Evlilik Cok zor

Sizin matematik zayıf heralde. 2017 iki sene evli olan, 2022’de 7 sene evli oluyor. Çalıştığınız sınavda matematik sormazlar inşAllah.
Eski konularınıza baktığımda genel olarak insanlarla geçinemeyen, hatta insanlar tarafından pek sevilmediğini itiraf eden negatif birine benziyorsunuz.

Eklentiler

• 9F5F6152-BE6F-491C-B654-6A890C328581.webp
    9F5F6152-BE6F-491C-B654-6A890C328581.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 44
Aralarda gördüm de eşinizin istediği yemekleri. Poğaçalar, içli köfteler, yaprak sarmaları filan.

Bir sonraki adimda mantı ile su böreği talebi geliyor.

Ne kadar şımartmışsınız bu adamı inanılır gibi değil.

Istedikleri arasında en masumu poğaça o da mayalı olursa bi dünya zaman alıyor. Yok hamuru dinlendir yok tepside beklet filan.

Eşim benden içli köfte istese gülme krizine girerim herhalde. Ananın evinde de içli köfte mi sipariş ediyordun haspam ya.

Ben orda sınava hazırlanayım, benim bi taraflarımda ayılar bağırsın sen gelmiş tok midene hamur işi bilmem neli poğaça istiyorsun.

Sana bir poğaça yaparım hayatında unutamazsın o pogacayi ruh hastası.

Ben masterchef değilim ve sen de somer şef değilsin . Ayağını denk almazsan yarın bu evde ekmek kırıntısı kemirirsin. Daha kalkıp bir bardak çay koyan da boleyn kızı olmasın.

Ay çok sinirlendim ya. Yanımda horlayan adamı boğasım geldi.

Sanki gecenin bu saati bana kalk bi manti aç da yiyelim denmiş gibi hissettim birdenbire.
Ne diyorsun arkadasim, hayatimda taze fasulyeden baska bir sey bilmezken hepsini istedi, bu adami seviyorum diye yaptim. Manti mi dedin? Zaten ilk onu yaptim, o en basitiydi bana gore. Annem bile hayatinda manti icli kofte yapmadi. Ben bu gun cok fena alistirmis oldugumu anladim. Ki ben calisan insandim 2 senedir calismiyorum. Salaklik bende

Sizin matematik zayıf heralde. 2017 iki sene evli olan, 2022’de 7 sene evli oluyor. Çalıştığınız sınavda matematik sormazlar inşAllah.
Eski konularınıza baktığımda genel olarak insanlarla geçinemeyen, hatta insanlar tarafından pek sevilmediğini itiraf eden negatif birine benziyorsunuz.
Her hayatimin gerceklerini Tek Tek buraya yazayim da taninaniyim mi?? Taktilar sinavima ya. Matematigi universite sinavinda hallettim hanimefendi, simdi varligindan bile haberdar olmadiginiz bir sinavima var. Siz isinize bakin

Evet sizin gibi asil konuya odaklanmayan insanlardan hoslanmiyorum onlar d beni sevmiyor.

Zamaniniz cok bol nerelere gitmissiniz. 👍

ben tamamen başka bir yerden bakıyorum sanırım ama

yemeğin üstüne poğaça istemek nerenin adeti yav?
poğaçayı biz yıllar evvel, okullarda beslenme saatleri varken yapardık.
sonra da h.sonu geç kahvaltılara ya da yola giderken filan yapılan bir şey oldu bizde

konudaki adam 20 yaşında filan mı dedim
e 10 senelik evli...en az 30dur diye düşünüyorum
nasıl bünyeyle yemek üstüne poğaça yeniyor. yemekten sonra spora filan mı gidiliyor anlamadım ki.

erken yatan insan da değilim ama ben mümkün değil yiyemem akşam vakti hamur işi. nasıl kilo almıyorsunuz?
Yemek yemek ana yasam sebebim bence benim esimin

Karşılıklı bir anlayissizlik var bu işte..eşiniz işten gelmiş birlikte bir çay içmez misiniz mesela?hep ders mi çalışıyorsunuz bu süre zarfinda.ben bunu konuyu sadece yemek, istek bazında göremedim.sanki eksik bir tarafı var.ders bile çalışıyor olsam eşimle biraz kafa dağıtmak isterim.ona bir poğaça yapar, çayımı içer dersimin başına geçerim.ya da güzel bir üslupla yarına borcum olsun güzel bir çay demleyeyim veya kahve derim ..kalbe giden yol çok nihayetinde 🤔bir şeyler sınıra gelmiş patlak veriyor gibi bence cozmelisiniz kördüğüm olmadan.
Iceriz. Kahve de iceriz. Bizim yasam tarzimiz bu. Calsiyoruz. O da calisiyor.

Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?

Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
Güzelim stresli bı dönemdesin anlaşılan eşinde belki öyledir ilk önce iyi taraftan bakmaya çalışırım ,ama sınava hazırlanıyorsan eşinin sana destek olması gerekirdi .Varsın bı ay evi adam akıllı toplama sınav stresini üstünden attıktan sonra tekrar eski haline dönersin.erkeklerin genellemesi bence buna kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum düşüncesiz olabiliyor dusunemiyolar ,biz kadınlar öyle değiliz .mesela bak kendine yemek yapmış yemiş sen içerde ağlarken , bazen eslerimizi anlamak çok zor :) rabbim yardımcın olsun 10 yıl grcirmissin nazar değmistir belki kendinizi okuyun .

Güzelim stresli bı dönemdesin anlaşılan eşinde belki öyledir ilk önce iyi taraftan bakmaya çalışırım ,ama sınava hazırlanıyorsan eşinin sana destek olması gerekirdi .Varsın bı ay evi adam akıllı toplama sınav stresini üstünden attıktan sonra tekrar eski haline dönersin.erkeklerin genellemesi bence buna kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum düşüncesiz olabiliyor dusunemiyolar ,biz kadınlar öyle değiliz .mesela bak kendine yemek yapmış yemiş sen içerde ağlarken , bazen eslerimizi anlamak çok zor :) rabbim yardımcın olsun 10 yıl grcirmissin nazar değmistir belki kendinizi okuyun .
Tesekkur ederim bu sicak icten yorumunuz icin. 🥰

Destekliyor. Hatta bir yere gitsek gezsek az calissam, geldikten sonra otur calis diyor. Yani bencil. Kendi isi olunca sorun yok.
Ya çok polyanna gibi olacak ama adam ilgi mi istiyor? Hani çocuklar da biriyle sohbet ederken falan ilgi çekmek için abuk subuk hareketler yaparlar ya.

Konu sahibi 10 yıldan sonra tahammül sınırına gelmişsiniz. Haklısınız geçen hafta sarma isteyip gerekli açıklama yapıldığı halde bu hafta da poğaça istemesi sinir bozucu. Ama kocanız böyle şeylere düşkünse sipariş verip buzluğa koyabilirsiniz. Çok iyi ev yemekleri yapan yerler var artık. Sarma börek poğaça... dursun buzlukta. Üzerine de ısıtma talimatlarını yazın, kocanızın canı istediğinde buzlukta var, çıkart fırına koy ısınsın deyin.

Evet istemiyorsanız yapmayın, hatta yaptığınız yemekleri basit buluyorsa girsin mutfağa kendi yapsın ama uzlaşma yolu varken kavga etmek sizi de geriyor.

Ya çok polyanna gibi olacak ama adam ilgi mi istiyor? Hani çocuklar da biriyle sohbet ederken falan ilgi çekmek için abuk subuk hareketler yaparlar ya.

Konu sahibi 10 yıldan sonra tahammül sınırına gelmişsiniz. Haklısınız geçen hafta sarma isteyip gerekli açıklama yapıldığı halde bu hafta da poğaça istemesi sinir bozucu. Ama kocanız böyle şeylere düşkünse sipariş verip buzluğa koyabilirsiniz. Çok iyi ev yemekleri yapan yerler var artık. Sarma börek poğaça... dursun buzlukta. Üzerine de ısıtma talimatlarını yazın, kocanızın canı istediğinde buzlukta var, çıkart fırına koy ısınsın deyin.

Evet istemiyorsanız yapmayın, hatta yaptığınız yemekleri basit buluyorsa girsin mutfağa kendi yapsın ama uzlaşma yolu varken kavga etmek sizi de geriyor.
Yok ilgi falan degil, bogazina acayip düskun. Tokken bile her seyi yiyebilir. Karsilasmadiysaniz boyle biriyle hayal dahi edemezsiniz. Yemek deyince hayati aydinlaniyor😔

Yok ilgi falan degil, bogazina acayip düskun. Tokken bile her seyi yiyebilir. Karsilasmadiysaniz boyle biriyle hayal dahi edemezsiniz. Yemek deyince hayati aydinlaniyor😔
Ay lütfen bana boğazına çok düşkün ama kilolu değil demeyin. Ömrüm boyunca bu tip insanları kıskandım hep.
Yemeğin üstüne poğaça yuh yani. Ben sabah falan istedi sandım poğaçayı. Bence de kötü alıştırmışsınız.

Sizin kocanız duygusal yiyicilerden. Aç olduğu için yemiyor, canı sıkıldığı için ağzı boş durmuyor. Bu tipler her sıkıldığında gider buzdolabını açar, mutfak dolaplarını karıştırır. Bunlarla karşılaştım, nerede biliyor musunuz obez insanların tüp mide ameliyatları öncesi çekilen videolarında.
35-40 yaşından sonra yemek vücudun düşmanı haline geliyor. Ne kadar az ve sağlıklı yersen o kadar iyi.

Walla evlilik hic mantik isi degil. Bize evliligi cok bir haltmis gibi allayip ballayip sunuyorlar. Sevgililik en guzeli. Cocuk yoksa yine evlilik biraz daha katlanilir oluyor. Cocuklarda isin icine girdimi amanin...

Walla kocami bosarsam, bir daha anca milyarder falan bulursam evlenirim.

Back
X