- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Aynen ya sanki memur olunca burjuva sınıfında oluyosun.ulasılamazsın.memurnolmayan herkesden üstünsünŞu kk'nın da memur kpss sevdası yok mu?? Ee adam yinede senden fazla alıyo ama
kızlar selamlar.. dert degl benimki ama kafamı fazlasıyla kurcalayan bi konu.damat adayımız perakende şirketinde calısıyor 2400 maaşı var magaza sorumlusu.bulundugum ile çalştgı magaza açılck yanıma gelecek.ben de memurum aramzda bi uçurum yok.ben de 2300 alıyorum.aileme söyleyecegz evlilik knusunu artık.sorun cıkaracaklar gbi memur dgl işi garanti degl diye.napmalıyım ??
Es adayindan sevgilim,erkek arkadasim, askim diye bahsetmeyip damat adayimiz diye bahsedenlerin aileleri bence onlarHala damat adayı memur doktor amir vs değil diye istemeyen aileler var mı yahu?
Konuda cümle yanlışlığı mı var yoksa ben mi algı sorunu yaşadım vallahi anlamadım ya oruçta değilim ki bugünEs adayindan sevgilim,erkek arkadasim, askim diye bahsetmeyip damat adayimiz diye bahsedenlerin aileleri bence onlar
Ben anlatamamisimdirKonuda cümle yanlışlığı mı var yoksa ben mi algı sorunu yaşadım vallahi anlamadım ya oruçta değilim ki bugün
Şimdi düştü jetonumBen anlatamamisimdir
Ben konuyu okudum,konu sahibini kayinvalide zannettim. İnsan erkek arkadasindan damat adayimiz diye mi bahseder?garip yani
Eh ailesinin de damat memur degil diye kabul etmemesi dogal geldi bana bu yuzden
Konu sahibini baya bi insan taniyor sanirim burda, yorumlardan oyle anladimŞimdi düştü jetonum
Aynen aynen bende damat adayımız deyince kuzeninin nişanlısından bahsediyor sandım kendi sevgilisiymiş.
Demek ki bu aile damat olayına işe alım süreci gibi bakıyorlar.
Damat adayımız memur değil hmm doktor damat adayı olursa değerlendirmeye alıcaz gibi gibi.
Bi samimiyetsizlik var.
Sanki ailesi "memur değil katiyen olmaz!" derlerse çok sayın damat adayından vazgeçecek gibi geliyor.
Katılıyorum.Konu sahibini baya bi insan taniyor sanirim burda, yorumlardan oyle anladim
Ne diyelim hayirlisi
Damat magazaci,gelin memur olunca olmuyor demek ki ailelere gore
Memuriyeti bir mukemmel makam sanip layik gormuyorlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?