Evlilik, cinsel hayat ve bazı problemler

Var arkadaş herkes eşini deli gibi arzuluyor, yatakta heyecandan çırpınıyor da bir ben mi anormalim. Yorumları okuyunca kendimi sorguladım.

Valla ben evlilikte belli bir zaman geçtikten sonra arzunun, heyecanın bittiğine inanıyorum. Cinsellik zevk veriyor evet ancak aynı beden, aynı insan belli bir süre sonra arzulanmıyor. En azından benim için öyle. Her halini bildiğin, defalarca seviştiğin adamla sevişirken nasıl müthiş bir istek duyuluyor bilmiyorum ama bende öyle bir istek yok artık. Tanıdığım birçok kadında da yok.

Arkadaşım geçici bir durum olabilir. İnsan bazen hiçbir sebep olmasa da cinselliğe ilgisini kaybedebiliyor. Eşine aşık değilsin, sevgin bitmiş bilmem ne diyenler olabilir. Bu da ayrı bir konu zaten. Aşk dediğin kavuşup az zaman geçince sevgiye evrilen bir histen ibaret zaten. Adamın kirli donunu yıkarken aşk mı kalıyor sanki. Seversin o ayrı. Eşinle alakalı olmayabilir bu durum ki dediğine göre de öyle. Bunu çok düşünmemeye çalış. Çünkü takıldıkça daha kötüye gidiyor. Psikoloğa gidebilirsiniz, yardımı olur.
7 yıldır evliyim ve eşimi arzuluyorum ilk günkinden daha fazla heycanla
İnsan aynı kişiyi arzulamıyo derken belkide sizin eşinize sevginiz azalmıştır valla donunu yıkarkende aşığım işten gelince de buram buram ter kokusundan etkilenip.. ya ne bileyim bizde böyle en azından

eczacıya sor yardımcı olur.
inan çok pratik.
hemde böylece doğum kontrol haplarının yan etkilerinden de kurtulmuş olursun.
Bende ilk kez duydum ya acaba koruyuculuğu nasıl,malum üç Cadim var zaten aman Allah korusun.Kontenjanim doldu:emir_bebek::anne::anneadayı:Fiyati falan nasıl

7 yıldır evliyim ve eşimi arzuluyorum ilk günkinden daha fazla heycanla
İnsan aynı kişiyi arzulamıyo derken belkide sizin eşinize sevginiz azalmıştır valla donunu yıkarkende aşığım işten gelince de buram buram ter kokusundan etkilenip.. ya ne bileyim bizde böyle en azından

Ter kokusundan etkilenip kısmı beni benden aldı. Yorum yapamıyorum üzerine. Ben de ter kokusundan etkileniyorum. Hortumla yıkamak istiyorum o anda. Başka bir etki bırakmıyor üzerimde :)

Ya Hu!
Bu adamların donuyla alıp veremediğiniz nedir? Duyan da analarımız gibi çeşme başında don çitiliyorsunuz sanacak.
Evde yaşayan herkesin donunu önce ön yıkamada çamaşır suyu ve deterjana basar, biraz bekletirim.
Sonra bir tur yıkar,durular atletleri ve tişörtleri atarım.
Hiçç de aklıma gelmedi kocamın donunu yıkıyorum akşama koynuna nasıl gireceğim?Diye.
İki konu birbirinden tamamen bağımsız benim için, ben de mi bir tuhaflık var.
Deyin hele.

Bende ilk kez duydum ya acaba koruyuculuğu nasıl,malum üç Cadim var zaten aman Allah korusun.Kontenjanim doldu:emir_bebek::anne::anneadayı:Fiyati falan nasıl
cnm koruma olyı %90 95 diye biliyorum.
fiyatını şu an bilemem.
uzun zaman önce kullandım. şu an daha iyileri vardır.
fiyatının çok olduğunu sanmam.
bek sana hormonlu spiralde olur.doktora taktırısın ama galiba devlet katkı payı alıyor ona.

Ter kokusundan etkilenip kısmı beni benden aldı. Yorum yapamıyorum üzerine. Ben de ter kokusundan etkileniyorum. Hortumla yıkamak istiyorum o anda. Başka bir etki bırakmıyor üzerimde :)
Başkasında bendede öyle ama sevdiğim adam yani nırmalde kokan birinden nefret ederim ama eşimin kokusu itici gelmez yani

Başkasında bendede öyle ama sevdiğim adam yani nırmalde kokan birinden nefret ederim ama eşimin kokusu itici gelmez yani
sevdikten sonra parfüm gibi gelir valla.
bunun kıymetini bilin.
insan bazen terine,tenine ,herşeyine hasret kalır.

sevdikten sonra parfüm gibi gelir valla.
bunun kıymetini bilin.
insan bazen terine,tenine ,herşeyine hasret kalır.
Aynen böyle düşünüyorum zaten o koku beni itse başkalarına karşı olduğu gibi soğurdum sevmezdim onu ama ben o adamı seviyosam ona ait herşeyiyle seviyorum

Bnde esimi cok seviyorum.donunu yikarkende asarkende severek yapiyorum.hatta baksirin esime cok yakistigini dusunuyorum o an.onun donunu asmak yikamak bile mutlu ediyo beni.ter kokusu baskasinda olsa rahatsiz olirdum ama esimin yogun bi ter kokusu bile yok koksa bile beni hic rahatsiz etmiyo.sevgi bittigi zaman bunlar insanin gozune batiyo bnce.

Back
X