Evlilik bu mu...?

Arkadaşım...bunun bende farkındayım..biliyorum tüm gerçekleri inan..eşimin ailesi ile sorunum yok inanın...ortalama bir aile hiç beni üzmediler...sadece yalnız olmam sebebi ile bazen aşırıya kaçan sahiplenme durumları oluyor...2 ay sonra eşim gelecek...mutlaka konuşmalıyım değil mi? durum netleşmeli...

Senin yanında olmak istiyor tatlım. normal değil mi bu açıdan düşün. ona şunu sor, peki ne zaman ikimizden olan güzeller güzeli bir evladımız için uygun şartlarımız olur ?

canım....sağol ..ne güzel yazmışsın...bu soruyu hep soruyorum...ama işi böyle gittiği sürece zor...yanımda olmak istediğini biliyorum...ama çok net her seferinde aynı cevabı almam...geldiği zamanda onu asla sıkmamaya çalışıyorum...acaba onunda fikirleri değişir mi ne dersin?

elbette.sen eşinle arandaki bağı sıkı tutmaya çalış,onca siz çift olun tam manasıyla..3 kişi olabilmek için 2 kişinin mükemmel uyumu şart..hasret dolu mesajlar at.. arada gözleri sana benzeyen bi bebeğim olsaydı bu kadar özlemezdim sevgilim seni ... yaz... anladın mı :)

evlenmeden önce ki işi bu değilde evlendikten sonra böyle olduysa çok zor
yeni evlisin 4 ay ortalıktan arazi
ben şundan yanayım ne kadar iş güç olmuş olsada
eşim akşam evine gelmiyorsa başlarım öyle işin içine
yok arkadaşım ailesiyle evlendirmiş resmen
Allahım uzak tutsun benden bana ters birşey
ya işine bakacak yada her akşam evine gelecek iş bulacak...
bunlar benm fikrim

Tabi ki konuş canım. Ona bütün düşüncelerini isteklerini söyle ki seni anlayabilsin. Peki 4 ay uzakta çalıştı, geldiğinde ne kadar kalıyor sizinle?

arkadaşım...bu düzeni bende istemez miyim...akşam eve gelsin...hep birlikte olalım...iş durumu evlendikten 2 ay sonra değişti...

Esin nerde calisiyor bilmiyorum ama senin onun yanina arada sirada gitme imkanin yok mu?
En azindan sana da degisiklik olur ne bileyim.

Üstteki arkadaşın sorusuna ek olarak, işin tekrar değişme durumu nedir?
Nasıl bir yerde çalışıyor bilmiyorum, evli olduğu göz önüne alınarak pozisyon değişikliği yapılamıyor mu?
Yılda bir gitse en azından.
Veya başka iş arasa olmaz mı?
Iş bulmak da kolay değil tabii.

Allah huzur versin, gerisi hallolur bir şekilde.
Allah yardımcınız olsun.

Evlilik kesinlikle bu degil.
Bu olsa olsa kagit ustunde evliliktir...
Gecici bir gorev icabi gitse ya da seni de yaninda goturse anlarim, ama
seni ailesinin yanina birakip, 4 ayda bir gelmesi,
cocuk istememesi,
hic bir paylasimin olmamasi
bunlar evlilik birligini sarsan kriterlerdir ...

Ayrica evlendikten 2 ay sonra yurtdisi isi cikmasi
ve bu isin neredeyse 2 yila yakin surmesi de ilginc ...

Bence cocuk dusunme su asamada .
Eger tek basina buyutmek istiyorsan da sen bilirsin...

Esin nerde calisiyor bilmiyorum ama senin onun yanina arada sirada gitme imkanin yok mu?
En azindan sana da degisiklik olur ne bileyim.
Tekrar merhabalar ...eşim gümrük ve gemi taşımacılığı ilgili uluslararası bir firmada..sabit bir yerde değil maalesef...

Bende isterdim canım...keşke yanına gidip bir sürede olsa birlikte kalmayı....ama bu gemicilik ile ilgili,taşımacılık...durum böyle olunca çok fazla seçeneğimde kalmıyor gibi....

içten yazdığınız için sağolun...keşke iş değiştirme durumu olabilseydi...çocuk istiyorum ama..tabiki tek başına büyütmeyi özellikle istiyor değilim...sadece kafam karışık...garip bir ruh hali içindeyim...

yasında gecıo arkadaşım çocuk ıcın.hamıle kalsan doğumu fılan alışman al sana yas oldu 34..bıde bu durumda olan tek sen deılsın yanı esı dışarı gıdıp aylarca gelemeyen..o kadınlar napıo..annesı kaynanası kendısı buyutuo cocugunu..eger sartlar böyleyse senınde hayatını böyle sürdürmen gerekıo..netıcede ıste kolay bulunmuo..helekı su devırde ekmek aslanın ağzında..ama bı bebegın olsa ancak buyutursun zaten..dıorum ya sebebıde yasının cok uygun olması..hanı soyle 20 lı yaslarda olsan gez toz ne cocgu daha evlılıgın otursun derdım sana ama sızdekı durum kavga gurultu deıl..hayatı ıdame ettırme cabası..yanı gecım derdı..ıs mevzusu

evlenirken eşinin ne iş yaptığını biliyordun keşke kendini ona göre tartıp
bu adam uzun sğreli yanımda olmayacak ben napcam
diye düşünmedim mi?

Evlenmeden önce konserlere giderdik, çok gezerdik. Sanki ayrı evlerdeydik ama daha çok görüşüyorduk. Şimdi aynı evlerde görüşemiyoruz neredeyse :))

Sizin ailesiyle kalmanız üzücü olmuş, kendi eviniz düzeniniz olsa kendi kendinize daha huzurlu olurdunuz belki. Benimki de çocuk istemiyor benim yaşım da ilerliyor. Hayırlısı neyse o olsun derim hep. Allah bizim için hayırlı olmayanı gönlümüze kabul ettirsin.

Arkadaşlar ...uzun bir aradan sonra herkese merhaba...içimi döküp sıkıntılarımdan bahsetmiştim...eşim ve işi ile ilgili olarak....biliyormusunuz sanki sihirli bir değnek değdi...eşimin iş pozisyonunu değiştirdiler yeni birini almışlar...eşim artık sabit göreve geçti...öye huzurluyum ki...artık yanımda...demekki sabır ve zamanmış çözüm..şimdi çocuk olayını çok ciddiye alarak hareket edeceğim...uzun zamandır sabahları sorunsuz kalkıyorum...Allahım derdi olan herkesi dermanını versin....

Galiba doğru söylüyorsunuz...

İnanın çok ama çok sevindim, aynı benim başıma gelmiş gibi yaşadım üzüntüyü ve mutluluğu. Dilerim çok ama çok mutlu olursunuz, allah gönlünüze göre versin herşeyi sevgiler

çocuk istememesinin sebebi neymiş?

ayrıca eb-vlenmeden önce bu fikirden haberdar mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…