Evlilik bu mudur ?

Evlilik bu değil. Heyecan bitmiş eşinizin herhalde ki bu kadar umursamaz. Bence sizde hiç anormallik yok. Eğer siz onun eşiyseniz bu şekilde davranması hiç hoş değil. Ben olsam yüzüne bakmazdım kendini düzeltene kadar. O sizin kocanız ise kocalığını bilecek. Sevecek, ilgi gösterecek, sohbet edecek vs. Bunların aksi düşünülemez. Ortada ciddi bir sorun var yani. Evlilik müessesine ters şeyler yaşıyorsunuz. Asla da genelleme yapılmamalı. Erkekler böyledir, şöyledir diye. Ne süper kocalar var. Hiç de herkes aynı değildir.

inanırmısınız deli gibi kavga edelim yüzüne bakmayayım odaya çekileyim rahat bırakmıyorki .. budaha çok çıldırtıyor beni busefer konuşmaya mecbur ediyor 5 yıldır doğru düzgün 2 gün küsemedim onun yüzünden ya güldürür ya daha çok kızarr ya bi şekilde gelir dokunur aynı dediğim gibi vıcık vıcık oduruma maruz kalmamak için mecburen konuşuyorum ama sayesinde somurtkan mutsuz bişe oldum .. onunla konuşmasamda yüzüm gülmez oldu sürekli çatık kaşla gezer oldum istek dışı ...

Canım bence evlılıgın sana duydugu sevgıyle alakası yok.Bır erkegın kadının beklentılerını anlaması mumkun degıl
Bırcok seyı zamanla ogrenıyorlar ve yasanmslıklara gore ogrenıyorlar mesela cocuk erkegı bence cok degıstırıyor aıle oldugunun daha bır farkına varıyor daha bır baska oluyor her sey. bazı erkekler sevgılerını gosteremez gostermeyı sevmez,ama senın ılgılenmenı sureklı sevıldıgını bılmek ıster.Cınsellıge gelınce sana duydugu sevgıyle ya da evlılıgın suresıyle alakalı degıl bence.Tamamen psıkolojıyle alakalı.Maddı sıkıntısı varsa,ısyerınde sorunları varsa ve evde huzursuz kavgalı ortam varsa yolunda olmuyor.
Bence sen bır sure onu elestırme.Bana soyle davran boyle davran deme kendı halıne bırak
Ama sen hos davran,hos gıyın,guleryuzlu,anlayıslı,hızmetkar ol.Ama cok da ustune dusme cınsellık konusunda onun sana yaklasmasını bekle.
Nacizane benım fıkrım bu

bir de şu var ne kadar olumsuz düşünürse insan o denli ters davranıyor.. Eğer bitmeyecekse evlilik o zaman kendi huzurun adına daha da görmezden gelmelisin olanları... Bi nevi polyannacılık... Hayat işte...:60:

Ayrıca sevmese evlenmez.Pişman olsa ayrılır ve cok cok soguk davranır senı bezdırır o zaman emın olursun sevmedıgınden.Sevılmedıgını dusunursen zamanla ıcten ıce agresıf olursun ve aıle hayatınıza yansır bence bosuna uzuyorsun kendını

adam küsmek dahi istemiyo senle canım benim baksana umursamaz sevmez olsa aman banane der sen konuşunca konuşur sen fazla tepki veriyon.o ne yapıyosa sende onu yap.evliliğini bozarsın mutsuz olacağın bi durum yok.kadındır evi yuva yapan sen kocana yanaş.bak ben nişanlıyım nişanlıma öle bi msj atıom ki soluğu yanımda alıyo :9::9::9::9::9::9::9:tabi snr başım ağrıyo flnnn:86:

30 haftalık hamileyim hele şu sıralar daha bi hassas oldum.. şimdi diyeceksinizki hamile hamile cinselliğimi düşünüyorsun !! HAYIR bayanlar bizim ilk bir buçuk yıl dan sonra sürekli cinsel hayatımız böyleydi şimdi hele aylardır hiç yok gebeyim diye fazla istemiyor üstelemiyorum.. ama bide şu varki beni üzen . o bi erkek nasıl oluyorda ilşki olmasada bi şeklide rahatlama ihtiyacı duymuyo.. bana dokunmuyo yada ne bilim bilirsiniz bi şekilde cinselliğin c si geçmiyor konu olarak bile aramızda oyy içimde bi kurt yedi bitirdi beni...

:)) sanki benim kocamdan bahsediyorsun.... bende kocama küsemiyorum... mutlaka gelir 3-5 yaşındaki çocuklara davrandığı gibi davranır bana... gıdıklar, benimle dalga geçer vs... ama ona tavır almamı engeller... iki gün önce bundan sonra seninle konuşmayacağım dedim ve sustum... ertesi gün sabah bişeyler istedi işe gitmek için konuşmadım... işe gidince 4-5 kez aradı açmadım... akşam eve gelince de hiç bişey olmamış gibi davrandı... güldü gıdıkladı vs... ve benim küslüğüm bitti... ben ev hanımıyım... eve kapanıp kaldım o yüzden kafama takıyorum diye düşünüyorum.. o bana ilgisiz davranırsa bende ona davranıcam bundan sonra.... her fırsatta ince ince dokundurucam... bakalım sonuç ne olucak...

ben daha nişanlıyım eylül 5 te düğünüm ama gözlemlediğim kadarıyla var erkeklerde böyle huylar malesefki:34:bende ilk önceleri çok taktım ama sonra baktım huyu böyle artık takmıyorum:63::66:

canım erkekler kadınlardan geç olgunlaşır...ve adam bu tarz sevgi gösterebiliyor demekki...senn canını sıktıgına degmez..benim eşimde ögle tıpkısının aynıdır..şükret tatlımki eşin seni dövmüyor..evine gelmemezlik yapmıyor..sen çok romantiksin demekki..eşin de romantiklik yok yaa seneşinin huyuna gidip onun gibi davranıcaksın yada zamanla eşinn olgunlaşmasını bekleyip ewliliğini devam ettiriceksin...bir yuva kolay kurulmaz cnm eşin seni sevmese deger vermese sen küsüp gidince aman ne hali varsa görsün derdi..bak gelip vıcık vıcık da olsa ugu bugu da yapsa gönlünü almaya çalışan biriymiş ..bu arada sende normalsin eşinde ..yetiştirilme tarzınız farklı sadece bunları kafana takıp güzel yüzünü soldurma gülüm sık dişini hayırlı gecelerr:)

Birde nacızane tavsıyem,tecrubelerıme dayanarak
Aıle gecımsızlıgı ıcın dualar var onu oku salat ı tefrıcıye falan oku
Eşimden ıstedıklerını Allahtan ıste,bu mubarek gunde kabul olur ınsaallah

30 haftalık hamileyim hele şu sıralar daha bi hassas oldum.. şimdi diyeceksinizki hamile hamile cinselliğimi düşünüyorsun !! HAYIR bayanlar bizim ilk bir buçuk yıl dan sonra sürekli cinsel hayatımız böyleydi şimdi hele aylardır hiç yok gebeyim diye fazla istemiyor üstelemiyorum.. ama bide şu varki beni üzen . o bi erkek nasıl oluyorda ilşki olmasada bi şeklide rahatlama ihtiyacı duymuyo.. bana dokunmuyo yada ne bilim bilirsiniz bi şekilde cinselliğin c si geçmiyor konu olarak bile aramızda oyy içimde bi kurt yedi bitirdi beni...

e bazı adamlar sabreder o kendisiyle alakalı bi durum.e ne güzel işte sana ve bebeğinize saygı duyuyo korkuyo belki bişi olur diye.sen dokun sen iste o zaman yapmazsa süphelen:18:

benimde aynı valla 7 sene oldu çok tartıştım evi terkettim gözünü korkutmak için geldi değişicem filaan 2 gün değişti 3.gün aynı kaç kere ayrılmak istiyorum dedim hala evliyim aşk sevgi ilgi istiyorum die ağlardım ne aşkı millet aç derdi bundan 2 ay önce sen artık beni sevmiyosun bunu hissediyorum dedi bende ne sevgisi millet aç dedim neyse sonuca geliyim bende odun oldum rahatladım o beni değiştirdi ben onu değiştiremedim yani arkadaşlar eşinle konuş filan diosunuz ya morelini bozmak istemem arkadaşım ama huy değişmio evli olan arkadaşlar bilmiorum aranızda bnm kocam çok soğuktu şimdi çok romantik dien varmı ben hep çok romantikti eskiden şimdi değişti diyene rastladım

evlilik budur,şudur şöyledir vs demek yanlış olur...kime göre neye göre?herkesin beklentileri anlayışları bakış açıları o kadar fark yaratır ki... ayşenin kusursuz olarak tanımladığı bir evililik fatma için çok sıkıcı kasvetli olabilir fatmanın evliliğide ayşe ye hitap edip onu mutlu etmeye yetemeyebilir... bu tamamen kişilerle beklentileri ile alakalı..ama bana göre senin sorunun daha çok cinsel açıdan eşinin uzak kalıyor olması,bence eşinle bu durumu açık açık konuşmalısın ve sormalısın neden* diye en iyi yöntem konuşmak iletişim kurmaktır ve evlilikte çook önemlidir.kafandaki soru işaretlerinin cevabı sadece eşinde..karşılıklı olarak birbirinizden ne beklediğinizi ,neleri sizlerin üzdüğünü paylaşın ve çözüm getirmeye çalışın karşılıklı fedakarlıklarla..

:)) Senı cok ıyı anlıyorum ben dogum yapalı 40 gun oldu.Hamıle kalmam buyuk sanstı zaten :)
Hamıleyken cınsellıkten soguyor erkeklerın yuzde 90ı cunku bebege zarar verme korkusu oluyor.Senın hıslerınde cınsel ıstek degıl aslında acaba artık benı cekıcı bulmuyor mu,istemıyor mu,sevmıyor mu.Pekı ne yapıyor bu zaman zarfında dıye takıntı yapıyor olmalısın benım yaptıgım gıbı.
Ama sandıgın gıbı seyler yapmıyorlar onlarda cocugun telasına dusuyorlar.Sonucta aıleye yenı bır bırey gelıcek sorumluluk vs..
Ama merak etme dogumdan 1 ay sonra bu konular otomatık cozuluyor sen konusunu acma bıle

benimde aynı valla 7 sene oldu çok tartıştım evi terkettim gözünü korkutmak için geldi değişicem filaan 2 gün değişti 3.gün aynı kaç kere ayrılmak istiyorum dedim hala evliyim aşk sevgi ilgi istiyorum die ağlardım ne aşkı millet aç derdi bundan 2 ay önce sen artık beni sevmiyosun bunu hissediyorum dedi bende ne sevgisi millet aç dedim neyse sonuca geliyim bende odun oldum rahatladım o beni değiştirdi ben onu değiştiremedim yani arkadaşlar eşinle konuş filan diosunuz ya morelini bozmak istemem arkadaşım ama huy değişmio evli olan arkadaşlar bilmiorum aranızda bnm kocam çok soğuktu şimdi çok romantik dien varmı ben hep çok romantikti eskiden şimdi değişti diyene rastladım

Allah tekrar o gunlerı yasatmasın ama benım kocam bıldıgın odundu,inanılmaz mutsuz ve psman oldum ılk 16-17 ay falan.Zamanla halden anlayan,romantık bır adam olma yolunda ılerlıyor.(Allah bozmasın)
Hıc ama hıc kolay olmadı.Bosanma asamasına geldık kac kere ama sonunda kaybetmemek ıcın,huzurlu olmak ıcın mecbur degısıyor ve ılerde gecmıste yaptıgı seylere ınanamaz hale gelıyor.Sadece sabır ve dua ve anlayıs
Konusmakla olmuyor maalesef.

Back
X