• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bitti bitecek

Esinizde az cok kimin dogru soylediginin farkindadir siz 9 yillik esi oda annesi sonucta bilir yani.bence esinizin bu suskunlugu davada da tarafsiz kalmak istedigi icin olabilir peki ceza alirsaniz ne olacak cocugunuzu hic dusunmuyormu bu adam eger senin yerinde olsaydim esim konusmasada ben karsisina gecerdim ve kayinvalidemi elestirmeden suclamadan direk canim davayi dusunuyorum eger ceza olayi olursa kendimi degilde oglumu dusunuyorum cevredende etkilenecek bu durumdanda etkilenecek yavrum bu durumu duzeltmek istiyorum ve senden yardim istiyorum denemelisin bence.

yine geldim. artık ne yapacağımı kestiremiyorum canım

allah yardım etsinn bu durumda olanlara

işiniz zor cnm benim bir an evvel çaresine bakın

ayrıcaa boşanma davasını sen açıncadamı k.validenin attığı iftiradan etkileniceksin

boşaanınca oğlunu sana vermezlermi diye korkuyyorsun tatlım

bunlar nasl insanlarmış yaa allah herkesin kalbine merhamet versin amin:43:

bende senin gibi düşünüyorum küçüldüğüm kadar küçüldüm ama cesaret ve beklemedeyim yanlış birşey yapmaktan korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum ama düzelecek gibide değil canım
eğer yanlış bişe yapmaktan korkuyorsan beklemeye devam et ama bu arada boşanma sonrası için kendini hazırla
bukadar uğraşmam ve çabam çocuk için zaten yoksa umrumda değil beni istemeyeni ben hiç istemem derim ama bağlıyor işte beni onu düşünmek zorundayım
canım çocuğun için en iyisi babasıyla annesiyle olmaktır ama mutsuz soğuk mesafeli bir ortamda büyükmektense ayrı anne babada büyümesi daha sağlıklı
burada bir konuda okumuştum annesi çocuklarına sizin için boşanmadım diyerek büyütmüş gün gelmiş çocuklar büyümüş annelerine keşke boşansaydında bize boşanmamanın sorumluluğunu yükünü yaşatmasaydın diye tepki gösterip sınır koymuşlardı
düşün o kadıncağızı yıllarca cesareti olmadan yaptığı bahane yüzünden çocuklarıyla arası bozuk yaşıyordu

Selamlar,[/QUOTkavga ettik ağız dalaşı polis çağırdı şikayetici oldu beni tehdit ve darp etti diye öyle birşey asla olmadı ameliyat olmuştu ameliyat yerini darp raporu olarak almış[/QUOTE]

kayınvalidenizde ne yalancı ve kötüymüş
ameliyat yeri olduğunu sizde söyleseydiniz sonuçta o yerin darp değilde ameliyat izi olduğunu ıspatlayabilirdiniz
demekki eşinizde annesinin ameliyat izinin darp izi olduğuna inanıyor ki sizi kafasında bitirmiş açıkçası benim eşimde anneme o şekilde şiddet uygulasaydı bende eşimden ayrılırdım sizin yapmanız gereken suçsuzluğunuzu ıspatlamak mesala kayınvalidenizle konuşmaya gidin özür falan dileyip tatlı dille konuşun ona durumu itiraf ettirin ses kaydı falan yapın eşiniz gerçekleri öğrenince o zaman size karşı değişebilir

canım eşin iki arada kalmış seninle kalmış çocuk var, evden gidemyo ailesi var.büyük ihtimal dava sonucunu bekliyor ona göre bişeylere karar verecek gibime geliyor.zor bi durum gerçekden bende kaynana yüzünden boşanıyorum.eşin aileciyse eninde sonunda ailesini seçiyor malesef ister haklı ol ister haksız

canım eşin iki arada kalmış seninle kalmış çocuk var, evden gidemyo ailesi var.büyük ihtimal dava sonucunu bekliyor ona göre bişeylere karar verecek gibime geliyor.zor bi durum gerçekden bende kaynana yüzünden boşanıyorum.eşin aileciyse eninde sonunda ailesini seçiyor malesef ister haklı ol ister haksız

çok üzüldüm seninde kaynana yüzünden boşanmana:17: niye böyle yapıyorlar anlamıyorum niye çocuklarının mutlu olmalarını değilde mutsuz olmaya zorluyorlar hiç anlamıyorum

malesef canım kafaları o kadar basmıo bir nevi inatlaşma kıskanma artık nasıl tanımlanıyorsa.oğullarını düşünseler zaten başta buraya kadar gelmesine engel olurlar cahil cesareti

Bütün yorumları okudum ve çok şaşırdım. Arkadaşım kayınvaliden polis çağırmış, sana dava açmış ve sen hala kocanla barışmaya çalışıyorsun. Öncelikle bu adama senin annen nasıl ağız dalaşı yaptık diye utanmadan polis çağırır, benden şikayetçi olur ve dava açar diye hesap sormadın mı? Eş dediğin böyle bir şeyi duyar duymaz gider annesine anne sen ne yapıyorsun der, sana gelir neden durum buraya geldi der, sonra senin onunla evli kalmanı isteyen bir adam gider annesine şikayetini geri alacaksın der. Bu adam bence seni gözden çıkarmış. Bence geç karşısına çatır çatır kavga et. annesinin yaptıklarını yüzüne vur ve eğer annesi şikayetini geri almazsa ondan boşanacağını söyle. Eşin arayı bulmak yerine elini eteğini çekmiş bu işten ama yanlış. onu silkele ve kendine getir. Bence diğer arkadaşların dediği gibi gidip kuzu kuzu konuşma geç karşısına ve yazdıklarımı söyle.

Bütün yorumları okudum ve çok şaşırdım. Arkadaşım kayınvaliden polis çağırmış, sana dava açmış ve sen hala kocanla barışmaya çalışıyorsun. Öncelikle bu adama senin annen nasıl ağız dalaşı yaptık diye utanmadan polis çağırır, benden şikayetçi olur ve dava açar diye hesap sormadın mı? Eş dediğin böyle bir şeyi duyar duymaz gider annesine anne sen ne yapıyorsun der, sana gelir neden durum buraya geldi der, sonra senin onunla evli kalmanı isteyen bir adam gider annesine şikayetini geri alacaksın der. Bu adam bence seni gözden çıkarmış. Bence geç karşısına çatır çatır kavga et. annesinin yaptıklarını yüzüne vur ve eğer annesi şikayetini geri almazsa ondan boşanacağını söyle. Eşin arayı bulmak yerine elini eteğini çekmiş bu işten ama yanlış. onu silkele ve kendine getir. Bence diğer arkadaşların dediği gibi gidip kuzu kuzu konuşma geç karşısına ve yazdıklarımı söyle.

maalesef kadın şikayetinden vazgeçmiyor eşimde ben ne yapabilirim diyor ama çevremdeki herkes idare et düzelir sen yapacaksın diyorlar yoruldum bende artık yapamıyorum kendi aileme yansıtmadım şimdi az çok biliyorlar ailem araya girse daha kötü olacak canım... eşim neden söyledin falan diyecek yani yine olan bana olacak herzamanki gibi:17: ama bende artık kendimi boşanmaya hazırladım çok bile bekledim belki çünkü olmuyor olmuyor olmuyor sadece benim bişeyleri düzeltmeye çalışmamla hiçbirşey düzelmiyor:19:

maalesef kadın şikayetinden vazgeçmiyor eşimde ben ne yapabilirim diyor ama çevremdeki herkes idare et düzelir sen yapacaksın diyorlar yoruldum bende artık yapamıyorum kendi aileme yansıtmadım şimdi az çok biliyorlar ailem araya girse daha kötü olacak canım... eşim neden söyledin falan diyecek yani yine olan bana olacak herzamanki gibi:17: ama bende artık kendimi boşanmaya hazırladım çok bile bekledim belki çünkü olmuyor olmuyor olmuyor sadece benim bişeyleri düzeltmeye çalışmamla hiçbirşey düzelmiyor:19:

Bence önce kocanla konuş. kocan istese gider annesiyle konuşur şikayetini geri aldırır. sen böyle sessiz kalıyorsun diye bence bir çaba içine girmiyor, saki sen idare etmek zorundaymışsın gibi davranıyor. Kocanla konuş eğer bu sorunu halletmeye taraftar değilse o zaman seninde ailene he rşeyi anlatacağını ve onları çağıracağını söyle. bakalım ozaman tepkisi ne olacak. Sonuçta ailen sizin eve gelirse herşeyin daha da çıkmaza gireceğini akıl edebilir. Allah yardımcın olsun canım. cok zor durumlar. herkesin evliliğinde sorunlar var. Allah gönlümüze göre versin, dualarımız kabul etsin.

merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı kararlar veririz inşallah

7 yıllık evliyim.eşimin çok hataları oldu.kumar dışında başka bir sorunumuz olmadı.sonuçta hep birilerine gebe kaldık.2senedir herşey çok güzeldi ve herşey düzeldiğine emin olmuştum.
yine bir yalanını yakaladım.ne kadar itiraz etsede inanmıyorum.
bu eksisi herşeyi alıp götürdü.şuan karar verme aşamsındayım.ailem en büyük destekçim. ben çalışmıyorum ve kendime öz güvenim hiç kalmadı.
hep düzelecek,düzeldi ümidiyle bu seneye kadar geldim ama yok yoruldum.
yinede bir tarafım kabul edemiyor ondan ayrı kalmayı.
ikimizde bunalıma girdik.4 gündür eve gelmiyor.
7 yıldan sonra onsuz bir hayat yeniden başlamak zoruma gidiyor.
bu iletten kurtaramadı kendini ve işin kötüsü kumar alışkanlığını kabullenmiyor.
çokkk kötüyüüüüm çooook
çok üzülerek söylüyorumki kumar alışkanlığı olan ve bunu kabullenmeyen bir eşle asla normal bir hayt yaşayamazsınız.bu aalışkanlığı hep size zarar verecek.bir süre sonra sürekli borçlanmaktan huzursuzluklarınız artacak.normal bir aile hayatınız olmayacak.bu alışkanlığı olan birisiyle 2 yıl evli kaldım.hayatımın berbat 2 yılıydı.boşanmak düşündüğünüz kadar zor değil çoğu zaman.eğer boşandığınızda daha normal bir hayata dönecekseniz onsuz yapamam zor olur gibi düşünceleri kafanızdan atıp kendinizi motiveedeceksiniz.kolay değil yılların alışkanlığından vazgeçmek ama dünyaya bir kez gelip bunuda normal olmayan bir insanla heder etmek bence yazık....kendinize bir bakıp hayata yeniden başlamak için kollarınsıvayın bence.bu hayat sizin ve ona istediğiniz yönü yine kendiniz verirsiniz.yeterki korkmayın..

annesiyle şiddetli tartışmam oldu konuşmuyoruz aylardır mahkemelik olduk aynı binada oturuyoruz bu olaydan sonra hiç konuşmamaya başladık eşimle aynı evde 2 yabancı gibiyiz öncesinde de çok soğuk tuk birbirimize barışma yok gittikce kötü oluyor evlilik halimidir yoksa boşanma durumundamıyız bilemiyorum

Bu kaynanalar bi rahat verse zaten herşey yoluna girerde ne yazıkki bırakmıyolar .. Allah yardımcın olsun canım. Ama sonuna kadar diren pes etme. Eşinle konuşmaya çalış bence

Ameliyat yerindeki dikişle darp raporu nasıl alır ? Kim verir böyle bir rapor ? Neden dava etmediniz bu sahte raporu veren kişiyi ?

Back
X