Evlilik bu mu?

Ölse belki üzülmezsin dimi seni bu hale sokmuş cünkü.. 3 tane yavrucagın hatrıda mı hiç yok:olamaz: ama keske 1 degil 2 degil 3 cocuk yapmasaydınız bu heriften..

Ölse belki üzülmezsin dimi seni bu hale sokmuş cünkü.. 3 tane yavrucagın hatrıda mı hiç yok:olamaz: ama keske 1 degil 2 degil 3 cocuk yapmasaydınız bu heriften..
Kimse ölmesin herkesn anası babası var da biraz insan olmak,kıymet bilmez bu kadar zor olmasa gerek.

Herkese iyi akşamlar...
18 yıllık evliyim ve gitgide daha yorgun daha bıkmış durumdayım.
En küçük kavga da bile ortalığı yakıp yıkıyor.
Tartışmanın neresinde olursam olayım hep sorun çıkaran ,hep suçlu ben oluyorum . Eskiden gerçekten kendimi suçluyordum söylemeseydim,cevap varmeseydim, sorun çıkarmasaydım diye ...
Beni hep manipüle etti .her kavga da evden kovmalar anasını-babasını aramalar , şikayet etmeler her seferinde onları da üzüyor

Allah’a şükür kv,kp görümce hepsi çok iyi insanlar ve hep benim yanımdalar.
Kimse değişmezmiş onu öğrendim senelerdir aynı o hep haklı ben hep suçluyum
İnanın kirlilerini ortalığa atma kir sepetine at artık yoruluyorum diye dedim kıyameti kopardı.ona öyle bir şey diyemezmişim ,o babasından böyle bir şey görmemiş , inadına atacakmış ve bir sürü hakaretvari söz .ben de kul hakkı oluyor ve hakkımı helal etmiyorum dedim sonuç aynı evin içinde 1.5 aydır benimle konuşmuyor beni telefonuna "çıngıraklı" diye kaydetmiş şaka gibi değil
mi ?
Ben herkesi zehirlyormuşum , ailesinin beni desteklemisini ima ediyor.
Zerre olgunluk , kavga etme ahlakı yok . acımasızca karşısında kini psikolojik olarak yok etmeye çalışıyor .
Artık sona yaklaştık hissediyorum ama boşanma ve sonrsı için bazen çok güçlü bazen de güçsüz hissediyorum.
Aman Allahım.. telefona kayıt durumu bile başlı başına mesele.. 18 yıl annesi gibi davrandıktan sonra.. kirliyi sepete atmak istemez adam tabi. Allah yardımcınız olsun çok zor. Ama her yaşta yeniden hayat kurulabilirmiş gibi geliyor.

yanlış anlamayın sorgulamak haddime değil ama 18 yıldır değişmedi diyorsunuz neden çektiniz. hadi çektiniz bu mutsuzluğa 3 çocuğu neden ortak ettiniz, 3 çocukla babaevi nasıl olur bilmiyorum bir de çalışmıyorsunuz üstelik.

Yılan gibi görüyorsa artık bitmiştir , hakkınızda hayırlısı olsun..bu arada en nefret ettigim şey evdeki halimi eşimin başkasına anlatması , ki anlattığı her zamanda biz zarara uğradık malesef ... Mesela biri arar esin napar diye sorar oturuyor de geç yani illa ayrıntısıyla söylerse bende kayış kopuyor.. bir seferinde güzelce anlatırım sonra sabrım olmuyor..bu benim kırmızı çizgim.

Eşin narsist...Ayrılmak istemiosan min düzeyde üzülmek için ne yapman gerektiğini tülay kok diye psikolog videolarında anlatıyor....
Ve kadının dediklerinden biri de narsist eşinizin sizi anlayacağını, dertleşebileceğinizi düşünmeyin, böyle bişi olmayacak ...

Eşin narsist...Ayrılmak istemiosan min düzeyde üzülmek için ne yapman gerektiğini tülay kok diye psikolog videolarında anlatıyor....
Ve kadının dediklerinden biri de narsist eşinizin sizi anlayacağını, dertleşebileceğinizi düşünmeyin, böyle bişi olmayacak ...
Beni anlamaz onu biliyorum zaten empati diye bişey yok varsa yoksa kendisi...
Tek bana değil herkese böyle

Evliliklerin bu hallerini göre göre okuya okuya karşıma çıkan hiçkimseye güvenemez oldum. Adamlar kendilerini ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar evlenecek okursam karşımdaki o kibar ve anlayışlı aşamaların imzadan sonra bir canavara dönüşeceğini düşünüyorum :) Allah doğru ve hayırlı olan yola iletsin sizi. Başka bir şey diyemiyorum:KK43:
Yok canım sen yine de öyle düşünme umidin tukenmesin, her eş aynı değil. Sorunlu evlilikleri olanlar konu aciyor çünkü destek arayışı ve biraz olsun içini dökmek için. Mutlu olanlar konu açmaz zaten, kocam şöyle iyi böyle mutluyum diye. Burada okuduklarından ders almaya çalış sadece, önemli olan şansının yaver gitmesi ve iyi bir eş'e denk gelebilmek. Evliligi bir kumar gibi düşün, kazanmak da var kaybetmekte, ve oyuna baslamadn asla emin olamazsin. Yaşamadan ogrenemeyecegin bir durum bu. Her konudan bir parça ders cikarirsan, iyi bir eş ile evlenme ihtimalin artar sadece.

Evlilik bitmiş düşmanlık başlamış sanırım artık ayaklarının üzerinde durman ve farklılıklar yapma kendini aşma zamanın gelmiş o yokmuş gibi davran çocuğun küçükse birine bırak gez nereye gittin söyleme ya da ağız ucuyla cevap ver saçını başını değiştir giyenişini bi kıllansın kaybetme korkusu gelsin kimmiş yılan a koca sokuverir bu kadın seni haddini bil terbiyesiz

Siz sacinizi supurge edersiniz evlilik icinde kiymet bilecek zannedersiniz ama o sizi bir çıngıraklı yilan yapar çıkar. Sonra gun gelir bide sacini supurge etmeyen birisinin ayaklarini yalar. Hayat bi seveni ezerler sevmeyeni severler

Ben eşim rahata alışmasın diye çalıştığı halde işten döndüğünde bazen iş yaptırıyorum maalesef tepemize biniyorlar rahata alışınca. mecbur baştan alıştırmak gerek

Ben eşim rahata alışmasın diye çalıştığı halde işten döndüğünde bazen iş yaptırıyorum maalesef tepemize biniyorlar rahata alışınca. mecbur baştan alıştırmak gerek
En iyisin yapıyorsunuz...
Ben yeni evlendiğimde toyluktan, huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi üstüme aldım.yorulduğumda ise iş işten geçmiş oldu
Şimdi herşeyi benim görevim sanıyor.

Back
X