bütün yazılanları okuduktan sonra aynı koca profiline sahip olduğumuza kanaat getirdim sevgili kahpekader... ayrıca yine okuduklarıma dayanarak diyorum ki ikimizin de aynı profile sahip olduğumuza da kanaat getirdim. iki çift tatlı söze fit olup aynı terhaneye devam ediyoruz

ben de 4 aylık evliyim ve geçen hafta çarşamba itibariyle kendisi de boğazıma yapışma tenezzülünde bulundu, vatana millete hayırlı olsun... ama hiç alttan almadım rest çektim, valizimi aldım eşyalarımı topladım (ailemden kilometrelerce uzakta olmama ve yaşadığım şehirde tek bir tanıdığım olmamasına rağmen) ben boşanıyorum, bu sefer öldürürüm kendimiler, işte ben onun hayatını mahvetmişimler vs vs.... aileme de herşeyi anlattım böyle böyle oldu diye(ama pişmanım) yalvardı yakardı ağladı acıdım her zamanki gibi:S şu an en fazla pişmanlık yaşadığım konu keşke aileme anlatmasaydım... büyük bir tepki aldılar kendisine karşı, sen bu konuda akıllılık yapmışsın, ama ne bileyim sahipsiz hissetmek istemedim sanırım:S şimdi sömestr tatilinde beraber gidelim bize diyorum, ben gelmem diyo:S bu durumda yine ilkel duygularıma kapılıp ben de onun ailesinin yanına gitmicem o vakit, rüzgar eken fırtına biçer felsefesiyle hareket ettim hep... dediğin gibi çok dikim, azcık akıllı bi kadın olsam kadınlığımı, şefkatimi kullanıp her istediğimi yaptırabilirim ama lanet olsun ki doğrucu davutum (ne geçcekse elime)... boşanma çizgisine çok yakınım zaman zaman... konuşuyorum arkadaşlarımla hepsi aynı süreçlerden geçmiş, sabredince düzene giriyo diyolar, kafam allak bullak:S hayatım mı eşim mi? diye çok fazla sorguluyorum iksinden de vazgeçmek işime gelmiyo, ben de senin gibi çıkmazdayım canım... Allah yardımcımız olsun... İstihareye yatcam boşanmak hakkımda hayırlı mı değil mi diye:) belki bu şekilde bi cevap bulurum diyorum:SS