:)))) Allah kıymet bildirsin kuşumm![]()
saolasın bebişim inşallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) Allah kıymet bildirsin kuşumm![]()
Evlilik bu değil. Heyecan bitmiş eşinizin herhalde ki bu kadar umursamaz. Bence sizde hiç anormallik yok. Eğer siz onun eşiyseniz bu şekilde davranması hiç hoş değil. Ben olsam yüzüne bakmazdım kendini düzeltene kadar. O sizin kocanız ise kocalığını bilecek. Sevecek, ilgi gösterecek, sohbet edecek vs. Bunların aksi düşünülemez. Ortada ciddi bir sorun var yani. Evlilik müessesine ters şeyler yaşıyorsunuz. Asla da genelleme yapılmamalı. Erkekler böyledir, şöyledir diye. Ne süper kocalar var. Hiç de herkes aynı değildir.
30 haftalık hamileyim hele şu sıralar daha bi hassas oldum.. şimdi diyeceksinizki hamile hamile cinselliğimi düşünüyorsun !! HAYIR bayanlar bizim ilk bir buçuk yıl dan sonra sürekli cinsel hayatımız böyleydi şimdi hele aylardır hiç yok gebeyim diye fazla istemiyor üstelemiyorum.. ama bide şu varki beni üzen . o bi erkek nasıl oluyorda ilşki olmasada bi şeklide rahatlama ihtiyacı duymuyo.. bana dokunmuyo yada ne bilim bilirsiniz bi şekilde cinselliğin c si geçmiyor konu olarak bile aramızda oyy içimde bi kurt yedi bitirdi beni...
30 haftalık hamileyim hele şu sıralar daha bi hassas oldum.. şimdi diyeceksinizki hamile hamile cinselliğimi düşünüyorsun !! HAYIR bayanlar bizim ilk bir buçuk yıl dan sonra sürekli cinsel hayatımız böyleydi şimdi hele aylardır hiç yok gebeyim diye fazla istemiyor üstelemiyorum.. ama bide şu varki beni üzen . o bi erkek nasıl oluyorda ilşki olmasada bi şeklide rahatlama ihtiyacı duymuyo.. bana dokunmuyo yada ne bilim bilirsiniz bi şekilde cinselliğin c si geçmiyor konu olarak bile aramızda oyy içimde bi kurt yedi bitirdi beni...
bir kişide evliyim çok mutluyum desin artık.valla evlilikten korktu gözüm![]()
benimde aynı valla 7 sene oldu çok tartıştım evi terkettim gözünü korkutmak için geldi değişicem filaan 2 gün değişti 3.gün aynı kaç kere ayrılmak istiyorum dedim hala evliyim aşk sevgi ilgi istiyorum die ağlardım ne aşkı millet aç derdi bundan 2 ay önce sen artık beni sevmiyosun bunu hissediyorum dedi bende ne sevgisi millet aç dedim neyse sonuca geliyim bende odun oldum rahatladım o beni değiştirdi ben onu değiştiremedim yani arkadaşlar eşinle konuş filan diosunuz ya morelini bozmak istemem arkadaşım ama huy değişmio evli olan arkadaşlar bilmiorum aranızda bnm kocam çok soğuktu şimdi çok romantik dien varmı ben hep çok romantikti eskiden şimdi değişti diyene rastladım