- 3 Mart 2016
- 72
- 88
- 88
- 34
- Konu Sahibi desperatezynp
Evlilige ara vermenin ne gibi faydalari ve zararlari vardir? Bilen varsa biraz bahsedebilir mi? Bunu ciddi olarak soruyorum cunku bu durumu hicbir yakinimda cevremde gormedim sadece intetntten duydugum bir mevzu. Bilgim olmadigi icin fikrim de yok. Ayrica boyle bir sebebpten niye evlilik bitsin? Konunun egitimle alakasi yokdemeye bile gerek gormuyorum. Esinin ailesi hatalar yapiyor olabilir ya da soyle soyleyeyim senin arzuladigin gibi davranmiyor olabilir. Senin hatan esine ailesini kotulemen. Kim olsa ailesi kotulendiginde karsisindakine tirnaklarini cikarir. Ve zaman zaman jepimiz sinirle bak gorursun soyle yapacagim veya bundan sonra boyle diyebilir. Senin esinin ailesi benim kendi aileme cok benziyor bir bakimdan. Esimin ailesi gibi agirlayamaz bizimkiler mesela bizleri ve ben bi parca buruk donerim annemlerden hatta bazen gidesim gelmez cunku moralim bozulsun istemem ama esim bana ailemi kotulemedi hatalarini soyler ve hak da veriyorum genelde. Ben de onun tarafi icin gosteris duskunu olduklarini bu yuzden gereksiz masraf yaptiklarini dile getiririm kavgasiz gurultusuz bicimde. Esim zaman zaman alay eder kendi tarafiyla ve tartismamiza gerek kalmaz allahin izniyle. Bence siz biraz sakinlesin ve bu konularda konusmamaya bilhassa dikkat edin. Esim hep soyler kendi ailem bile olsa kim ne derse desin kapiyi kapattigimizda onlar disarida kalir diye. Sakin olun ve kocanizin yaninda olun. O da sizin yaninizda olacaktir insaallah.