- 25 Aralık 2020
- 6.151
- 22.247
- 298
- 41
Eşim niye sıcak bakmıyor. Hayat senin hayatın. Ben olsam koşarak kabul ederdim annenizin teklifini. Bir erkegin sizin hayatınoza emeğinize karışmasına izin vermeyin. Haddi değil. Zaten mesaisi de iyi neden istemiyor tayin ya da kendi esnaf diye . İki türlü de hem size hem bebeğinizin geleceğine haksızlık. Hayat bu bosansanız ortada kalırsınız. Bir erkeğin ağzından çıkacak lafa asla emanet etmeyin hayatınızı. Anneniz ne kadar iyi bir kadınki kızını bu denli düşünüyor
kadın en kötü 1 sene ders çalışacak
atıyorum eşiyle gezmeyecek ya da eşine göre plan yapmayacak )ki esnaf adam zaten uzun saatler çalışıyordur, genelde öyle olur) kadın ev ve çocuğu idare ediyordur tahminen) bunlar bitecek hatta bir de k.valide hayatlarına dahil olacak (illa k.valide gidip geliyordur ama her gün çocuk bakmıyordur)
bişey olsa "sınavdan sonra"ya bıakılacak ona göre planlanack -şu anda yüksek ihtimalle herşey adama göre planlanıyordur
belki 1 sene sonra atanacak puanı da olmayacak 2. sene gerekecek, belirsiz
bulundukları kentte kontenjan olacak mı o da belirsiz.
ha cidden makul bir adam olsa eşinin rahat (yarım gün) bir işte güzel bir gelir elde etme şansı var, çocuklarına büyük bir gelecek şimkanı bu, buna yok demez de işte bazı erkekler böyle