- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ailene onun sana değer verdiğini onunla mutlu oldugunu aktarman gerek zaten neredeyse aynı maaşı alıyorsunuzkızlar selamlar.. dert degl benimki ama kafamı fazlasıyla kurcalayan bi konu.damat adayımız perakende şirketinde calısıyor 2400 maaşı var magaza sorumlusu.bulundugum ile çalştgı magaza açılck yanıma gelecek.ben de memurum aramzda bi uçurum yok.ben de 2300 alıyorum.aileme söyleyecegz evlilik knusunu artık.sorun cıkaracaklar gbi memur dgl işi garanti degl diye.napmalıyım ??
kızlar selamlar.. dert degl benimki ama kafamı fazlasıyla kurcalayan bi konu.damat adayımız perakende şirketinde calısıyor 2400 maaşı var magaza sorumlusu.bulundugum ile çalştgı magaza açılck yanıma gelecek.ben de memurum aramzda bi uçurum yok.ben de 2300 alıyorum.aileme söyleyecegz evlilik knusunu artık.sorun cıkaracaklar gbi memur dgl işi garanti degl diye.napmalıyım ??
Şu kk'nın da memur kpss sevdası yok mu?? Ee adam yinede senden fazla alıyo amakızlar selamlar.. dert degl benimki ama kafamı fazlasıyla kurcalayan bi konu.damat adayımız perakende şirketinde calısıyor 2400 maaşı var magaza sorumlusu.bulundugum ile çalştgı magaza açılck yanıma gelecek.ben de memurum aramzda bi uçurum yok.ben de 2300 alıyorum.aileme söyleyecegz evlilik knusunu artık.sorun cıkaracaklar gbi memur dgl işi garanti degl diye.napmalıyım ??
kızlar selamlar.. dert degl benimki ama kafamı fazlasıyla kurcalayan bi konu.damat adayımız perakende şirketinde calısıyor 2400 maaşı var magaza sorumlusu.bulundugum ile çalştgı magaza açılck yanıma gelecek.ben de memurum aramzda bi uçurum yok.ben de 2300 alıyorum.aileme söyleyecegz evlilik knusunu artık.sorun cıkaracaklar gbi memur dgl işi garanti degl diye.napmalıyım ??
Hala damat adayı memur doktor amir vs değil diye istemeyen aileler var mı yahu?
Aynem benimde :)))Ne zaman şu "memur" konularını okusam hep aklıma 80'lerdeki anne geliyo "ssk'sı var mı?"
yıllarca özel sektörde çalıştım, 1 gün memur olsam demedim
adam işini layığıyla yapıyorsa, işinde iyi ise korkulacak birşey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?