Var arkadaş herkes eşini deli gibi arzuluyor, yatakta heyecandan çırpınıyor da bir ben mi anormalim. Yorumları okuyunca kendimi sorguladım.
Valla ben evlilikte belli bir zaman geçtikten sonra arzunun, heyecanın bittiğine inanıyorum. Cinsellik zevk veriyor evet ancak aynı beden, aynı insan belli bir süre sonra arzulanmıyor. En azından benim için öyle. Her halini bildiğin, defalarca seviştiğin adamla sevişirken nasıl müthiş bir istek duyuluyor bilmiyorum ama bende öyle bir istek yok artık. Tanıdığım birçok kadında da yok.
Arkadaşım geçici bir durum olabilir. İnsan bazen hiçbir sebep olmasa da cinselliğe ilgisini kaybedebiliyor. Eşine aşık değilsin, sevgin bitmiş bilmem ne diyenler olabilir. Bu da ayrı bir konu zaten. Aşk dediğin kavuşup az zaman geçince sevgiye evrilen bir histen ibaret zaten. Adamın kirli donunu yıkarken aşk mı kalıyor sanki. Seversin o ayrı. Eşinle alakalı olmayabilir bu durum ki dediğine göre de öyle. Bunu çok düşünmemeye çalış. Çünkü takıldıkça daha kötüye gidiyor. Psikoloğa gidebilirsiniz, yardımı olur.