Sevgi saygı vs çok önemli ama bir erkeğin evini geçindirebilecek bir mesleği ve sosyal güvencesi olması da gerekir...iki gönül bir olunca lafları sadece filmlerde oluyor... Sağlığı sürdürmek,yemek,içmek,ısınmak,ulaşım sağlamak,barınmak,okumak hepsi için para gerekiyor malesef...
Hatta benim gibi doğal yoldan bebek sahibi olamayanlar için bile para gerekiyor bebek sahibi olabilmek için....:çok üzgünüm:
Evet erkeğin mesleği önemli.
Evini, ailesini geçindirmeli ve kimseye muhtaç etmemeli.
Ben her türlü zorluğa katlanırım ama çocuğuma yedirmem içirmem gereken bişeyi alamazsam eşime olan saygım zamanla azalabilir.
mslek cok önemli acıkcası. sevgi aşk bambaşka şeyler ama oda bi yere kadar.. elbette sevgi aşk olmalı. olmazsa olmaz olmalı hatta.. ama işte bi okadar önemli.. evlilik cok zor bence.. karın doymayınca göz gönül tatmin olmayınca en kuvvetli aşklar bile ortadan catlayabilir...
meslek dememeliyiz aslında adamda çalışacak güç varsa her türlü işi yapar evine ekmeğini getirir ama iki tarafın çalışması taraftarıyım ben.aşk da çok önemli ,
hem aş hem aşk....
bence maddiyet ve iş yerindeki konum çok önemli bu devirde artık bizlerde rahat geçinebileciğimz eşler arıyoruz yani az parası olsun beni sevsin taraftarlarından değilim benim eşimin 2 işi var mesela haftaiçi karate haftosunu break dans hocalığı yapıyo ben okuyorum şuan çalışmıyorum eh şuan rahat geçiniyoruz yani erkeğin mesleği önemli bence