• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bitti bitecek

bu_ne_ya

oğluşummm
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
159
0
46
İstanbul
kızlar evliliğim bitmek üzere ama anlamıyorum böylemi başlıyor boşanma olayları nasıl ilerliyor eşimle yaklaşık bir aydır konuşmuyoruz bile ve aylardır soğuğuz ne yapmalıyım bitmiş sanırım çoktan yardım edin akıl verin ne yapmalıyım

sorun ne anlamadım kı neden evlılıgınız bıtmek uzere?neden bu noktaya geldınız?amacınız tekrar barısmak mı

evliliğinizin bitmesini istemiyorsanız, eşinizden memnunsanız ikinizden birinin başlamasın lazım yaraları onarmaya... düzelmeye başlarsa gerisi zaten gelir

Son düzenleme:
sorun ne anlamadım kı neden evlılıgınız bıtmek uzere?neden bu noktaya geldınız?amacınız tekrar barısmak mı

annesiyle şiddetli tartışmam oldu konuşmuyoruz aylardır mahkemelik olduk aynı binada oturuyoruz bu olaydan sonra hiç konuşmamaya başladık eşimle aynı evde 2 yabancı gibiyiz öncesinde de çok soğuk tuk birbirimize barışma yok gittikce kötü oluyor evlilik halimidir yoksa boşanma durumundamıyız bilemiyorum

Eşini seviyo musun canım? anladığım kadarıyla evliliğini kurtarmak istiyosun.

zaten evliliklerin en büyük düşmanı 3. şahıslar. oturup konuştunuz mu bu konuyu? neden konuşmadığını, ne yapmak istediğini?

Son düzenleme:
evliliğinizin bitmesini istemiyorsanız, eşinizden memnunsanız ikinizden birinin başlamasın lazım yaraları onarmaya... düzelmeye başlarsa gerisi zaten gelir

karı koca gibi değiliz bitsin istiyorum bende artık ama kendimi suçlu hissediyorum ben istemiyormuşum gibi ama o daha soğuk konuşmayan benle eşim

sevgi kalmadıki artık aylardır birliktelik konuşma hiç bir şey yok sadce rahat değilim gittiği yere kadar gitsin diyorum ama gidecek yeri kalmamış galiba

zaten evliliklerin en büyük düşmanı 3. şahıslar. oturup konuştunuz mu bu konuyu? neden konuşmadığını, ne yapmak istediğini?

sorunda burda ya konuşamıyoruz canım oturup ciddi birşeyi birşey söyleyince yada konu açınca susturuyor konuşturmuyor tartışma oluyor

Eşin biraz aileci sanırım. Eğer umudun varsa denemeni ve evliliğini kurtarmanı tavsiye ederim. Kaç yaşındasınız peki?

canınız sıkkın bölük börçük anlatıyorsunuz ama bu şekilde yardımcı olamayız ki
sadece aylardır küs kalmak evlilik hali değil o kesin

9 yıl birde oğlum var okula giden çok hassas en çok o etkilenir bu durumdan nasıl anlatırım ne derim

Aa o zaman işler değişir. Bende sizi yeni evlisiniz sandım. Bir de oğlunuz varmış. Kesinlikle hemen boşanmak çözüm değil emin olun :ssz:

aslında aileci görünmüyor evliliğimizin kurtulması için başka eve taşınmamız gerektiğini düşünüyorum ama kabul etmiyor ben hiç bir yere gitmem bu evden çıkmam sen ne yaparsan yap diyor

Anladığım kadarıyla 17 yaşında falan evlendiniz. Arkadaşın dediği gibi biraz daha detaylı anlatsanız daha çok yardımcı olabiliriz size. Bu şekilde hiç kimse bişey anlamadı inanın :25:

kayınvalidenizle tartısma sebebi neydi hani esiniz bu kadar aileci davranmakta haklımı buyuk seylermi soylendi de unutması zor oluyor bunlarda onemli hatalı oldugunuzu kabul ediyorsanız uzerine gidin barısmaya calısın bence

aslında aileci görünmüyor evliliğimizin kurtulması için başka eve taşınmamız gerektiğini düşünüyorum ama kabul etmiyor ben hiç bir yere gitmem bu evden çıkmam sen ne yaparsan yap diyor

Kayınvalidenizle aynı binada mısınız? yoksa aynı evde misiniz? :18:

Back
X