Evlilik bu olmamalı...

Bencede takıntılı olmanız çok doğal bir insan birşey karıştırıyorsa saklar siler.
Bende olsam şüphelenirdim. Arkadaşta şüphelenmiş sonu arkadaşlık sitesi çıkmış..
Erkeklere güven olmaz bence bu işin peşini bırakma.
Ver yansında etmek istemiyorum ama gerçekler acıdır canım
.:26:

evet bu yüzden kafaya takıyorum bende,sonuçta böyle şeyler yaşamasaydım kuruntuda yapmazdım. :(

Aşılamayacak sorunlar değil bunlar.. Senden maaşını saklamaması elbette doğru değil.
Buna büyük bir tepki gösterdiğin için şimdi kabuğuna çekilmiş olabilir..
Erkekler hemen herşeye küsüp farklı tepkiler verebiliyor.
Zamana ve güven duygusuna ihtiyacınız var.

evet en çok ıstediğim şey eşime güven duymak :/

bakın o erkek, siz kadınsınız, farklısınız ve bu farklılığı ne kadar erken farkederseniz o kadar erken mutlu ve huzurlu olursunuz...
lütfen erkeğe merak etseydin de arasaydın gibi şeyler söylemeyin anlamayacaktır o...
siz kadınsınız ararsınız, sorarsınız ama Marslı'nın mekanizma farklı işliyor...
arayıp söyleyeceksiniz şuraya gidiyorum beyninizi okumasını beklemeyin...
ona sana ihtiyacım var gel deyin koşar gelir ama suçlayarak konuşursanız hiç bir şey beklemeyin o erkekten...
erkeğin tekrar yakınlaşmak için uzaklaşmaya ihtiyacı var kabul edin...
o uzaklaştığında üzerine düşmek yerine siz kendinize bir alan yaratıp orada mutlu olursanız geri geldiğinde hiç bir şey olmamış gibi davranırsanız mutlu olmanız için dört dönecektir etrafınızda...
sürekli ne yaptığını ne yapacaksınız adamın bir şey yapıyorsa yapıyordur zaten bu durumda kendinizin ne yapacağını bilin yeter...
kendinizi mutsuz etmek için bu kadar çabalayacağınıza mutlu etmek için uğraşın...
ayrıca eşinizin maaşını bilmek gibi bir merakınız olmasın...
ben bilmiyorum eşimin aylık kazancını sormam da...gerçekten ilgilendirmiyor beni...
ben kendi kasamı tutuyorum sadece o ise ana kasayı tutuyor, hem kendini, hem beni, hem kızımızı...
hiç bir ayrılık ya da gayrılık yok aramızda sadece karıştırmıyoruz sap ile samanı...

LOTUS

idolümsün:34::32::32::32:

Elbette ki evlilik bu degil
ozellikle guven olmadiginda o evlilik degil,
evcilik oyununa donusur

roller oynanir
ne zamanki iki taraftan biri
mizikcilik yapip kural ihlali yaparsa o oyun da elbet biter

onceki konunu biliyorum matruska

bir arkadas esinin maasini bilme demis hic bilmiyor degil ki
esi maasini eksik soyluyor
var olandan azini yani

bu noktada dusunmek gerek
evet gercekten belki o parayi kendi icin ayirmistir
ama bunu esinden gizli yapmamali
gizliyse de altinda bir sey aramak gerek

zaten sanmiyorum konu sahibi butun harcamalari kontrol ediyor olsun
hatirladigim kadariyla esi maasina dokunmuyordu
eee bu durumda saklamak neden?
hesaplari tutan zaten sensin

neyse uzatmayayim yazdikca sinirleniyorum esinize ve sizin adiniza uzuluhorum

benim merak ettigim o konuyu nasil cozdunuz?
konunun ustu ortulmus ki hala guvensizlik yasiyorsunuz...

bir de fedakarlik konusu evet zaten cogu evlilik boyle
kadin fedakar
erkek pasa gonlu ne isterse onu yapar!
neden?
kadinin ilgi gormesi icin fedakarlik yapmasi, sacini supurge etmesi mi gerek?

Hayir efendim
kadin erkek esitse, hayat musterekse erkek de yapacak
yapmiyorsa, yapamayacaksa evlenmeyecek...

Son düzenleme:
Elbette ki evlilik bu degil
ozellikle guven olmadiginda o evlilik degil,
evcilik oyununa donusur

roller oynanir
ne zamanki iki taraftan biri
mizikcilik yapip kural ihlali yaparsa o oyun da elbet biter

onceki konunu biliyorum matruska

bir arkadas esinin maasini bilme demis hic bilmiyor degil ki
esi maasini eksik soyluyor
var olandan azini yani

bu noktada dusunmek gerek
evet gercekten belki o parayi kendi icin ayirmistir
ama bunu esinden gizli yapmamali
gizliyse de altinda bir sey aramak gerek

zaten sanmiyorum konu sahibi butun harcamalari kontrol ediyor olsun
hatirladigim kadariyla esi maasina dokunmuyordu
eee bu durumda saklamak neden?
hesaplari tutan zaten sensin

neyse uzatmayayim yazdikca sinirleniyorum esinize ve sizin adiniza uzuluhorum

benim merak ettigim o konuyu nasil cozdunuz?
konunun ustu ortulmus ki hala guvensizlik yasiyorsunuz...

bir de fedakarlik konusu evet zaten cogu evlilik boyle
kadin fedakar
erkek pasa gonlu ne isterse onu yapar!
neden?
kadinin ilgi gormesi icin fedakarlik yapmasi, sacini supurge etmesi mi gerek?

hiç bir zaman ondan para istemem,olmasa bile yok demedim.dememde allah kötü gün göstermedikçe.sadece birikim yapalım diye kakalıyorum bazen.oda anca yetiyor diyor.aldıgı maaş 3 bin.1.500e yakın kredi ödüyor.faturalar ev giderleride onda.kiramız yok.baya bi para kalıyor ve zar zor yetiştiriyomuş beyim.bugün bi dışarı çıkmamız 200 lira diyor.oda uzun zamandır çıkmıyoruz bile.
konuyu çözemedim.bnları söyleyerek hallettıgını sanıyor heralde.defalarca sorunca hep aynı konular diyip konuşmak istemiyor.
yaklaşık 2 gündür konuşmuyorum,bana ev işlerinde yardımcı olmadıgı gibi bide evi dağıtmakta birebir.bunu söyledim kızdım sinirlendim ve konuşmuyorum.konuşmaya çalışıyor falan ama umrumda değil.giden taraf ben olmak ıstemıyorum.fedakarlıkta yapmıyorum artık.madem öyle dağınık kalsın ev.manikürlerim bozulmasın diye temızlık bile yapmadım.bundan sonra böyle davranıcam.ama bu sorunları nası çözücem onu bilmiyorum.

arkadaşım sadece senin yazdığın yorumu okudum 2011 de yazmışşsın. inş bu sorunların kalmamıştır. canım benim aklımın almadığı eşin senden parasını nasıl saklar. kabullenemedim. bende evliyim eşim benden kuruşunu saklasa herşey bir anda değişir. ne demek parasını saklamak. bana saçma sapan seyler için kızmak yok öyle. sen kendine güven ne olursa olsunn karşısında dik durrr. seni yıkamayacağını bildir. kolay gelsin sana canımm

Güven bir kere kırılınca tekrar oluşması çok zor :(
Geçmişi silmiyor olabilir...
Yani muhtemelen otomatik olarak siliniyor, internet seçeneklerinden öyle ayarlamış olabilir...

arkadaşım sadece senin yazdığın yorumu okudum 2011 de yazmışşsın. inş bu sorunların kalmamıştır. canım benim aklımın almadığı eşin senden parasını nasıl saklar. kabullenemedim. bende evliyim eşim benden kuruşunu saklasa herşey bir anda değişir. ne demek parasını saklamak. bana saçma sapan seyler için kızmak yok öyle. sen kendine güven ne olursa olsunn karşısında dik durrr. seni yıkamayacağını bildir. kolay gelsin sana canımm

parasını aslında benden esirgemez çalıştıgım halde hep sorar ihtiyacın varmı diye.bu tutumunu bende anlamadım açıkcası :(

Güven bir kere kırılınca tekrar oluşması çok zor :(
Geçmişi silmiyor olabilir...
Yani muhtemelen otomatik olarak siliniyor, internet seçeneklerinden öyle ayarlamış olabilir...

yok canım geçmişi siliyor,kendılıgınden silinmiyor biliyorum baktım..

Kari-koca gelirini ortaya koyupta, harcamalarini, birikimlerini birlikte yapmalilar bence.
Yoksa bu sekilde sikintilar cikabiliyor.
Esinle bu yonde konussan birde.
Gelirimiz, harcamamiz ne kadar bilelim, ona gore birikimde bulunalim desen.

Pc konusunda ise ben esimin eline pc yi birakmiyorum.
Yasanan ufak birkac sorun yuzunden.
Bir seye bakacaksakta beraber bakiyoruz, inceliyoruz.
Is yerinde elbette karisamiyorum ama en azindan gozumun onunde ne yaptigini, ne ettigini biliyorum.

Kari-koca gelirini ortaya koyupta, harcamalarini, birikimlerini birlikte yapmalilar bence.
Yoksa bu sekilde sikintilar cikabiliyor.
Esinle bu yonde konussan birde.
Gelirimiz, harcamamiz ne kadar bilelim, ona gore birikimde bulunalim desen.

Pc konusunda ise ben esimin eline pc yi birakmiyorum.
Yasanan ufak birkac sorun yuzunden.
Bir seye bakacaksakta beraber bakiyoruz, inceliyoruz.
Is yerinde elbette karisamiyorum ama en azindan gozumun onunde ne yaptigini, ne ettigini biliyorum.

bende öyle söyledim,gerekirse benım maaşıma dokunmyım sen bana harçlık ver benım maaşımda birikim olsun dedim.kabul etmedı daha zamanı var şimdi gezip tozup yiycez yeni evliyiz cart curt masal okudu.birikim yapalım diyince celallenıyor zaten,alışveriş yapmak onun en büyük zevki.

salak gibi dogum günüde pc aldım almaz olaydım..bi kere kötü içerikli siteye girdiğini gördüm o zaman çok büyük kavga etmiştim.özür dilemişti falan,acaba yine giriyorda ondanmı siliyor geçmişi.off belrsizlik çok kötü bişey.

Bende ayni durumda yakalamistim esimi, bundan dolayi insan cok fazla supheye dusmeye basliyor.
Cok iyi anliyorum bu konuda seni.
Ben esimi, ailesinin yaninda doktora gitmeye zorladim.
Ailelerin neden doktora gittiklerinden haberleri olmadi ama sunu iyi anladi ki, bunu cekinmeden herkese duyurabilirim.
Olacaklari kendisi dusunsun ondan sonra.
Taviz tavizi doguruyor, birazcik gozlerini korkutmak lazim sanirim.

Su alisveris konusunu da daha onceki yazilarinda da okumustum.
Bir erkegin bu duskunlugune anlam veremiyorum acikcasi.
Sen bir ay kendini assan alisveris konusunda.
Kendi gelirini bile bitirip, onun odemesine sebep olsan, sonuc ne olur sence?

Bende ayni durumda yakalamistim esimi, bundan dolayi insan cok fazla supheye dusmeye basliyor.
Cok iyi anliyorum bu konuda seni.
Ben esimi, ailesinin yaninda doktora gitmeye zorladim.
Ailelerin neden doktora gittiklerinden haberleri olmadi ama sunu iyi anladi ki, bunu cekinmeden herkese duyurabilirim.
Olacaklari kendisi dusunsun ondan sonra.
Taviz tavizi doguruyor, birazcik gozlerini korkutmak lazim sanirim.

Su alisveris konusunu da daha onceki yazilarinda da okumustum.
Bir erkegin bu duskunlugune anlam veremiyorum acikcasi.
Sen bir ay kendini assan alisveris konusunda.
Kendi gelirini bile bitirip, onun odemesine sebep olsan, sonuc ne olur sence?

bişey saklayınca artık hep saklıyomuş gibi geliyo bana takıntı oldu.ama taviz vermiyorum.çok sert tepkı gösterdim o olayda,bu kadar tepki göstercenı bilsem hiç izlemezdim falan dedi ama tabı ne kadar inanırım.
belki yine giriyor ama tepkımden korktugu için siliyor olabilirmi acaba.

bekarken ailesi çok şımartmış,pohpohlamış her dediği olmş parası elınden alınmamış.şimdi birikim yapmak istemiyor.
alışveriş yapsam neden aldın demez eminim.geçen gün bi krem sordum 200 tl dediler.eşime anlattım böyle böyle para diye.alsaydınya diyor.o kadar musrif.

eşim dün geldi özür diledi konuşmuyoduk barışmak istedi.ben yüz vermedim pek.sonra yattık,arkadşmla mesajlaştım falan hiç merak edip sormuyor bu saatte kimle mesajlaşıyorsun diye,hiç kıskanmıyor.yattıktan beş dk sonra kalktım ben huzursuzdum.neden kalktın ne oldu diye sormuyor bile.moralim çok bozuk kafamdaki şüpeler benı bitiriyor.

eşim dün geldi özür diledi konuşmuyoduk barışmak istedi.ben yüz vermedim pek.sonra yattık,arkadşmla mesajlaştım falan hiç merak edip sormuyor bu saatte kimle mesajlaşıyorsun diye,hiç kıskanmıyor.yattıktan beş dk sonra kalktım ben huzursuzdum.neden kalktın ne oldu diye sormuyor bile.moralim çok bozuk kafamdaki şüpeler benı bitiriyor.

canım valla anlattıklarına cok canım sıkıldı gercekten...ınsan sevdığını umursamaz mı bu ne smdı..sen msjlasıyosun gece yataktan kalıyosun sormuyor snaa..bı yere gıdıyosun aramıyo senı..bilgisayara giriyo siliyo geçmişi..ya bi insan eğerr kötü bişey yapıosa onu saklar gizler siler dimi ama..eğer kötü sitelere girme gibi bi alışkanlığı varsa da kendini yerden yere atsanda değişmez..

şöle düşünün yaa insan değer vermediği bişeyi önemser mi...????? kötü seyler düşünmek yazmak istemiyorum ama napayımm

canım valla anlattıklarına cok canım sıkıldı gercekten...ınsan sevdığını umursamaz mı bu ne smdı..sen msjlasıyosun gece yataktan kalıyosun sormuyor snaa..bı yere gıdıyosun aramıyo senı..bilgisayara giriyo siliyo geçmişi..ya bi insan eğerr kötü bişey yapıosa onu saklar gizler siler dimi ama..eğer kötü sitelere girme gibi bi alışkanlığı varsa da kendini yerden yere atsanda değişmez..

aynen öyle,bi defa denk geldm kötü içerikli sitelere girdiğini.bu bagımlılık yaratacak kadar deil zannediyorum.baska bişeylermi karıştırıyor bilmiyorum.çok kafam karışık.

aynen öyle,bi defa denk geldm kötü içerikli sitelere girdiğini.bu bagımlılık yaratacak kadar deil zannediyorum.baska bişeylermi karıştırıyor bilmiyorum.çok kafam karışık.

canım bı dafa denk geldın bı daha denk gelemedın cnku sılıyor dıyosun baksanaa..tamam belkı gırmıyor ama nereye gırıyorda sılıyor mademm..

benim eşimde sorunca maaş miktarını söylüyor. o ay ne aldıysa yani..
fakat eve bir gün getirdiğini görmedim daha.. maaşı alınca ödemeleri yapar, isteyincede para verir.
ben nereye ne harcadın diye hesap sormam, o harcadığı yeri söyler.
fakat şöyle bir durum var bizde, maaşının bir kısmı icraya kesiliyor. bekarlığından kalma borçlara yani.
ve elimizin her sıkışmasında ben bunu ortaya atıyorum. kavga konusu oluyor.
şimdi bana ne kadar kesiliyor, ne kadar borcu kaldı söylemiyor. ben üstüne gitmesem söylüyordu aslında. bu aralar söylemiyor.
bunada ben sebep oldum ..

sende böyle bişey yapmış olabilirmisin acaba? yani bazı gereksiz harcama veya paranın gittiği başka bir şey için üstüne gitmiş olabilirmisin?

fakat eve bir gün getirdiğini görmedim daha.. maaşı alınca ödemeleri yapar, isteyincede para verir.
fakat şöyle bir durum var bizde, maaşının bir kısmı icraya kesiliyor. bekarlığından kalma borçlara yani.
şimdi bana ne kadar kesiliyor, ne kadar borcu kaldı söylemiyor. ben üstüne gitmesem söylüyordu aslında. bu aralar söylemiyor.

sende böyle bişey yapmış olabilirmisin acaba? yani bazı gereksiz harcama veya paranın gittiği başka bir şey için üstüne gitmiş olabilirmisin?

ama tek sorun bu deilki..tamam bazı erkek aldığı maaşı soylemez esınee bunu anlarım belkı eyvallah ama bu ılgısızlığıne ne demelii....

evet her gereksiz harcama yaptıgında söylüyorum bunu.neden aldın ihtiyacınmı vardı niye car cur ediyosun,her seferınde söylüyorum.dün bile bitane ceket almş kendıne giydi geldi nasıl olmuş falan,bagırdım ıhtıyacınmı vardı daha yenı alışveriş yaptın bir sürü ceketin var dedim.

eski girdiği siteleri görmen için canım örnek vereyim: şimdi diyelim sen kadınlar kulübündesin bir sayfaya ilerledin ve deri döndün sol yukardaki ok işaretiyle tek yapman gereken sayfadan geri gelirken bastığın ok işaretine basılı tut. basılı tuttuğun zaman girdiğin sayfa görünecek ve altında tam geçmişi göster yazıyor olacak...TAM GEÇMİŞİ GÖSTERE tıkla... bir tane sayfa açılır sana ve orda kim hangi saatte hangi tarihte hangi sayfaya girmiş görürsün canım...
ama mutlaka bir sayfaya girip ilerleyip geri dönerken basılı tutmak zorundasın yoksa çıkmaz..

umarım çok yakında düzelirsiniz canım...

Back
X