• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bu mudur ?

jawas41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
78
0
36
Kocaeli
slm kızlar benim derdim eşimle onun beni sevip sevmediğini çözemiyorum. ya ben çok şey bekliyorum .. ya o çok umursamıyor değer vermiyor bana . ya ben çokmu nankörüm .kısaca şöyle özetleyeyim hayatımı .. eşimle hiç konuşmuyoruz sinirim den ölüyorum sohbet etmek istiyorum adam karşımda put gibi .. kısa ve geçiştirir tarzda cevaplar verir öyle işten gelince pc yi alır eline saatlerce gitti gidiyor. vs sitelerde bıkmadan usanmadan gezinir canı sıkılırsada hadi biyerlere gidelim der araba kullanmak hayattak,i en büyük zevki .. gezmeye gideriz bazen öyle kaptırmışki kendini ne dediğimi duymuyo cevap dahi vermiyo.. ama kavgaya gelince ağzına geleni sayıyo hiç kelimelerinde cimrilik yapmıyor allah ne verdşiyse sövüyor .. geçen seni konuştura bilmek için illa kavga etmekmi gerekiyor dedim agucuk gugucuk yapıyor.. ya sevgisini gösterme şekli bile yanağımı sıkar makas alır bebek sever gibi mıncıklar .. bu benim hoşuma gitmiyor .. ben senin karınım benim annenden yeğenlerinden sevdiğin çocuklardan bi farkım olmalı onları sevdiğin gibi beni sevemezsin diyorum ya anlamıyor ya işine gelmiyor ya içinden gelmiyor bana özel davranmak... cinsel hayatımızda yok denecek halde nerdeyse ... tahammül edemiyorum dikkat ettim hep bi isteği veya hatası olduğu zaman kızdırdığı zaman güzel sözler söylüyor oda '' BU KOCA SENİ SEVİYOR '' oluyor genelde direk seni seviyorum bile demiyor.. anı anına anım ana uymuyo ruh halim iyi değil çok sıklıyorum mutlu değilim çok agresif oluyorum beni anlamıyor konuşuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor beklentilerimi olması gerekenleri yazıyorum olmuyor .. sizce benmiyim anormal olan yoksa 5 yıl olmuş kızım işte evlilik budur mu ? diyorsunuz ...

ben bu sorunu bi yerlerden hatırlıyorum
yaa inan cok benzer iliskiler var cunku erkeklerin geneli böyle
bız sureklı onları dusunsekte onlar canları ısteyınce ılgılenıyorlar
en ıyısı sen kendıne yenı ugraslar bul
bıde bısey sorucam evlendıkten sonra mı degıstı bu adam?
yanı evlenmeden once nasıl severdı hanı demıssınız ya agucu falan dıye anlamadım yanı
sonucta sızde bunu bılıyordunuz gıbıme gelıyor:S

ben bu sorunu bi yerlerden hatırlıyorum
yaa inan cok benzer iliskiler var cunku erkeklerin geneli böyle
bız sureklı onları dusunsekte onlar canları ısteyınce ılgılenıyorlar
en ıyısı sen kendıne yenı ugraslar bul
bıde bısey sorucam evlendıkten sonra mı degıstı bu adam?
yanı evlenmeden once nasıl severdı hanı demıssınız ya agucu falan dıye anlamadım yanı
sonucta sızde bunu bılıyordunuz gıbıme gelıyor:S

valla canım evlenmeden önce baya şehvetle seviyordu farketmedim bile bu yanını .. yani böyle huyu var herkeze karşı annesini bile öyle sever sıkar okşar mıncıklar ısırır ama beni evlendikten bi süre sonra bu şekilde sevmeye başladı sanırım şehvet yerini şevkate bıraktı.. beni üzend bu annesinden çoluk çombalaktan farklı görmüyor artık beni diye çok kafama takıyorum.. artık öpüşmüyor bile benimle sadece bi buse konduruyo oda nadiren guyaa beni seviyo gece yatarken bile yanağını uzatıyo yanağımı ısırır yada öper öyle yatar yani artık beni sevmiyor bence ..:60::60::60:

yok bence sevmiyor iye düşünme erkekler elde edince geneli böyle hareketler sergiliyor malesef.aldırırsan kendine yaparsın.alışmaya çalış.yada bir konuş belki düzelir.huyları böyle malesefki bunların aynı üreim gibiler :1:

peki cinsellik olmadan nasıl yaşar evli bi erkek ben demesem bi buçuk iki ay aklına gelmez .. nasıl takmayayımki ... erkeklerin geneli böyle demişsiniz arkadaşlar yani cinsellik sevgi ilgi aşk ne bilim bilirsiniz kadın olarak yaşamak isteyeceğiniz herşey evlendikten sonra bitiyo ve bu şekilde yaşamayı başka şeylerle meşgul olmayı mı öğreniyo bu tarz erkeklerin karıları .. içim acıyo benim .. hayatım çekilmez geliyo bana :(

slm kızlar benim derdim eşimle onun beni sevip sevmediğini çözemiyorum. ya ben çok şey bekliyorum .. ya o çok umursamıyor değer vermiyor bana . ya ben çokmu nankörüm .kısaca şöyle özetleyeyim hayatımı .. eşimle hiç konuşmuyoruz sinirim den ölüyorum sohbet etmek istiyorum adam karşımda put gibi .. kısa ve geçiştirir tarzda cevaplar verir öyle işten gelince pc yi alır eline saatlerce gitti gidiyor. vs sitelerde bıkmadan usanmadan gezinir canı sıkılırsada hadi biyerlere gidelim der araba kullanmak hayattak,i en büyük zevki .. gezmeye gideriz bazen öyle kaptırmışki kendini ne dediğimi duymuyo cevap dahi vermiyo.. ama kavgaya gelince ağzına geleni sayıyo hiç kelimelerinde cimrilik yapmıyor allah ne verdşiyse sövüyor .. geçen seni konuştura bilmek için illa kavga etmekmi gerekiyor dedim agucuk gugucuk yapıyor.. ya sevgisini gösterme şekli bile yanağımı sıkar makas alır bebek sever gibi mıncıklar .. bu benim hoşuma gitmiyor .. ben senin karınım benim annenden yeğenlerinden sevdiğin çocuklardan bi farkım olmalı onları sevdiğin gibi beni sevemezsin diyorum ya anlamıyor ya işine gelmiyor ya içinden gelmiyor bana özel davranmak... cinsel hayatımızda yok denecek halde nerdeyse ... tahammül edemiyorum dikkat ettim hep bi isteği veya hatası olduğu zaman kızdırdığı zaman güzel sözler söylüyor oda '' BU KOCA SENİ SEVİYOR '' oluyor genelde direk seni seviyorum bile demiyor.. anı anına anım ana uymuyo ruh halim iyi değil çok sıklıyorum mutlu değilim çok agresif oluyorum beni anlamıyor konuşuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor beklentilerimi olması gerekenleri yazıyorum olmuyor .. sizce benmiyim anormal olan yoksa 5 yıl olmuş kızım işte evlilik budur mu ? diyorsunuz ...
5 yıl olan evlilik böle olmaz be tatlım.daha siz yeni evli sayılırsınız 5 yıl neki.eşin ne iş yapıyo merak ettim.hep mi böyleydi bu adam.cinsel hayatınız çok kısa sürede bitmiş öncelikle bu olmamalıydı çoğu çift normalde halledemedikleri sorunları yatakta hallederler.sana doğru olann bişey söyleyecem bi insanın sevdiğini nasıl anlarsın biliyomusun sana olan sarılmasından sana sıkı sıkı sarılan biri seni çok seviyodur yada sürekli dokunan biri buna bi dikkat et istersen

yaa belki çok bencilce bicevap olacak canım ama okuyunca yüzümde aptal bi tebessüm oluştu ve kendi kendime dedim ki: OLEYYY BENİM KOCACIM NORMAL BİR ERKEK:))) yANİ KIZLAR BU ONLARIN FITRATINDA VA kazmalarrr:27: :52:

seviyodurda işte kısacası umursamaz ve bencil erkek modeli öncelikle sana çok sık dokunmalı ve agucuk mugucuk olmamalı bu sonuçta sen bi kadınsın ve eşisin evlilik demek aşk ve cinsellikle kurulu bişi sonuçta hadi cinsellik olmasa bile dokunun birbirnize güzel sözler söyleyin ne bilim

5 yıl olan evlilik böle olmaz be tatlım.daha siz yeni evli sayılırsınız 5 yıl neki.eşin ne iş yapıyo merak ettim.hep mi böyleydi bu adam.cinsel hayatınız çok kısa sürede bitmiş öncelikle bu olmamalıydı çoğu çift normalde halledemedikleri sorunları yatakta hallederler.sana doğru olann bişey söyleyecem bi insanın sevdiğini nasıl anlarsın biliyomusun sana olan sarılmasından sana sıkı sıkı sarılan biri seni çok seviyodur yada sürekli dokunan biri buna bi dikkat et istersen

evet sürekli dokunur ama dediğim tarzda .. sarlmasına sarılıyo ama ben çok hırçınım dokunma bana git ben çocuk değilim bana böyle dokunma öpme yanağımı sıkma sürekli ikaz etmeme kızdığımı bilmesine rağmen ısrarla dokunur ama ben izin vermiyorumm .. yani seviyor diyelim bu sevgi karısına duyduğu bi sevgi gibi gelmiyor bana .. anne abla bi yakını yani özel biri değilim onun için o yüzden çok hırslı sinirli agresif bişe oldum sürekli kzıyorum ona ..

Evlilik bu değil. Heyecan bitmiş eşinizin herhalde ki bu kadar umursamaz. Bence sizde hiç anormallik yok. Eğer siz onun eşiyseniz bu şekilde davranması hiç hoş değil. Ben olsam yüzüne bakmazdım kendini düzeltene kadar. O sizin kocanız ise kocalığını bilecek. Sevecek, ilgi gösterecek, sohbet edecek vs. Bunların aksi düşünülemez. Ortada ciddi bir sorun var yani. Evlilik müessesine ters şeyler yaşıyorsunuz. Asla da genelleme yapılmamalı. Erkekler böyledir, şöyledir diye. Ne süper kocalar var. Hiç de herkes aynı değildir.

zaten geneli böyle dedik hepsi böyle diye bir genelleme yapmadık.ama genelinde umursuzluk var malesefki.ya bence tatlı dille anlatın.ters ikaz etikçe daha ters tepki yaparya.daha inadına yapar.bazı insanlarda öyledirye inadına yapar.

şüphe olmazmı her ihtimal i göz önünde bulunduruyorum acabalar beynimi kemirmiyo değil hani.. belkide o yüzen hayat çekilmez hal aldı .. gayet bakımlı ve güzel bi fiziğe shibim kendime de çok güvenirim .. bilmiyorum bizde bende eksik bişiler var ..

evet sürekli dokunur ama dediğim tarzda .. sarlmasına sarılıyo ama ben çok hırçınım dokunma bana git ben çocuk değilim bana böyle dokunma öpme yanağımı sıkma sürekli ikaz etmeme kızdığımı bilmesine rağmen ısrarla dokunur ama ben izin vermiyorumm .. yani seviyor diyelim bu sevgi karısına duyduğu bi sevgi gibi gelmiyor bana .. anne abla bi yakını yani özel biri değilim onun için o yüzden çok hırslı sinirli agresif bişe oldum sürekli kzıyorum ona ..

yawrum sen çok kafaya takmışsın takıntı olmuş adam ne yapsa öyle algılayacan artık.o sana ne yaparsa sakın ikaz etme gül sende ona aynısını yap.bu şekilde anlat ona.dişiliğini kullan ya farklı göster kendini monotona bırakmış evliliğin ondan aman erkekler anlamıyo ya kafasına güzellikle soka soka anlat:61::61::61:

tatlım ya bri buçuk yıldır evliyim benim kocam da net delisi...şu anda bile ikimizde ayrı pclerde nette takılıyoruz.benim hoşlandığımdan değil tabi can sıkıntısı! evlenmeden önce az çok bilmiyor muydun huyunu?cinsellik meselesine gelince asıl önemli olan sen onu istiyor musun?

Evlilik bu değil. Heyecan bitmiş eşinizin herhalde ki bu kadar umursamaz. Bence sizde hiç anormallik yok. Eğer siz onun eşiyseniz bu şekilde davranması hiç hoş değil. Ben olsam yüzüne bakmazdım kendini düzeltene kadar. O sizin kocanız ise kocalığını bilecek. Sevecek, ilgi gösterecek, sohbet edecek vs. Bunların aksi düşünülemez. Ortada ciddi bir sorun var yani. Evlilik müessesine ters şeyler yaşıyorsunuz. Asla da genelleme yapılmamalı. Erkekler böyledir, şöyledir diye. Ne süper kocalar var. Hiç de herkes aynı değildir.

aynen ya ne kocalar karısının ağzına düşüyo resmen

Back
X