evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

Iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.

Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.

Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.

Çok yoruldum. Artık tepkisizim.

Cidden uzun ilişkilerde böyle mi olur ya:KK61:

Uxun ilişkiyi tanıyarak geçireceksin adam öküzse bırakıcan. Uzun ilişkiyle alakası yok. Heyecanı ölüyosa uzun ilişkide evlilikte de ölür. Saçma saçma bahaneler buluyolar ya.

Bizde 4 bucuk sene sonunda nişanlandik ama olcak gbi degil okadar degisiyor ki erkekler bende artk beni sevdigine inanmiyorum silebiliyor zaten kolayca ve eskiden pesimde kosan bir tartışmada defalarca arayan insandı bu cocuk. Kisacasi uzun suren iliskilerin sonu bu bence ask sevgi deger hic birsey kalmiyor sadece pişmanlık

Cidden uzun ilişkilerde böyle mi olur ya:KK61:

Ne alaka ya sureyle alakasi yok insan olmak la terbiyeli seviyeli ilkeli gururlu olmakla alakasi var onun kisacasi insan olmakla alakasi var, ve bir insan basindan cok cok cok buyuk bir travma gecmediyse oyle 1 gunden otekine degismez bu kadar. Bunu iliskiyle falan alakasi yok/ ben esimle 4.5 senenin sonunda evlendim tamam ask bocekleri gibi hic degildik bastan beri hic olmadikta , tamam ilk yillar seneler deki gibi asiri heyecan yok ama bu demek degilki birbirimize karsi saygi sevgimiz azalsin.
Bunun sevgili es olmakla da alaksi yok ya, kuzenimizide yillardir taniyoruz anne babamizida onlarla iliskimiz yillar gectikce bozulmaya mi ugruyor, yani yas aldikca ailemize bize en yakin olan hergun gordugumuz kisilere karsi saygisiz sevgisiz vicdansiz hadsiz terbiyesiz mi davraniyoruz ????
Bunun iliski tarzi ve suresi ile degil tamamen insan kalitesi ve terbiyesiyle alakasi var.
Kimse evliligi falan suclamasin yani.

712755"]Inanir misin bunu da yaptim. Corbayi icmeden ikinci yemege gecti. Bir de surat astı çok sıcak diye.[/QUOTE]
zikkimin pekini ye deseydin cnm ya:KK62:

Back
X