• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik danışmanına gidip de faydasını gören var mı?

Danışman dediğiniz şahısın 4 yıllık fakülte mezunu olmasına dikkat edin.

Tek siz giderseniz evliliğiniz icin hiçbir faydası olmaz. Çünkü tek kişinin çabasıyla evlilik yürümez. Ben terapiye gidecek parası olmadığı için kendi kendilerine oturup seans yapan bı çift tanıyorum. İkisi de güç savaşı veriyordu. Kadın pek hatalı olmasa bile kendi hatalarını kocasına sıralayıp bunları yapmamak için cabaliycagini söyledi ben bunları onemsemiyodum ama sen onemsiyosan dikkat edicem kendime dedi. Adama olan sevgisini abartılı laflarla anlattı evlilikle ilgili planlarını falan yaşlılık hayallerini.. kadın tabii alfa biriydi erkek de şaşırdı kendini ona kötülemesini. Kadin da ben seni sevdiğim için bak nasıl kendimle ilgili çabalıyorum sen de benim için çabalar misin dedi. Adam aniden değişti benim de hatalarım olmuş olabilir tabii diye çekinerek başlangıcı yaptı. Şimdi yine kavgaları oluyo ama gündelik olaylar sadece. Ama her seferinde sevgilerini dile getirme kuraliyla ses yükseltmeme kuraliyla devam ediyorlar çok saygı duydum onlara. Biz de kendi kendimizin ilacı olabiliriz ama karşılıklı istek lazım.

Tabii ki faydasi olan birşey.
Ama elinde sihirli degenek yok. Emek verecek olan yine sizsiniz.
Ikiniz de istekliyseniz, niyetiniz birbirinizi şikayet etmek degil de cozum bulmaksa, mutlaka gidin

Back
X