Evlilik böyle mi olur

Ftmylclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
48
44
88
34
Arkadaşlar devamlı bu platformu takip ederdim. Birgün buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
Özet geçim
Eşimle ben üniversite nin ilk senesinde tanışmıştık 2009 yılında. Uzun bir iliski sonrasinda evlendik. Suan 11 aylık evliyiz. Tabiki evlilik suresince ufak tefek sorunlarımız oldu ama ben büyütülecek bişey olduğunu düşünmemiştim. Halbuki öyle değilmiş. Ailem bu evliliği istememişti sebevini simdi anlıyorum. Onlardan uzak tek basimayim. Evlendigimizde esimin memleketine yerlestim o gelemiyordu. Evlendikten sonra 1 yıl calismama karari almistim biraz dinlenmek için. Artık konuya gelim.
Eşim birkaç gündür saçma sapan sebeplerden huzursuzluk cikarmaya başlamıştı. Sebebini sordugumda seninle ilgili değil deyip konuyu kapatiyordu. Artik dayanamadım. Neler oluyor diye sordugumda evliliğin ona göre olmadığını çok sıkıldığını eve gelmek istemediğini falan söyledi. Daha oncede birkaç defa aynı seyi söylemişti ama ben bunun sebebinin evliliğin verdigi sorumluluğu kaldiramadigi icin bu sekilde konuştuğunu düşünmüştüm. Ama bugün farklı bisey vardi gozlerinde. Nefret, bikkinlik...
Bosanalim dedigimde sen bilirsin demekle yetindi. Suan neler hissettigimi ne yapacağımı bilmiyorum. Esyalarimi topladım sabah olmasını bekliyorum. Bi insan bi anda bu kadar degisirmi anlamadım. İçimi dokmek istedim. Kusura bakmayın kızlar.

Öyle aman aman bi borç yok. Sadece kredi kartı ama oda abartılacak kadar değil. Ben tartışmayı sevmem sorunlari konusarak çözmek isterim ama o hep üstünü kapatır ertesi gün hiç bişey olmamış gibi. Aldatildigimi hic düşünmedim ama bu da bi ihtimal.

Anlamıyorum evliliği sadece erkeklermi kaldıramıyor. Bende çok yoruldum alismaya çalıştım. Ama hiç sıkıldım yoruldum demedim. Insanin bunu en degerlisinden duyması çok ağır.
Birak canim benim yol ver gitsin cocugunz olmadan su an en buyuk sansin cocuk olunca birakip gitmek dha zor olacak son pismanlik fayda etmez yol yakinken don babanin evine bosversene Allah indan bulsun edpsiz

Öyle aman aman bi borç yok. Sadece kredi kartı ama oda abartılacak kadar değil. Ben tartışmayı sevmem sorunlari konusarak çözmek isterim ama o hep üstünü kapatır ertesi gün hiç bişey olmamış gibi. Aldatildigimi hic düşünmedim ama bu da bi ihtimal.
Borç yok sık tartismiyorsunuz e niye bikmis peki? Başkası geldi valla aklıma

insan illa borç ya da tartışmalardan sıkılmaz evlilik birliği de sıkar bazılarını ben bu yüzden bekarlığı tercih eden birisi olarak eşini anlayabiliyorum illa başka biri olması şart değil.. evlilik herkese göre bir şey değil!

Sana yabancı olan bir yere sırf onun için git. Tek başına kal. Evde hep onun yolunu gözle. Onu mutlu etmek için herseyi yap. Karşılığında sıkıldım yoruldum kaldiramiyorum... o an ne diyecegimi bilemedim. Öyle bakiyordu ki bana nefretle. En cok da bu koydu.

insan illa borç ya da tartışmalardan sıkılmaz evlilik birliği de sıkar bazılarını ben bu yüzden bekarlığı tercih eden birisi olarak eşini anlayabiliyorum illa başka biri olması şart değil.. evlilik herkese göre bir şey değil!
o en basinda evlenmeden once dusunulcek birsey... evlendim denedim sen de benim oyuncagimdin sikildim hadi eyvallah diyemez...

Gerçekten başka bir sorun var da sana mı çattı seni kızdırmak için acaba güzelim hemen bavul toplamak ne bir sakin dur güzelce konuşun olmadı terapiye gidin bak ailen istememiş yine evlenmişsin bir dur oturun durumu çözün eğer gerçekten bitiyorsa kimse durduramaz zaten ama böyle bavul toplayıp sabahı bekliyorsun sabah adam gönlünü alırsa o bavulu yerleştirirsen ne olacak?
Adamın gözünde sadece blöf atmışsın gibi bir hal alacak bir değer kalmayacak.
Oturun akşam son kez konuşun kızmadan sakince derdini tam öğren sor ama sakince kızarak değil

Evlenmeden once iliskiniz ne boyuttaydi su anlamda soruyorum bazi ciftler evlenince ten uyumunu yakalayamiyorlar. Boyle bir sorun varmiydi ?

Bi kaç gündür eylulm un konusunu takip ediyordum. O kadar üzülmüştüm ki ona ama okurken hic başıma geleceğini düşünmemiştim

Sana yabancı olan bir yere sırf onun için git. Tek başına kal. Evde hep onun yolunu gözle. Onu mutlu etmek için herseyi yap. Karşılığında sıkıldım yoruldum kaldiramiyorum... o an ne diyecegimi bilemedim. Öyle bakiyordu ki bana nefretle. En cok da bu koydu.
Kisitlandigini mi düşünüyor acaba? Bekar arkadaşları var mi belki onlara ozeniyor.

o en basinda evlenmeden once dusunulcek birsey... evlendim denedim sen de benim oyuncagimdin sikildim hadi eyvallah diyemez...

bazı insanlar evlenmeden anlayamıyor.
sen benim oyuncağımdın demez kimse ki daha 1 ayımız 1 ayımızı tutmuyorken insanın evlilik içinde değişmeyeceğine hayata bakışının farklılaşmayacağını kim garanti edebilir.

o yüzden genç evlilikleri onaylamıyoruz mesela.

bazı insanlar evlenmeden anlayamıyor.
sen benim oyuncağımdın demez kimse ki daha 1 ayımız 1 ayımızı tutmuyorken insanın evlilik içinde değişmeyeceğine hayata bakışının farklılaşmayacağını kim garanti edebilir.

o yüzden genç evlilikleri onaylamıyoruz mesela.
valla bekara kari bosamak kolay gelir. sen onayla onaylama. bu evlilik gorucu usulu degil iki kisi sevmis bir hayat paylasmaya karar vermisler. yaslari da akli yetmeyecek kadar genc degil...
erkegin bencilligi... net kisa oz.... evlilik sana gore degilse hem pastam dursun hem karnim doysun olmuyor... burada genc bi kadin soz konusu... evlenirken iyi evlilik sorumlulugu yuklenince ayyy ben ergen beynine sahibim daha beni penisimin goturdugu yere gidecektim sen nereden ciktin diyemez...
evliligi goturecek beyne ve kalbe sahip degilsen bunun ozgurlukle alakasi yok aman evlilik bana gore degil cumlelerinin arkasina siginip ergen ergen konusacaksa da bir zahmet alsin eline libidosunu genc bir kadinin hayatini alt ust etmeden defolup gitsin...

neyse konu sahibi bu konu uzar gider. ne hali varsa gorsun. yukarida dedigim gibi siz onu libidosuyla basbasa birakip gidin. kendi hayatinizi kurmaya bakin... en kisa zamanda toparlanmaniz dilegiyle...

Back
X