- Konu Sahibi derinnefes
Defalarca buraya konu açtım..her seferinde daha umutlu olup yolumda devam ettim...2 yıllık evliyim..ama herşey git gide daha berbat oluyor, sorun ne deseler elle tutulur bir sorunum yok ama adamla aynı düşünce de olmamak bile bizim için büyük bir sorun oluyor. ben rabbime hep ailemden önce benm canımı alsın diye dua ederm..bunu bir muhabbet arasında eşime söyledm sen nasıl böyle düşünüyrsn ben bunu daha ilkokulda düşnydm vs. bu bile suc oldu, kendimi ifade etmeye çalışıyorum sen kocana karşı gelıyosun oldu...halbuki herşey en sonunda onun dediği gibi oluyr zatn..evlilikten beklediğim bu değildi.. huzur istedim, sadece huzur..bizim herşeyimiz var ailelerimz iyi. karışmazlar. maddi sıkıntımız borcumuz yok..ama huzurumuz da yok..bazen bakıyorum sıkıntı yaşayan insanlar daha cok mutlu olmayı biliyorlar biz de yok mutluluk.ne yapıcağımı bilmıyorum..sinileniyorm içime atıyorum çünkü eşime ses çıkarsam karşılık versem üstüme yürüyecek biliyorum...
ama ben cok yoruldum..o kdr çaresiz hissediyorumki kendimi..alıp başımı gitmek istiyorum..
(( o kdr cok soğuttuki kendinden...
ama ben cok yoruldum..o kdr çaresiz hissediyorumki kendimi..alıp başımı gitmek istiyorum..