Kötü anlamda yazmadım demekki başaranlar da var demek istedim canım umarım yanlış anlamamışsındır. sen eşinle konuşabilmişsin seni anlamış ve hak vermiş..işin kötü tarafı ben konuşamıyorum ben bişi desem o on katı daha can yakıcısını söylüyor, bu kez ben baştan pes edip susuyorum çünkü ne desem anlamıcak boşver diyorum..ona bu sabah kalktıgımda bir mesaj attım ne oldu da sen bu kadar saygısızlaştın dedim, bir iki ccahil insanın aklına uyma sen bu kadar bencil değildin olma toparla bizi, bana sevgiyle bak anlıcaksın, benim için sen herkesten herşeyden önceydin vs yazdım , ama adam da tık yok..ne hissetti ne düşündü bilmıyorum okudu mu onu da bilmıyorum.cuma yaz tatili ve ben evime gidicem herkes yaz tatili içiin plan yaparken ben korkuyorum yapmaya çünkü beni ne beklıyor onu bile bilmıyorum
asla aslaa yanlış anlamadım seni yemin ediyorum şu topikte enn çok üzülenlerden biride benim senin için baştada yazmıştm işte hep konunu takip ettim akşam hemen yorum yazdım yorumlarım olumsuzdu hep ama senin tavrın boşanmaktan vs.yana olmadığı için ozaman olur yönüne bak demiştim
senin eşin akıllanmaz bi adama benziyo baksana msj atmışsın sevgini dile getirmişsin umrunda bile değil yani gayet açık değilmi bence o bazı şeyleri bitirmiş sende artık iyi yönlerini düşünme düşündükçe yok bana bağlıdır bilmem nedir kuruyosun devamlı çocuğunda yokmuş olsa emin ol daha zor ayrılmak elbetteki zor kurulu düzeni bozmak elalem ne der? hep bunları düşünüyosun valla elalem ne derse desin tıkıycaksın kulaklarını 1 ay laf ederler 2. ay unutulur gider canına yazık ya eziyet eziyet ömür geçermi bu kınanıcak oh denilecek bir şey değil kimse lafta etmez konuşmazda elinde mesleğinde var yani çıkar yolu olsa devam et dicem yok yok hiç tutulur yanı yok umursamaz bi koca daha kötü huylarını kendin daha iyi biliyosun ailenede izah et durumu eminim arkanda olacaklarından bu hayatı zindan etme kendine