dün eşimle konuştum aklıma takılan herşeyi sordum kızlar.konuya ilk hayatında birisi varmı dıye başladım.kahkahayla güldü,öyle bişey olsa senın ruhun bile duymaz ama öyle bişey yok nerden çıkarıyosun dedi,telefondakı mesajları neden sildigini,neden pc de geçmişi sildiiğini sordum.
-telefonda ezelden berı mesaj kalmaz zaten,bunu sende biliyosun ki geçen gün mimar kadınla iş konusunda mesajlaştım sen bu mesajı görsen enden attı niye öyle neden böyle diye kızardın o yüzden siliyorum.senın surat yapmıycanı bilsem kendım söylerdim falan dedi.pc konusundada öyle dedi bi yere girsem gelirsin basıma neden buraya girdin neden bununla yazıştın diye kavga edeceksın çünkü diyor.
-maaş konusunu sordum neden yalan söyledin diye.yalan söylemedim şimdi git bak aynı yerde 3.250 yazar dedi,benım çalışmama göre değişiyo,onların hayrına gece 12de 1de eglmiyorum eve maaşıma yansısın diye yapıyorum bu ara işler yogun benım maaşımda çok.ama normale dönderse aynı yerde 2500 yazacak dedi.
-çok para harcadıgını dikkat etmediğini söyledim.ben 30 yasına kadar yiycem gezcem tutmuycam para dedi.zaten çoluk çocuk olunca öyle bi lüksümüz olmıycak bile,ben senın maasına karışmıyorum neden çünkü harca istiyorum istediğini yap istiyorum.bişeyide yapamadım gözüm kaldı deme öyle dersen ben üzülürüm.sen çalışmasaydın bile ben seni iyi yaşatmak zorundayım dedı.maasının gittiği yerleri söyledi,borçlarını söyledi.bende beraber ödeyelım bi şeyleri beraber halledelim dedim.senin maasına güvenerek girmedim ben bu borçlara dedi,senın paran senın illaki zor durumum olunca söylerim dedi ama çok çok sıkışmadıgım sürece sen o parayı harcayacaksın dedi.
Konuşmamız hemen hemen bu yönde oldu,hak verdiğimde oldu sinirlendiğimde.bilmiyorum tatmın olmalıyımıyım bu cevaplarla ama şuan bi nebze daha içim rahat.