- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Bir geceliğine Eşiniz örümcek adam siz zeyna olabilirsiniz belki![]()
Ne alaka ?
Sizin cinsel hayatınız bu kadar renkliyse üremeyin derim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir geceliğine Eşiniz örümcek adam siz zeyna olabilirsiniz belki![]()
Doğum kontrol hapı kullanı yor musunuz?Merhabalar, 2 yıldır evliyim. Eşimi çok seviyorum. Çok şükür durumumuz sağlığımız huzurumuz çok yerinde. Fakat eskisi gibi istekli değilim ve bu durum 6-7 aydır sürüyor. Daha doğrusu hiç keyif almıyorum. Eşim psikologa gitmemiz gerektiğini söylüyor ama biraz da çekiniyorum. Beni gerçekten hiç zorlamıyor ama bu durum beni paikolojik olarak çok etkiliyor ve üzülüyorum. Dediğim gibi hayatımda bir problem yok ve bu durumun kaynağını bulamıyorum. Böyle bir durum yaşayan ve atlatan var mı acaba? Bu durumu halletmeden anne olmak da istemiyorum çünkü dediğim gibi psikolojik olarak rahat etmem gerekiyor. Tavsiyelerinizi dinlemek çok isterim şimdiden teşekkürler ve sevgiler
Siz ne alaka???Ne alaka ?
Sizin cinsel hayatınız bu kadar renkliyse üremeyin derim![]()
Yukarıda defalarca anlattım hanımefendi neden yanlış anlaşıldığımı anlamıyorum. Çevresel sıkıntılar da benim yaşadığım tarzda problemlere sebep olabilir. Hayatımda kafama takacağım bir problemim yok demek istemiştim. Bu konuda ısrarla neden üzerime gelindiğini anlamadım. Yine de sağ olun.sevgili konu sahibi; acaba bu isteksizlik eşinize mi? yoksa cinselliğe mi?
belki de eşinize doymuşsunuzdur artık.bıkmışta olabilirsiniz.
maddesel sorun yok filan demişsiniz.
çiftlerin birbirine karşı arzu vs duymasının maddeyle ilgisi yok ki.
belki hormonaldir.Yukarıda defalarca anlattım hanımefendi neden yanlış anlaşıldığımı anlamıyorum. Çevresel sıkıntılar da benim yaşadığım tarzda problemlere sebep olabilir. Hayatımda kafama takacağım bir problemim yok demek istemiştim. Bu konuda ısrarla neden üzerime gelindiğini anlamadım. Yine de sağ olun.
Doğum kontrol hapı kullanıyirsanız çok kötü isteksizlik yapar bazilarıYukarıda defalarca anlattım hanımefendi neden yanlış anlaşıldığımı anlamıyorum. Çevresel sıkıntılar da benim yaşadığım tarzda problemlere sebep olabilir. Hayatımda kafama takacağım bir problemim yok demek istemiştim. Bu konuda ısrarla neden üzerime gelindiğini anlamadım. Yine de sağ olun.
Orada zannetmiyorum kadınlar cinsellikten zevk alsın erkekler işini görüyor zavallı kadınlarda makina gibi habire çocuk doğuruyor olan yine kadına oluyor.İyi bir cinsel hayatın parayla pulla,maddi durumla hiç ilgisi yok ki. öyle olsa mülteci kamplarında bu kadar çocuk dogmazdi ^^
Bence rutine binmişsiniz. Kama sutrayla ilgili yazılar okuyun- videolar izleyin derim ben. Hem bakış acinizi değiştirir hem gecelerinize renk katar
Rahat battığını düşünüyorumMerhabalar, 2 yıldır evliyim. Eşimi çok seviyorum. Çok şükür durumumuz sağlığımız huzurumuz çok yerinde. Fakat eskisi gibi istekli değilim ve bu durum 6-7 aydır sürüyor. Daha doğrusu hiç keyif almıyorum. Eşim psikologa gitmemiz gerektiğini söylüyor ama biraz da çekiniyorum. Beni gerçekten hiç zorlamıyor ama bu durum beni paikolojik olarak çok etkiliyor ve üzülüyorum. Dediğim gibi hayatımda bir problem yok ve bu durumun kaynağını bulamıyorum. Böyle bir durum yaşayan ve atlatan var mı acaba? Bu durumu halletmeden anne olmak da istemiyorum çünkü dediğim gibi psikolojik olarak rahat etmem gerekiyor. Tavsiyelerinizi dinlemek çok isterim şimdiden teşekkürler ve sevgiler
Hem yorum yapmıyorum diyorsunuz , hem her yazana yanlış anlıyorsunuz diyorsunuz .. sonra da yeni üye oldum hiç iyi bir fikir alamadım diyip trip atıyorsunuz .. insanların size her yazdığına “anlamıyorsunuz” diyorsunuz ..Yukarıda defalarca anlattım hanımefendi neden yanlış anlaşıldığımı anlamıyorum. Çevresel sıkıntılar da benim yaşadığım tarzda problemlere sebep olabilir. Hayatımda kafama takacağım bir problemim yok demek istemiştim. Bu konuda ısrarla neden üzerime gelindiğini anlamadım. Yine de sağ olun.
Yorumları kabul etmemek sizin insiyatifinizde evet ama herkesin de burda açılan konuya yorum yapması kendi insiyatifindeBen burada bana verilen tavsiyelerin hangisine yok hayır dedim yorum bile yapmıyorum sadece eleştiri alıyorum tarafınızdan şuanda. Kabul etmemekte benim insiyatifimde. Bu tarz yorumlarınız bana kendimi gerçekten daha kötü hissettiriyor
Hangisine hayır dedim ? Yorum bile yapmıyorum ? Derken ?Ben burada bana verilen tavsiyelerin hangisine yok hayır dedim yorum bile yapmıyorum sadece eleştiri alıyorum tarafınızdan şuanda. Kabul etmemekte benim insiyatifimde. Bu tarz yorumlarınız bana kendimi gerçekten daha kötü hissettiriyor