- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
1 ay önce evlendim. Daha ilk haftada kendime vajinismus teşhisi koydum.Eşimle tam birliktelik yaşayamıyordum. 10. günde psikologa ve jinekologa gittim. Teşhisimin doğru olmadığını, kafamda bunu bir görev olarak gördüğümü, kendimi psikolojik olarak rahatlatmam gerektiğini söylediler. Balayım çok sıradan geçti, kanka kanka gezdik. Okumadığım makale, araştırmadığım konu, sormadığım insan kalmadı. Daha bir kaç gün önce eşimle birlikte olabildim. Yapısal bir bozukluğum yokmuş demek ki dedim, biraz olsun içim rahatladı. Çok kanamam oldu, günlerce sürdü. Şimdi kanamam olmuyor ama aynı acı, aynı sızı, çok zor oluyor ilişki. Kendimi kasıyorum. Buna engel olamıyorum. İlişkinin zor olması durumu ilk aylara mahsus bir durum mu? Yoksa zamanla geçecek mi? Acısız bir şekilde eşimle birlikte olabilecek miyim? Zevk konusunu geçtim, zevk almayayım ama yeter ki acı olmasın. Ne kadar zor bir şeymiş. Bir de kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı, ne şanssız adam bula bula beni buldu. Ne kendine hayrı var ne kocasına diyorum.