Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık yoruldum ilgisizlikten sevgisizlikten çok şey istemiyorumki 3 aylık evliyim kocamı sevıyorum oda benı sevıyor ama bi çaba göstermıyor romantık değil ilgisiz anlayışsız napıcam ben eskıden böyle degıldı evlılık degıstırdı onu romantık ol dedıgımde sen benım içimi biliyosun dıyor içini bilmem ne ifade edıyokı ınsan bişeyler bekliyorbazen gucumun kalmadıgını hissedıyorum dayanamıcak dereceye gelıyorum normalde gunde bı kaç kez aradı artık onuda yapmıyor aramıyo sormuyo merak etmıyo neden bunları yaşamak zorunda kalıyorum bılmıyorum herseyını yapıyorum ev işleri yemek hizmetını goruyorum ama onun umrunda bıle degıl yere dokme dıyorum kalkmıs ısın ne diyo bana
alahım yardım et ılgılı bı eş duşünceli bi eş istiyorum etrafımdakı ınsanlara bakıyorum tamam kımse dört dörtluk degıl ama eşleri ilgili düşünceli millet eşlerine neler yapıyor ya benımkı
maleseff çok bişey istemıyorum konusamıyoruz bıle ne hıssettıgımı ne dusundugum umrunda degıl
![]()
artık yoruldum ilgisizlikten sevgisizlikten çok şey istemiyorumki 3 aylık evliyim kocamı sevıyorum oda benı sevıyor ama bi çaba göstermıyor romantık değil ilgisiz anlayışsız napıcam ben eskıden böyle degıldı evlılık degıstırdı onu romantık ol dedıgımde sen benım içimi biliyosun dıyor içini bilmem ne ifade edıyokı ınsan bişeyler bekliyorbazen gucumun kalmadıgını hissedıyorum dayanamıcak dereceye gelıyorum normalde gunde bı kaç kez aradı artık onuda yapmıyor aramıyo sormuyo merak etmıyo neden bunları yaşamak zorunda kalıyorum bılmıyorum herseyını yapıyorum ev işleri yemek hizmetını goruyorum ama onun umrunda bıle degıl yere dokme dıyorum kalkmıs ısın ne diyo bana
alahım yardım et ılgılı bı eş duşünceli bi eş istiyorum etrafımdakı ınsanlara bakıyorum tamam kımse dört dörtluk degıl ama eşleri ilgili düşünceli millet eşlerine neler yapıyor ya benımkı
maleseff çok bişey istemıyorum konusamıyoruz bıle ne hıssettıgımı ne dusundugum umrunda degıl
![]()
cANIM DAHA 3 AY OLMUŞ BU SORUNLAR NORMAL BİRAZ DAHA SABRET . AYRICA ÇALIŞMIYORMUSUN ? BELKİDE EŞİN ÇALIŞMANI İSTİYOR EVDE NE YAPIYOR Kİ DİYE DÜŞÜNÜYOR BELKİDE. VE HEP EVDE OLDUNU BİLDİĞİ İÇİN MERAK EDİP ARAMIYORDUR?
Siz bu adamı böyle sevmediniz mi? İlgiden kastınız nedir? Her akşam eve çiçekle gelsin, mum kokulu akşamlar yaşatsın falan mı?
daha önce böyle degıldı arardı sorardı anlardı dınlerdi benı kıyamazdı sımdı kıyıyo malesef bı çiçek bile istemez guzel bı soz soylese gene yeter oda yok bayansın beklıyosun bıseyler
Siz cok üstüne gittiğiniz için de yapmıyor olabilir. Biraz kendi haline bırakın, üstüne gitmeyin. Evlendiniz ya onun rahatlığındadır. Ama ilgi istenerek alınacak bir durum değil.
Emin ol hiç bir erkek "hadi karıcım yemek bitti, gel toplayalım, bulaşıkları ben yıkayayım, sen şöyle otur vs." değil... Bir yazı okumuştum hala aklımda, yazdım bir yerlerine.. Aşık olup evleniyoruz ya, evlilikte o yüzden yüksek beklenti ve hayal kırıklığı ile karşılaşıyoruz. Eşin oyun oynarken sende kendini oyalayacak birşeyler bul. Bir insana hangi konuda baskı yaparsan o ters teper, sen ilgi ver dedikçe o kaçacaktır. Kendini oyala, zamana bırak, eğer "odun" diye tabir ettiklerimizden değilse :) düzelecektir. Sonuç olarak onu en iyi sen tanırsın..
çalısıyorum cnm bana yardımcı olmuyor cok nadır rıca mınnet yapıyor gene saolsunda ılgısızlıgı oldurecek benı bız 6 yıldır bırlıkteydık onun sonucunda evlendık cok sevıyoruz bırbırımızı ama davranıslarını kaldıramıyorum nedense bu ay sonu işten cıkıcam cıkınca bakalım ne yapıcak dıyo ozamanda boyle dıyemıcen dımı dıyo anlayışsız işte bana guvenıyo bılıyo yapabılecegımı o yuzden herhalde bılmıyorumkı
gerçekten zor bizimde uzun süreli ilişkimiz oldu yaza evlenices ama şuan bilee bazen öyle ilgisizlikleri oluyor ki zoruma gidiyor:) benmi diyorum üzerine çok düşüyorum yada benmi çok seviyorum vs:) boşver oluyor bunlar maalesef... erkeklerin geneli böyle görmiceksin sonuçta sadece ilgisi yok ama evine geliyor... baska kötü bişei yok ona şükret biraz daha zaman tanı daha çok yeni.. ama dönem dönem evli bekar her erkek böyle dengesiz oluyor
evet başka sorunumuz yok bıde kahve olayımız var ama napalım onuda sıneye cekıyoruz artık bende dengesızleştım nasıl bı tavır sergılıcem bılemıyorumkı :) manyadım galıbaa bebek bebek dıye sıkıstıyo benı bende bıraz otursun dıyorum bebek için daha erken bende ıstıyorumda nebılım :)
ay kıyamam :) yok yok bebek düşünmeyin nasip kısmet tabi Allahım nezaman vericekse korunsanızda yine olur ama siz korunmaya devam edin:) enazından 1 sene geçsin diye düşnüyorum:) zaten eşinden ilgi göremiosun çocuk olunca bukezde çocuğa düşcek hiç göremicen:) önce siz güzel zamanlar geçirin bebişte sonra olur:) zaten bebiş olduktan sonra eminim ki kocanın hiç bişei batmaz sana bütün vaktin gözün elin aklın hep çocukta olur
Aman kahveden uzaklaştır yavaş yavaş oraya gidip maço maço ayaklar yapıyorlar eşlerine buyüzden ilgisiz oluyorlar