slm kızlar benim derdim eşimle onun beni sevip sevmediğini çözemiyorum. ya ben çok şey bekliyorum .. ya o çok umursamıyor değer vermiyor bana . ya ben çokmu nankörüm .kısaca şöyle özetleyeyim hayatımı .. eşimle hiç konuşmuyoruz sinirim den ölüyorum sohbet etmek istiyorum adam karşımda put gibi .. kısa ve geçiştirir tarzda cevaplar verir öyle işten gelince pc yi alır eline saatlerce gitti gidiyor. vs sitelerde bıkmadan usanmadan gezinir canı sıkılırsada hadi biyerlere gidelim der araba kullanmak hayattak,i en büyük zevki .. gezmeye gideriz bazen öyle kaptırmışki kendini ne dediğimi duymuyo cevap dahi vermiyo.. ama kavgaya gelince ağzına geleni sayıyo hiç kelimelerinde cimrilik yapmıyor allah ne verdşiyse sövüyor .. geçen seni konuştura bilmek için illa kavga etmekmi gerekiyor dedim agucuk gugucuk yapıyor.. ya sevgisini gösterme şekli bile yanağımı sıkar makas alır bebek sever gibi mıncıklar .. bu benim hoşuma gitmiyor .. ben senin karınım benim annenden yeğenlerinden sevdiğin çocuklardan bi farkım olmalı onları sevdiğin gibi beni sevemezsin diyorum ya anlamıyor ya işine gelmiyor ya içinden gelmiyor bana özel davranmak... cinsel hayatımızda yok denecek halde nerdeyse ... tahammül edemiyorum dikkat ettim hep bi isteği veya hatası olduğu zaman kızdırdığı zaman güzel sözler söylüyor oda '' BU KOCA SENİ SEVİYOR '' oluyor genelde direk seni seviyorum bile demiyor.. anı anına anım ana uymuyo ruh halim iyi değil çok sıklıyorum mutlu değilim çok agresif oluyorum beni anlamıyor konuşuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor beklentilerimi olması gerekenleri yazıyorum olmuyor .. sizce benmiyim anormal olan yoksa 5 yıl olmuş kızım işte evlilik budur mu ? diyorsunuz ...