaların genişlemiş göbeğin çıkmış olacak.

Kutu bıtmeden bırakılmıyormus ıste kutu bıtsın hemen bırakacagım ya benım normalde hafıf gobegım vardı 2.kutudayım 15gun sonra falan bıtıcek ama okadar moralım bozuldukı anlatamam bukadar kısa zamanda normalde yapı olarak kalcamdan kılo almayan ben kılo aldım . hemde cok kısa bır zaman ıcerısınde bogazımdan kesıyorum halsız dusuyorum su kutu bır bıtse yaa:( cok mutsuzum.. evett bıde goya bu en dusuk dozlusu ıdı. bence tum dogum kontrol hapları zararlı cunku ben normalde 5gun adet olurdum sımdı 3gun bıde cok az az oluyorum bu hıc normal degıl kutu bıtsın bırdaha asla ıcmeyecegım. hem benı depresyona soktu hemde mıde bulantısı cok yapıyor tabı bunun yanısıra en kotu kısım kılo aldırması ılk kutuda bukadar farketmedım ıkıncı kutunun yarısına geldım anıden kılo aldım:((

üçgündür eşim yıne melek oldu bende sakin olmaya calısıyorum yemeklerı yapıyor temızlıge mumkun oldukca yardım edıyor :):) su hapı bı bıtırsem bende herseye normal bakmaya baslayacagım psıkolojımın bozulmasında o hapın cok etkısı olduguna emınım:((:

ay allahım sanki ben... bizimkilerde aynı böle ya hafta sonu gelirler ya çaırırlar. bi hafta sonumuz olumuo. bende senin gibi çenemi tutamıorum aslında var ya samanın altına suyu salıp üzerine çıkıp oturcaksın sessiz kalamadıımız için hep suçlu oluoruz. biz konuşunca onlar sinirlenip şiddete başvuruyorlar. bende 7 aylık evliyim bayramda yaşadıklarımızdan sonra genel anlamda iidi kocam ama tabi ben çenemi tuttuum için. konuşsam yine yapar belki. en son 2 hafta falan önce ailemin yanında azarladı beni bende koydum tavrımı hep benim ailem üzülüo onun ailesinin bişeyden haberi yok. bize gelmişlerdi çıkmadım odadan yattım. anlasınlar diye geldi yanıma ii davranıo falan bende baırdım git dedim bitti herşey. sona bizim kaynana kayınpeder görümce tutuştu. yine anne baba bişi bilmioda görümce geldi konuşmaya alttan ala ala yok şöle yok böle. korktukları noktada ne biliomusun çocuklarıyla hep övünür bizimkilerde pek severler. millet filancanın oğlu eşinden ayrılmış demesin diye korktular. susarsan geçim oluo ama konuşursan çok zor. bide benimde kullandığım haplar psikolojimi ve dengemi çok bozdu bir sürü vitamin eksikliği çıktı. artık kullankıorum banane birazda onlar düşünsün. bende sen gibi kısa zamanda yorulanlardanım. ama malesef çoğunluk böyle :37:

bütün yazılanları okuduktan sonra aynı koca profiline sahip olduğumuza kanaat getirdim sevgili kahpekader... ayrıca yine okuduklarıma dayanarak diyorum ki ikimizin de aynı profile sahip olduğumuza da kanaat getirdim. iki çift tatlı söze fit olup aynı terhaneye devam ediyoruz:( ben de 4 aylık evliyim ve geçen hafta çarşamba itibariyle kendisi de boğazıma yapışma tenezzülünde bulundu, vatana millete hayırlı olsun... ama hiç alttan almadım rest çektim, valizimi aldım eşyalarımı topladım (ailemden kilometrelerce uzakta olmama ve yaşadığım şehirde tek bir tanıdığım olmamasına rağmen) ben boşanıyorum, bu sefer öldürürüm kendimiler, işte ben onun hayatını mahvetmişimler vs vs.... aileme de herşeyi anlattım böyle böyle oldu diye(ama pişmanım) yalvardı yakardı ağladı acıdım her zamanki gibi:S şu an en fazla pişmanlık yaşadığım konu keşke aileme anlatmasaydım... büyük bir tepki aldılar kendisine karşı, sen bu konuda akıllılık yapmışsın, ama ne bileyim sahipsiz hissetmek istemedim sanırım:S şimdi sömestr tatilinde beraber gidelim bize diyorum, ben gelmem diyo:S bu durumda yine ilkel duygularıma kapılıp ben de onun ailesinin yanına gitmicem o vakit, rüzgar eken fırtına biçer felsefesiyle hareket ettim hep... dediğin gibi çok dikim, azcık akıllı bi kadın olsam kadınlığımı, şefkatimi kullanıp her istediğimi yaptırabilirim ama lanet olsun ki doğrucu davutum (ne geçcekse elime)... boşanma çizgisine çok yakınım zaman zaman... konuşuyorum arkadaşlarımla hepsi aynı süreçlerden geçmiş, sabredince düzene giriyo diyolar, kafam allak bullak:S hayatım mı eşim mi? diye çok fazla sorguluyorum iksinden de vazgeçmek işime gelmiyo, ben de senin gibi çıkmazdayım canım... Allah yardımcımız olsun... İstihareye yatcam boşanmak hakkımda hayırlı mı değil mi diye:) belki bu şekilde bi cevap bulurum diyorum:SS

bütün yazılanları okuduktan sonra aynı koca profiline sahip olduğumuza kanaat getirdim sevgili kahpekader... ayrıca yine okuduklarıma dayanarak diyorum ki ikimizin de aynı profile sahip olduğumuza da kanaat getirdim. iki çift tatlı söze fit olup aynı terhaneye devam ediyoruz:( ben de 4 aylık evliyim ve geçen hafta çarşamba itibariyle kendisi de boğazıma yapışma tenezzülünde bulundu, vatana millete hayırlı olsun... ama hiç alttan almadım rest çektim, valizimi aldım eşyalarımı topladım (ailemden kilometrelerce uzakta olmama ve yaşadığım şehirde tek bir tanıdığım olmamasına rağmen) ben boşanıyorum, bu sefer öldürürüm kendimiler, işte ben onun hayatını mahvetmişimler vs vs.... aileme de herşeyi anlattım böyle böyle oldu diye(ama pişmanım) yalvardı yakardı ağladı acıdım her zamanki gibi:S şu an en fazla pişmanlık yaşadığım konu keşke aileme anlatmasaydım... büyük bir tepki aldılar kendisine karşı, sen bu konuda akıllılık yapmışsın, ama ne bileyim sahipsiz hissetmek istemedim sanırım:S şimdi sömestr tatilinde beraber gidelim bize diyorum, ben gelmem diyo:S bu durumda yine ilkel duygularıma kapılıp ben de onun ailesinin yanına gitmicem o vakit, rüzgar eken fırtına biçer felsefesiyle hareket ettim hep... dediğin gibi çok dikim, azcık akıllı bi kadın olsam kadınlığımı, şefkatimi kullanıp her istediğimi yaptırabilirim ama lanet olsun ki doğrucu davutum (ne geçcekse elime)... boşanma çizgisine çok yakınım zaman zaman... konuşuyorum arkadaşlarımla hepsi aynı süreçlerden geçmiş, sabredince düzene giriyo diyolar, kafam allak bullak:S hayatım mı eşim mi? diye çok fazla sorguluyorum iksinden de vazgeçmek işime gelmiyo, ben de senin gibi çıkmazdayım canım... Allah yardımcımız olsun... İstihareye yatcam boşanmak hakkımda hayırlı mı değil mi diye:) belki bu şekilde bi cevap bulurum diyorum:SS

ona nasıl yatılıo bizde yatsak aslında :14: ama gördüünüde yorumlamak önemli diolar. bide yannış bişi yapmayalım. bende zaman zaman tahammül edemiyorum. eskisi gibi diil kavgalarımız ama birikmiş bende hemen parlıyıp eskileri açasım gelio zor tutuyorum kendimi. bizimkide benim kulaıma vurmuştu mosmor oldu kulaım :( bende aileme hiç yansıtmadım ama bayramda dayanamadım hepsini anlattım bir keresindede merdivenden itmişti şimdi öle şeyler yaşamıorus ama oda dediim gibi ben çenemi tutuorum. artı aileminde aklı hep bende acaba yinemi kavga ettiler bişi yaparmı die. ateş olsa cürmü kadar yer yakar ama gözleri görmeyince öyle sanıyolar. bazen herşeyi göze alıyorum. sonra yine ailem için sıkıyorum dişimi. beterin beteri var diorum. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. biz çok sevip güvendiğimiz için beklentilerimiz fazla sanırım bunnarda olmayınca sorun çıkıo. bizde en başta bu hale geldik şimdi 7 ay oldu ama ilerisini hiç düşünemiyorum günü yaşıorum :(

aynen şekerim, ben de günü kurtarmaya bakıyorum artık galiba, derken derken bilmem şukadar yıllık evliyim diyolar sonra galiba:)) özgürlüğüm, ideallerim, hırslarım, sahip olduklarım(buna eşim de dahil) arasında sıkışıp kaldım... ama malesef görüyorum ki bende ki kocayla ideallerime ve özgürlüğüme varmam kolay gözükmüyo:S garip bi çelişki bu evlilik işi... istihareye gelince sanırım niyetin önemli, benim niyetimde ''boşanmak benim için hayırlı mı değil mi?'' sorusu yatıyo... zaten ilk seferde göremeyebiliyomuşsun, devamlılık söz konusu 7 geceye kadar... şu an aramız iyi gibi olduğu için çok yakın değilim ama en küçük tartışmada ciddi tereddüte düşüyorum evlilikle ilgili... koltukta uyuyakaldı, uyku sersemi beni arıyo eliyle az önce, aşkım ben sensiz yaşayamam diyo uykusunda... şaştım kaldım walla.... kızlar bu bi süreç mi acaba??? deneyimliler yardımcı olabilir mi bize acaba??

aynen şekerim, ben de günü kurtarmaya bakıyorum artık galiba, derken derken bilmem şukadar yıllık evliyim diyolar sonra galiba:)) özgürlüğüm, ideallerim, hırslarım, sahip olduklarım(buna eşim de dahil) arasında sıkışıp kaldım... ama malesef görüyorum ki bende ki kocayla ideallerime ve özgürlüğüme varmam kolay gözükmüyo:S garip bi çelişki bu evlilik işi... istihareye gelince sanırım niyetin önemli, benim niyetimde ''boşanmak benim için hayırlı mı değil mi?'' sorusu yatıyo... zaten ilk seferde göremeyebiliyomuşsun, devamlılık söz konusu 7 geceye kadar... şu an aramız iyi gibi olduğu için çok yakın değilim ama en küçük tartışmada ciddi tereddüte düşüyorum evlilikle ilgili... koltukta uyuyakaldı, uyku sersemi beni arıyo eliyle az önce, aşkım ben sensiz yaşayamam diyo uykusunda... şaştım kaldım walla.... kızlar bu bi süreç mi acaba??? deneyimliler yardımcı olabilir mi bize acaba??

bazen öyle oluolar. sevgisinden şüphem yok ama bazende tahammül edilemiolar. tanıyamıorum ben bu adamımı sevdim die. bizim son kavgamızda artık onun ailesinede yansıttım (benim aileme hepsi yansıdıı içinm birazda onların canı yansın istedim) baya korktular ama nedeni filancanın oğlu eşinden ayrılmış dedirtmemek için çünkü benim kv çocuklarıyla övünmeyi pek sever sanki biz ağaç kavuundan çıktık. neyse o kavgadan sona ben görümceme boşancam dedim. görümcemde bekar benle yaşıt. saolsun o ılımlı yaklaştı. kardeşinin zor bir insan olduunu ama deiştiini çok farklı yapılarda ailelere sahip olduumuzu söyledi bir de dediki sonuçta ikinizde ilk defa evleniosunuz bilmediğiniz bişi buna alışmanız zaman alıcak herkesde var bu sorunlar... gerçekten öyle birde eşim benden şikayet etmiş ablasına her tartışmada boşancam dio çocuk oyuncaımı bu diye. görümcemde demişki napsın kız canı acıo oda senin canını acıtmak istio tek kullanabileceide bu demiş. ben olsam bende yapardım demiş. o olaydan beri iyi gibiyiz ama nereye kadar gider bilemiorum. yaşım 30 oldu çocuk istiorum ama düşünüyorum nasıl olur kendim neyse ama diorum ilerde boşanırsak o çocua olacak olan diyorum ve bekliyorum. yani boşanma fikri evlendiğimden beri var hep aklımda :( bunu yapmamak lasım ama bunun nedenide onlar :( düşünmek istemiyorum olumsuzluk çağırmıyım diye ama içim düşünüo :17:

aynen yaa, benim de tek iletişim kurabildiğim kişi görümcem, gerçi bekarlıktan arkadaşım ve herşeye o sebep olduğu için kendini sorumlu da hissedebiliyo olabilir... önyargılıyım artık napym... dediğin gibi olumsuz düşünüyorum sürekli çekim yasasını devreye sokup olumsuzluk mu çekiyorum diye düşünüyorum. ben ailemle telefonda konuşup kapatınca selamları var deyince hiç cvp vermezdi, şimdi ben de aynı davranıo yok abimler şunu yapmış, ablamlar bunu etmiş, annemgiller bööle deyince hiç ilgilenmiyorum, onun bana davranma şeklini ona yansıtma kararı aldım bakalım... yalnız kahpekader'in konusuna maydonoz olduk:) kendisinde inşallah herşey yolundadır:)

Back
X