Evlilik bozuntusu

sevgi yoksa nasıl olacak? kocanız mükemmel bile olsa sevmiyorum, yüzüne bakamıyorum dediğiniz an iş bitmiştir

Evlilikler boyle degil dimi ?

Değil tabiki de canım, sizin oturmamiş olmamiş bir evliliginiz söz konusu :KK43:
Evlilik çok guzel birsey❤
Bir Meyve çürümuş diye diger, meyveleri yememezlik yaparmisiniz, ayni olur mu sizce ? Böyle duşunun..

Tabikide 4-4 lük değil hic birsey ama, tabi iyi yönleri daha ağir evliliğin.

Anlasabilmek her konuda, iki tarafinda sorumlulugu alabilmesi ve birbirine saygi göstermesi bile ( Saygi olan yerde sevgi kolay kolay bitmez ) guzel bir evlilik icin yeterli.
Ayni zamanda birbirlerini sahiplenmesi.

Eminim bu mutsuz evlilikten sonra, çok daha guzel gunler, insanlar seni bekliyor olucak. Bu durumundan bir silkelen ve boşanmak icin bekleme boşan.
Sonra guzel bir başlangiç yap kendin icin❤ Hayirlisi olsun hakkında inşallah..

Merhabalar

Direkt konuya atlayim

3 bucuk yıldır evliyim ve cocugumuz olmadi

Onun disinda is guc derken esim gec geliyor evde olsugunda da kavgayla geçiyordu

Cunku her seyin suclusu beni gosteren sacma sapan bir kayinvalidem var ki olmaz olsun.

Orasi ayri bir konu kadin agza alinmicak sekilde konusuyor ogluyla benim hakkmda.

Bizimki de pek ses cikaran bir tip degil gibi.. Bunlara ayri doluyum onun disinda esimle 7 yas var aramizda.

Hem uzaktan akrabaymisiz hem severek evlendik ama ben artik sevmiyorum.

Vakit gecirdigimiz yok hic, ben hep yalnizim 10lara kadar bi pazar kaliyor eskiden o da kalmıyordu. Ama hadi sunu bunu yapalim diyen bir kocam yok. Cok beklentim olmamasina ragmen zorlaniyorum.. Hem genç gezen eden ciftleri goruyorum.

Kocamla vakit gecirmekten zevk de alcagimi sanmıyorum her seyi benim dusunmem gerekiyor o anca calisir disarda.

Cocuk yapayim dedim olmadi. ki cocuk olsa ona da tek bakmak zorunda kalacaktm kaynanayla daha cok ugrasacaktim. Simdi bu evde iyice zorlanmaya başladım sadece uyumak dusunmemek istiyorum.. Aksam bizimki gelene kdr oyalansam bile hayatimda koca figuru eksik. Evliyim ama evli gibi hissetmiyorum..

Kendine cok bakan eden biri de degil artik suratina bakarken dahi zorlaniyorum ...

Hep duzelcek dedi dedi bisey degismedi.

Simdi de diyor ama insan kendini degistiremez. O annesine birini bulsun birakayim da diyorum.. Zaten etkisiz eleman kendisi.

Ben beklmeden tekrr evlenmek dahi istiyorum cunku bir evlilik yasayamadim.

Bu sefer de karsima kaldiramayacagim biri cikar mi acaba diyorum ...

Napmak gerekir ne dusunurdunuz sizler..?

Sabrin sonu selamet olur muydu yoksa daha mi cok sıkıntı getirecek bana beklemek ...

Puf..:KK43:

Tesekkurler.

Not yas 27 ama zaten depresif bir yapim var ben de cogu seye karsi ilgisiz alakasizim ama bari kocam(!) beni bi yerlere cekmeye çalışsaydı.. Eski halimden daha kotu oldum..
Senin yaşadıklarını kısmen yaşadım üç yıllık evliydim çocuk olmadı.kavga gürültü huzursuzluk .çalışıyodum maaşımı alıyodu ailemi evine istemiyodu beni onlarla görüştürmüyodu....v.s.ben artık dayanamadım benimde yaşım 28 çıktım geldim ailemin yanına oh be dedim anama babama kurban oliyim napacan elin psikopat beş para etmez erkek müsvedettelerini hiç kimseyi takma düşünme.yeniden başla hayatına evlilik olursa olur olmazsada okadar sıkıntı değil.allah iyi temiz helal süt emmiş insanlarla karşılaştısın.

Senin yaşadıklarını kısmen yaşadım üç yıllık evliydim çocuk olmadı.kavga gürültü huzursuzluk .çalışıyodum maaşımı alıyodu ailemi evine istemiyodu beni onlarla görüştürmüyodu....v.s.ben artık dayanamadım benimde yaşım 28 çıktım geldim ailemin yanına oh be dedim anama babama kurban oliyim napacan elin psikopat beş para etmez erkek müsvedettelerini hiç kimseyi takma düşünme.yeniden başla hayatına evlilik olursa olur olmazsada okadar sıkıntı değil.allah iyi temiz helal süt emmiş insanlarla karşılaştısın.
Isin diger tarafi iyi olmadigini soyleyemem bana bi eziyeti yok ben sadece varligini hissedemedim ne kadar seviyorum ediyorum kafana bisey takma dese de. E sogudukca sogudukca her seyi batar oldu baska yonleri tolere edemez oldum .. Lafla peynir gemisi yurumedi ya da.

Evlilikler böyledir genellemesini kabul etmiyorum. Doğru evlilikler böyle değildir. Benim evliliğim de böyle değil. Siz yanlış bir evlilik yapmışsınız. Cümlelerinizden ve daha boşanmadan yeniden evlenmeyi düşünmenizden açıkça belli ki gram sevginiz yok. Umarım biran önce yollarınızı ayırma kararı alırsınız.

Isin diger tarafi iyi olmadigini soyleyemem bana bi eziyeti yok ben sadece varligini hissedemedim ne kadar seviyorum ediyorum kafana bisey takma dese de. E sogudukca sogudukca her seyi batar oldu baska yonleri tolere edemez oldum .. Lafla peynir gemisi yurumedi ya da.
Sevgi bitmiş saygı bitmiş ilgi alaka yok.iyi olsa ne olmasa ne evli kalsan ne kalmasan ne ev arkadaşlığı gibi bişy

Boşanmayın. Psikologa gidin. Depresyon seziyorum. Sağlıklı karar veremezsiniz böyle.
Çocuk için tedavi de olabilirsiniz. Olmadı diye kesip atmak niye

Merhabalar

Direkt konuya atlayim

3 bucuk yıldır evliyim ve cocugumuz olmadi

Onun disinda is guc derken esim gec geliyor evde olsugunda da kavgayla geçiyordu

Cunku her seyin suclusu beni gosteren sacma sapan bir kayinvalidem var ki olmaz olsun.

Orasi ayri bir konu kadin agza alinmicak sekilde konusuyor ogluyla benim hakkmda.

Bizimki de pek ses cikaran bir tip degil gibi.. Bunlara ayri doluyum onun disinda esimle 7 yas var aramizda.

Hem uzaktan akrabaymisiz hem severek evlendik ama ben artik sevmiyorum.

Vakit gecirdigimiz yok hic, ben hep yalnizim 10lara kadar bi pazar kaliyor eskiden o da kalmıyordu. Ama hadi sunu bunu yapalim diyen bir kocam yok. Cok beklentim olmamasina ragmen zorlaniyorum.. Hem genç gezen eden ciftleri goruyorum.

Kocamla vakit gecirmekten zevk de alcagimi sanmıyorum her seyi benim dusunmem gerekiyor o anca calisir disarda.

Cocuk yapayim dedim olmadi. ki cocuk olsa ona da tek bakmak zorunda kalacaktm kaynanayla daha cok ugrasacaktim. Simdi bu evde iyice zorlanmaya başladım sadece uyumak dusunmemek istiyorum.. Aksam bizimki gelene kdr oyalansam bile hayatimda koca figuru eksik. Evliyim ama evli gibi hissetmiyorum..

Kendine cok bakan eden biri de degil artik suratina bakarken dahi zorlaniyorum ...

Hep duzelcek dedi dedi bisey degismedi.

Simdi de diyor ama insan kendini degistiremez. O annesine birini bulsun birakayim da diyorum.. Zaten etkisiz eleman kendisi.

Ben beklmeden tekrr evlenmek dahi istiyorum cunku bir evlilik yasayamadim.

Bu sefer de karsima kaldiramayacagim biri cikar mi acaba diyorum ...

Napmak gerekir ne dusunurdunuz sizler..?

Sabrin sonu selamet olur muydu yoksa daha mi cok sıkıntı getirecek bana beklemek ...

Puf..:KK43:

Tesekkurler.

Not yas 27 ama zaten depresif bir yapim var ben de cogu seye karsi ilgisiz alakasizim ama bari kocam(!) beni bi yerlere cekmeye çalışsaydı.. Eski halimden daha kotu oldum..
eşini o hale getiren sen olabilirmisin..

Boşanmayın. Psikologa gidin. Depresyon seziyorum. Sağlıklı karar veremezsiniz böyle.
Çocuk için tedavi de olabilirsiniz. Olmadı diye kesip atmak niye
Gecen ay asilama tutmadi. Hala sigara icmek istiyor degerleri cok parlak olmadigi halde.

Tatlım kendi kendini motive etmelisin biraz da, kim hayal ettiği evliliği yapabilmiş ki.
Beklemek çare değil bak Allah sana gözler vermiş bundan büyük nimet var mı, sağlıklısın, geçmeyecek bir dert yoktur her şey geçer.
Kimseden fayda umma sadece sen kendi kendini motive edebilirsin, insanın bazen kendi anne babası bile canını acıtırken elin insanının yaptığını çok da farklı görmeyeceksin.
Bana kalırsa sen önce kendin için desteğini bir devlet hastenesinde psikologtan al, sonra doğaya bak insanlara bak biraz tefekkür et..Dünyada ne dertler var...
Belki kendinde bazı şeyleri aşarsan eşine karşı da farklı bakabilirsin.
İnsan depresyonda iken kendinden bile gıcık alır.
Senin durumunda dövme yok sövme yok boşanmak ve boşan demek kolaydır.
Ama öncelikle çaba, gayret ya Allah deyip sorunların üstüne yürümek var.
ne tatlı kadınsın sen

Back
X