evlilik damadın işi

Mesleğinden ziyade eğitim seviyelerinin benzer olmasi önemli bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Önceden olsa memurluk önemli derdim iş saatleri belli tatilleri var diye düşünürdüm. Ama özel sektör daha iyi kendini geliştirebilirsin maaşında artış olur. Memurlukta yerinde sayar durursun.
Eğitim durumları nedir ileride problem yaratmasın siz okumuşsunuzdur karsınızda ki okumamıştır sonra eziklemeyin.

Benim bir tanıdığım satış görevlisiydi. (evli) sonra daha lüks mağazalara geçti, Burberry idi sanırım. En sonunda da başka bir o ayarda markada mağaza müdürü oldu. Şu an eşiyle yurtdışı tatilleri yapıyor. Durumu gayet iyi... Ne bileyim memurluk rahat, garanti ama bir o kadar da sıkıcı geliyor bana... Evlilik için bir kriter değil.

Mesleğe göre mi karar veriyor aileniz? Çok saçma, herkes memur değil, biz karı koca özel sektördeyiz. Hiç evlenmese miydik, işimiz garanti değil her an her şey olabilir diye.. Ailenin kriteri çok saçma.

sanki iş anlaşması gibi anlatmışsın "damat adayı"nı.. sevdiğin adam ise o senin, evine her türlü bakabilecek, iyi bir eş iyi bir baba olabilecek bir "adam" ise bugün çalıştığı yer, kazancı çok çok arka planlarda kalır.
ben bankacıyım. nice memurlar borç batağında, nice özel sektör çalışanları birikim yapmış gül gibi ev geçindiriyor görseniz memurdan soğursunuz.
sen bu adamı gerçekten seviyor kocan olmasını istiyor musun önce ona karar ver. bence sen de para iş için kendi kafanda kesin değilsin onun için aileni bahane ediyorsun.
sevenin karşısında dağ olsa dayanmaz.

Valla gamze evlenseniz de sen de bdv de rahatlayacak.Bu minvalde en az 15 konu acip telkinlerle rahatlayamiyosun cunku is baban ve annenin kabullenmesinde bitiyor.Onlarin ici rahatlamadiktan sonra biz bin defa soylesek te burda bir ise yaramiyor.Hakkinizda hayirlisi.

Ben memurum eşim değil ailem çok zorluk çıkardi düğünüme yabanci gibi geldiler iki ay konuşmadkk şu an konuşuyorum evlendikten sonra da kredi çektim onlara kim olsa yapmazdi...

Es adayindan sevgilim,erkek arkadasim, askim diye bahsetmeyip damat adayimiz diye bahsedenlerin aileleri bence onlar
Konuda cümle yanlışlığı mı var yoksa ben mi algı sorunu yaşadım vallahi anlamadım ya oruçta değilim ki bugün

Konuda cümle yanlışlığı mı var yoksa ben mi algı sorunu yaşadım vallahi anlamadım ya oruçta değilim ki bugün
Ben anlatamamisimdir
Ben konuyu okudum,konu sahibini kayinvalide zannettim. İnsan erkek arkadasindan damat adayimiz diye mi bahseder?garip yani
Eh ailesinin de damat memur degil diye kabul etmemesi dogal geldi bana bu yuzden

Ben anlatamamisimdir
Ben konuyu okudum,konu sahibini kayinvalide zannettim. İnsan erkek arkadasindan damat adayimiz diye mi bahseder?garip yani
Eh ailesinin de damat memur degil diye kabul etmemesi dogal geldi bana bu yuzden
Şimdi düştü jetonum
Aynen aynen bende damat adayımız deyince kuzeninin nişanlısından bahsediyor sandım kendi sevgilisiymiş.
Demek ki bu aile damat olayına işe alım süreci gibi bakıyorlar.
Damat adayımız memur değil hmm doktor damat adayı olursa değerlendirmeye alıcaz gibi gibi.
Bi samimiyetsizlik var.
Sanki ailesi "memur değil katiyen olmaz!" derlerse çok sayın damat adayından vazgeçecek gibi geliyor.

Konu sahibini baya bi insan taniyor sanirim burda, yorumlardan oyle anladim
Ne diyelim hayirlisi
Damat magazaci,gelin memur olunca olmuyor demek ki ailelere gore
Memuriyeti bir mukemmel makam sanip layik gormuyorlar herhalde

Konu sahibini baya bi insan taniyor sanirim burda, yorumlardan oyle anladim
Ne diyelim hayirlisi
Damat magazaci,gelin memur olunca olmuyor demek ki ailelere gore
Memuriyeti bir mukemmel makam sanip layik gormuyorlar herhalde
Katılıyorum.
Umarım sınıflandırmanın mutluluk sağlamayacağını anlarlar.
Ki maaşlarının toplamı 5 bini buluyor bal gibi de geçinirler ama sonuçta "damat adayı".
Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…